Kıskançlık size en çok ne yaptırabilir? Sizce hangi taraf daha kıskançtır?
Cevabın nedir?
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkek mantığı'yla her zaman öne çıkar. Kadın ise duygularıyla. Kıskançlık krizine giren bir erkek öfkelenir ve bunu kabul edemez. Mantıksal intikam alma yollarını dener. Ne yazık ki bu genellikle şiddet olarak açığa çıkar. Ben çevremde sevgilisi tarafından aldatılıp intikamını başka bir kadın ile yatarak alan erkek tanımıyorum. Dediğim gibi ya ayrılır ya şiddet eğilimine girer. Ve bu genelde 2-3 ay içinde son bulur. olay tamamen kapanır ( ilişki de sonlanır )
Aldatılan kadın ise duygusal çöküntü yaşar. Mantıksal düşünemez. Şiddet kadına göre bir intikam alma olayı değildir. Ama elinden geldiği kadar erkeği üzmeye ve onu yaralamaya çalışır. İlk önce başka bir erkekle yatıp ilk intikamını alır. Kadın intikamı uzattıkça uzatır. Erkeğe maddi zararlar vermeye çalışır. Akrabalarıyla bağını zedelemeye çalışır. İş hayatını kötüleştirmeye çalışır. Bir kaç kulvardan saldırır yani. Ve bir kadın için herhangi bir konu asla kapanmaz. Bazen herşey silindi gitti derken bazen 5 yıl bazen 10 yıl sonra bile kadından bir atak beklenebilir. Onun için görülüyor ki kadın her zaman biraz daha fazla tehlikelidir.50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kıskançlıkla saplantıyı karıştırmamak gerekir.
Bazı erkekler görüyorum kıskanmak yerine kadını boğuyorlar. Kendinden başka erkekle konuşmasına giyimine kuşamına herşeye laf söyleyip kadına hayatı yaşanmaz hale getiriyorlar. Ben bu tür adamlarada kadınlarada kıskanç diyemiyorum. Bu bence hastalık.
Seven erkekte kadında kıskanır burası gerçek. Fakat insanların yaşamlarını kısıtlayıcı boyuta ulaştığında bunun adı kıskançlıktan çıkar. Erkek mi kadın mı daha kıskançtır orasını bilemeyiz. Ama benim çevrede gözlemlediğim kadarıyla erkekler daha kıskanç.30 Yorumla
Kadınını kıskanan erkek daha tehlikelidir gibi geliyor... Şu açıdan tehlikelidir, kadınlar gibi ince eleyip sık dokuma zamanını bekleme gibi bir durumları yok , kafaları attımı gözleri döner, o an ne yaptığını bilmez , öfkeyle kalkar ve muhtemelen zararla oturur... Genelde böyle. Erkekler öyle uzun vadeye yaymaz intikamını, o an hırsını almak ister. Kadınlar ise şu açıdan tehlikelidir, darbenin ne zaman nerden geleceğini anlayamazsın...
00 Yorumla
+1 yılKıskanan kadın en tehlikelidir. Erkek kıskanmamasi icin gerekli ortami sürekli hazirda tutar. İşte kiyafetine karışayim,şunu kısıtliyim, şunu yapamasin der. Ve kıskandığını aninda belli eder. Ama kadının iç dünyası ve zihin dünyası çok daha komplike olduğu için kıskandığı zaman bin türlü planla onun acısını o zavalli beyfendiden çıkarır. 😊
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
204
Cevap
186Cevap
Görünürde erkek daha kıskanç gibi görünür ama kesinlikle kadınlar daha kıskançtır.
Hemcinsini kıskanan başka bir tür yoktur galiba.
