Hiç kıskanmayan kişi mi daha tehlikelidir yoksa aşırı kıskanan kişi mi?

Aslında iki türlü de tehlike diyebiliriz şu şekilde hiç kıskanmayan insanların içten içe farklı bir duygu beslediklerini düşünüyorum kin gibi ya da sevgisizlik gibi ama çok kıskanan insanların da psikopat tarafı olduğunu düşünüyorum ve hastalık boyutu olduğunu düşünüyorum takıntılığa kadar gidiyor bu mesele karşısındaki insana zarar verebilmek çünkü düşündüsüne kadar varabiliyor ne yazık ki bu sebepten dolayı ikisinin de tehlikeli olduğunu düşünüyorum.
aslında her ikiside tehlikelidir hiç kiskanmamakta her şeyi yapabilecek düzeyde ve sevmediğinin göstergesi olarak düşünürüm. aşırı kiskanmakda cok fazla trajik konulara uzanabilir.. onun için her şey olması gereken dozda be sınırda olmalidir.. hem yokluğu hemde fazlası Zarar
Görüş
18Görüş
Hiç kıskanmayan her zaman daha tehlikelidir, çünkü kendinden emindir.
Hiç kıskanmayan..
İnsanlığından bile şüphe duyabilirim yani..
Hiç kıskanmayan kişi sevmiyordur ve tehlikelidir benim gözümde. Seven insan kıskanır kıskanmayan sevgiliyi çekemem ve sevemem. Deli gibi kıskanılmayı severim ben elinden geldiğince kısıtlasın ben böyle seviyorum böyle mutlu oluyorum. Sanırım ruh hastasıyım ben ama böyleyim. Çünkü bende çok kıskanç biriyim.
Kıskanmak ileri boyutu hastalık takıntı haline gelmiş davranış biçimi olur eşini erkeklerden Kıskanmayan erkekegin sevgisinden şüphe ederim takıntı haline gelerek baskı haline getiriyor ise o kişinin ailevi ve kendisi ile problemi var demektir denge olması her zaman sağlıklıdır fazlası hastalıktır algı kapanır
Aslında ikiside birbirinden kötüdür ikiside hem kendini hem karşı tarafı çok yıpratır kıskançlığın dozunu iyi ayarlamak lazım
Al birini vur ötekine. Bana kalırsa ikisinin tehlike şeysi tam olarak aynı. Çünkü ikisi uç şeyler ortası olmadığı için sıkıntı.
İkiside tehlikeli. Hiç kıskanmayan seninle ilgilenmiyodur umursamıyodur çok kıskananda çekilmez zaten şiddete kadar gider iş
Neden ortanız yok hayır soruların da ortası yok saçmalık
Bana göre hiç kıskanmayan sinir bozar hasta eder
Kıskanan insan takıntı haline getirirse bu durum tehlike denecek bir durum olur.
Hiç kıskanmayan kişinin umrunda değildir bence daha tehlikelidir
ortası lazım ama ben akıllanmam aşırı kıskançlık çok eğlenceli oluyor :p
Aşırı kıskanan kişi tehlikelidir ne yapacağı belli olmaz. En azından psikolojik baskı yapar.
Neden ortanız yok hayır soruların da ortası yok saçmalık
Aşırı kıskanç kişi daha tehlikelidir. Aşırı kıskançlık aşkı sevgiyi evliliği tüm güzel şeyi bitirir mahveder.
Hiç kiskanmayan da sevmiyordur. Seven insan dozunda da olsa kıskanır ama sevmeyen hc kiskanmaz
Kıskanmayan başta tehlikesizdir lakin diğer taraf yalan söylüyor üzerine kıskançlığı abartıp farklı bir boyuta getiriyorsa kıskanmayan kişi umursamadığı eski defterleri açmaya başlar ki bunun sonu ayrılık olur.
İkisi de iyi değil, hiç kıskanmayan sevmiyor demektir, insan sevdiğini mutlaka kıskanır, çok kıskanan ise bu sebeple sevdiğine zarar verebilir
Neden beğenmediğinizi anlamadım oysa ki burada bir yanlışlık yok
Aşırı kıskanan kişi daha tehlikelidir. çünkü seven insan sahiplenir ama sevgi ve kıskançlık farklı şeydir. kıskançlık bencillikten gelir. ve takıntıya dönüşebilir.
Kıskanmayan sevmiyordur (hiç yapı mapı diyerek gelmeyin gebertirim) kıskanç kişinin neler yapacağını kestirmek güçtür. Hayır kendimden biliyorum yani 🙄
Karnım acıktı 😋
@Okan_Akarsu1992 ne alaka beaaah
Alaka yok kanki marifetli bir ev hanımı izlenimi bıraktın bende
@Okan_Akarsu1992 parçalarım doğru görmüşsün 😒
Neyi parçalarsın?
@Okan_Akarsu1992 sevgilime bakanı 🙄
Aferin sana esaslı kızmışsın
@Okan_Akarsu1992 şuben hanımlığı olayını çözemedim yaf Okan, nasıl bağlama konuyla alakasız bak takıldım
Takılma kanki moral motivasyon yükselsin diye
@Okan_Akarsu1992 lan ayrıldık ayrıldık aloooo onunla çoktaaan bitti. Bi git delirtme beni onunla hiçbir şey yapılmazmış
İrem Derici Değmezsin Ağlamaya yitip tükenmiş ömür her şeyimi harcadım uğruna çok aptalmış bu gönül
hiç kıskanmayanı tercih ederim fazla kıskanandan nefret ediyorum tiksiniyorum
En İyi Görüş