Kıskanç kadın temsili değil asdf.
https://i.hizliresim.com/bDDOQV.jpg22 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğimin de deli gibi kıskanmasını isterim. Umarım ileride eşim kıskanç bir erkek olur. Gerçi şöyle düşüyorum sıkmayıp, karışmasa, yerinde kıskansa daha rahat olurum. Ve bana güvendiği için çok sevinirim. Blmiyorum ama Kendimde çok kıskancım. Kıskançlığımdan neler yaptım :D Kızı değil, erkeğimi yalnız. Facesini çalmıştım. Ne biliyim fake bir hesaptan kızla kanki bile olmuştum. ikisi farklı insanlar :D Ama eski sevgilimin eski sevgilileri yani. Herneyse, ikisininde gayet ne cacık yapsalar biliyorum, neyin nesi tandım, bildim. Ama gereği varmıydı yoktu. Abartılcak kadar değillermiş. Benimki ben kıskanıyorum dıye daha cok abartır anlatırdı. Herneyse cok pis stalklarım yani.
02 Yorumla- +1 yıl
Peki sevgilimin beni kuzenlerimden veya kuzenimin kız çocuklarında kıskanması bu nasıl bişey
- +1 yıl
Sonra heryerden stolklayan en ufak kızın ismini duyunca her defasında silen engelleyen sevdiğim içinde her defasında yazan ben bunu nasıl adam edebilirim
Aşırı olmadığı sürece zararı yok ikisinin de. Fakat dozunu aşıp abartanlar var onlar çok nahoş bir imaj çiziyorlar. Abartılı tavırları, yargısız infazları, sevgiyle bağdaşmayan garip davranışlarıyla insanı yaşadığına bezdiriyorlar. Kadın veya erkek diye ayırım yapmayacağım, her ikisi için de geçerli. Ne demiş atalarımız her şeyin azı karar, çoğu zarar.
20 Yorumla
+1 yılkıskananlar her zaman için tehlikelidir. cinsiyetlere bölmek doğru değildir. sadece derecesini ''aşırı'' kıskanç olarak ayarlayabiliriz. aşırı kıskanç olanlar her zaman için ilişkide potansiyel tehlikedir. ota bok afra tafra kapris yaparsa o zaman onunla birlikte olmamızın hayatımızı olumsuz etkileyen bir faktör olarak görmemiz, içten bile değildir.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kıskançlık her iki taraf içinde fazlası zarardır. Tatlı ve hoş bir kıskançlık hafif şımarıklık kıskançlığı makul olsada katı kurallı ve dayatmalı bir kıskançlık ilişkinin ve aradaki muhabbet bağının ölmesine sebeb verir. Bunun yerine güven verilmelidir. Güven duymasını istiyorsa bir taraf o güveni ilk olarak kendi karşı tarafa vermeli , hissetirmeli.
10 Yorumla
+1 yılkızlar'da kıskançlık vardır ve kıskanmıyan kız yoktur kızlar her zaman herşeyde kıskana bılır ve kızın tehlıkelı olması dıye bırşey yoktur ama tehlıkelı olursaaa öldürede bılır :) ama erkeklerın kıskanması bıraz daha farklı ve erkeklerde takıntılı olur nasıl desem senı kıskanırsa bırılerınden bunu kafasında sorun yapar ve ona sıkıntı yapar bır erkek için sıkıntı yapmak hastalıklara neden olabılır yanı erkegın ki bıraz daha psikolajık bır sorun kızlarınkıde drampdır kıskanclık sorunu :)
00 YorumlaTürkiye'mi seviyorum ovyüzden yapacağım yoruma milliyetçiler atlamasın, şimdi Türkiye'de yaşıyor isen kadınını kıskanan erkek tabii ki haberler malum ortada guzel ülkemde kıskançlık çok yanlış anlaşılıyor. Kıskançlıkta ilişkilerde partnerlerin arasında ufak çarpışmalı ama suyunu da çıkarmamak gerekir. Yeri geldiğinde partnerinide kıskandıracaksın ki aralarındaki sevgi biraz daha alevlensin umarım anlatabilmişimdir, iyi forumlar.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİki tip kıskanan kadın ve erkek vardır. Biri içi içini yese de müdehale etmesi ve etmemesi gereken yeri bilir ve gereksiz kısıtlamalardan uzak durur. Diğeri ise sokağa çıkarken giydiğin kıyafetten, eve giriş saatine, hangi arkadaşınla buluştuğuna, nereye gittiğine, internete koyduğun resmine kadar her şeye karışır, kısıtlar, sıkar ve uzun vadede terk edilmeye mahkumdur.
00 Yorumla
+1 yılKimin daha kiskanc olabileceği tartisilmaz kiz da olabilir ve yahut erkekte azi yarar ama cogu cidden zarar kendi iliskimde en kiskanc benim ve te en eskileri bile kiskanabiliyorum yani akliniza gelebilecek kiskanilmicak seyleri bile kiskaniyorum of :((
00 YorumlaAh biz kadınlar.! bence ilişkide bir düzen var o arayı kullanabildiğimiz zaman herşey yolunda :) yani benim erkek arkadaşımın da sevdiği arkadaşları oluyor sürekli birlikte olamıyoruz kız çevresi var ben müsade ediyorum mesela hatta o mutlu oluyor diye daha cok seviniyorum o da aynı şekilde benim kadar olamasa da.. :):):):) bu durumda en önemlisi güven onu yaşamayın hissedin :)
00 Yorumla
+1 yılKadin mi tehlikeli 😂 sinsiymis seytanmis ne yapacagi belli olmazmis 😂😂 bir acin haber okuyun olmadi izleyin kiskanc koca vahsetlerini hasta psikopat ezik varos sunepe adamlarin gucu bile kadinlara yetiyor yazik ki ama kadin kiskanirsa entrika yapaaarr he gulum he canim adam da kanuni zaten 😂
00 YorumlaErkek daha tehlikeli tabiki daha geçen bir adam eski eşi mi nişanlısı mi tam hatırlamıyorum kusura bakma kadini sevgilisini ve annesini öldürdü kiskancliktan hazmedemediginden bu yüzden erkekler diyorum kız en fazla yirtinip durur yine kendine zarar vermis olur gerçi karsisindakilere de zarard verir ama öldürür mü Hayır
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. kıskanç erkek mi illallah dedim.. kadın kıskansa nolacak en fazla trip atar, surat yapar sonra yine dayanamaz yumuşar ama erkek öylemi şiddetten tutta cinayete kadar gidenler var kıskançlık yüzünden...
20 Yorumlaerkeğin kıskananı daha tehlikelidir. kıskanmak güzel dir sevdiğini belli eder. ancak türkiyede bu kıskançlığı abartıp şiddet uygulayanlara çok kızıyorum. kıskanmak abartılıysa güvensizliği de gösterir.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 493 cevap paylaştı. Kıskançlık genel olarak birlikte oldugu insanı kaybetme korkusu yüzünden yaşanır, bu da kişinin kendine olan güvensizliğinden gelir. Kıskanmak mantıklı noktalarda bir yere kadar iyi olabilir ama fazlası kesinlikle zararlıdır.
00 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaKadın daha tehlikelidir , her türlü fitne fesat ve entrika var
65 Yorumla- +1 yıl
:O nasılda anlatmış kadını :/
- +1 yıl
@nur_201115 abartı mi sence
- +1 yıl
bende fitne fesat entrika yok bilemiycem yanlış bence :/
- +1 yıl
@nur_201115 Senin gibiler istisna iste , geneli böyle
- +1 yıl
bilemedim şimdi öyleleride var tabii..
kadını kıskanan erkek tehlıkelıdır.. haberlerde goruyoruz kadın cınayetlerını... ben daha bır tane kıskanlclık yuzunden erkek cınayetı ıslendıgını gormedım..
10 Yorumlaerkeği kıskanan kadın daha tehlikelidir. fitne fesat, entrika konularında kadınlar daha başarılı. erkeklerin kıskançlığı kuru gürültü oluyor genelde..
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kadın daha tehlikelidir. Kıskanır ve içten psikopat planlar kurar. Erkek saftır kıskanır iki laf sokar.
20 Yorumla
+1 yılErkeğini kıskanan kadın gibi duruyor sorunun cevabı ama bence erkek cunku kadin kiskabir sinir krizi geçirir sevgilisine yansıtır tartışır ama kiskanan erkek neler yapabilir dusunmek bile istemiyorum...
00 Yorumlakadının kıskananı başka bir kadına zararlı oluyor. erkeğin kıskananı sevdiğini söylediği kadına zararı oluyor.
her halükarda bir kadın zararlı oluyor.00 YorumlaKıskanmayan taraftan korkmak gerektiğini düşünüyorum. Bana göre kıskançlık sevgiyle doğru orantılı. İlişkilerimde ben yani hep kız tarafı kıskanç olmuştur. Pek kıskanılmadım hep kıskandım. Kıskançlık beni şekilden şekile sokar yapmayacağım şey yoktur 😨😑
00 Yorumla
+1 yılBence kiskanclik olmalidir. Ama sundan eminimki kotu bir duygu kiskanclik tehlikelidir. Insana hersey yaptirabilir. Erkekte kadinda tehlikelidir kiskandiginda...
00 Yorumla
+1 yılbana göre kadını kıskanan erkek çünkü kadın kıskandımı en fazla erkeğin arkasından halleder çoğu işi, ya da bağırır tartışır, fakat erkek ya kısıtlar ya tehdit eder ya şiddet uygular
00 Yorumla
+1 yılMantık çerçevesinde kıskanan insan tehlikeli olamaz, hakiki manada seviyor olabilir ancak..
Ben seveceğim insanı, hasta halindeki teninin sıcaklığından vücut ısısının fazlalılığından dahi kıskanırım..00 Yorumla
+1 yılBunun tarafı olmaz seven kıskanır karşılıklı yani.. Ama bazı insanlar karakterlerinden dolayı fazla takıntılıdır. Ve kıskançlık ilişkileri pek de iyi yöne götürmüyor bence
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl
+1 yılkadınlar tehlikelidir. Kontrolden çıan ve abartan bayan her zaman bir erkek için ömür törbüsüdür. Kıskanacaksınbunormal ama aşırısı hastalıktır bunun altında yatanda güvensizlik her an kaybederim korkusu
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle erkeğini kıskanan kadın da kadınını kıskanan erkekte çok ama çok tehlikelidir kıskançlık dozunda sevginin belirtisi hoş bir duyguyken fazlası bir ilişkiyi hatta bir yaşamı bile bitirebilir verdiği bir çok zararda cabası
00 Yorumla
+1 yılPanter Emel..
Kıskanan kadın pimi çekilmiş bombadır. Nerede ne yapacağı belli olmaz...20 Yorumla
+1 yılkıskanmak adı altında güvensizliginden dolayı kontrol manyagı olan insanlar tehlikelidir
kadın veya erkek fark etmez00 Yorumla
+1 yılkadın kesinlikle erkek napar gider en fazla çakar ağzının ortasına o herifin :D kadın öyle değil sinsidir daha bile kötü şeyler yapar laf çıkarır
01 Yorumla- +1 yıl
kadın kuyu kazar uğraşır planlar tuzaklar kurar erkek bir erkekte kötü niyet görüyorsa en fazla döver. vuran öldüren saykoları işin dışında tutalım :D
- Kişilik & Karakter konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılKadını kıskandıran erkek basittir gereksizdir. Bu tarz oyunlara gerek yoktur. Erkeği kıskanan kadın ise seviyordur net. Kıskançlık her iki cins içinde lazım dozunda olunca
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 468 cevap paylaştı. her türlüsü tehlikeli kıskansan yanlıs algılıyor kıskanmasan deger vermıyor dıyor ne poh yıcemızı bızde şaşırdık :D tüm insanlık tehlikeli :D
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadın daha tehlikelidir. Ne halt yiyeceği belli olmaz.
Erkeğin yapacağı bellidir. Kaba kuvvet kullanır. Döver yani kıskandığı adamı :)00 Yorumla erkek kıskanırsa kısıtlar evden dışarı çıkartmaz kadın kıskanırsa sinsi yaklaşır ve çenesiye alt eder bence kadınınki daha tehlikeli
00 Yorumla
+1 yılileride silah taşıyacağım için sıkıntı duymuyorum :) Kadınımı kıskanırım ve kıyamam dokunmaya ama karıma dokunanı mermi manyağı ederim açık net :)
00 YorumlaKadın kıskanırsa daha tehlikeli olabilir erkek gücünü kullanır silah olarak kadın aklını ve ortaya çok tehlikeli olaylar çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana dürüst olcam sevgilimle ayrıyız ben ona kıskansın diye hiçbişey yapamıyorum :)) kıyamıyom o bana işte bir çocuk gördüm çok tatlı bilmemne gıcık gıcık konuşuyo gidip ağzına 2 tane çakmak geliyo Şu an içimden
00 YorumlaKadınlar daha tehlikeli erkek yumruk atar biter kadın saç baş yolar bide itfira falan attırır mazallah. Hemcinslerimden tırsmıyo değilim..
00 Yorumla
+1 yılSeven sevdiğini kıskanır ama fazla asırıya kaçmamalı biz bayanlar fazla abartıyoruz kendi adıma konusayım fazla bunaltmamak lazım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de değil bana göre bir kadından daha tehlikeli bir canlı varsa oda kıskanç kadındır en çok kendi cinsini kıskanır 😊
00 Yorumla
+1 yılKadin kiskancili abartir erkek sebebi olan seyleri kiskanir ama kadinlar su icmek gibi gunluk kiskanclik yaparlar hayir ben kiskanmam diyen kadin dahil kiskanclik yapar
00 Yorumla
+1 yılYa buna şimdi bişey demek biraz zor kıskançlık herkeste olan birşey değil ama olanlar arasından yorumlayacaksak erkekler daha tehlikelidir. Şahsen sevgilimin arkadaşı merhabalaşmak için öptüğünde silah çeken biriyim :D
00 Yorumla
+1 yılbence her iki taraflı da tehlikeli çünkü birbirine bağlı olduğu için başkasına dair bir istek söz konusu dahi olamaz
00 YorumlaHerseyin fazlası zararlıdır. Kiskanmaninda ölçüsü olmalı. Ama erkeğin kiskancligi daha Fena dir onu biliyorum☺
00 Yorumla
+1 yılKıskandırmak için uğraşan kadın/erkek tehlikelidir bence
10 YorumlaYani Türkiye'de erkek kesinlikle kıskançlık cinayeti işleyen kadın varsa da ben duymadım bu memlekette
00 Yorumla
+1 yılKadınını kıskanan erkek daha tehlikelidir, hep öldürüyorlar.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkek daha tehlikeli bence. Bir de arkadaşları gaz vermiştir. d. d
11 Yorumla- +1 yıl
tespit gibi tespit :)
Biri dünyayı yıkar, diğeri ruhunu ve dünyayı yıkacak olan gücünü
10 Yorumla
+1 yılÜlkemizdeki erkek terörünün çokluğuna bakarsak, erkekte kıskançlık ölümcül sonuçlara varabiliyor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Onu bilmem ama benden daha kıskanç bir kız var mı dır. Çok merak ediyorum
10 YorumlaZeki bir kadın herdaim tehlikelidir şeytana bildiğin rakiptir =)
21 Yorumla
+1 yılBana en fazla sevdiğimi bıraktırabilir bence en kötüsü de bu
00 Yorumlabir kadınım olsaydı bilirdim şu an bişey diyemem ben malesef..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. kadın daha tehlikeli :D
adam direk iş bitiriyor.. kadın öylemi zükü kesiyor o acıyla bırakıyor :D00 Yorumla
+1 yılkadın daha tehlikelidir, bide gözü dönerse aman kaçın
00 Yorumla
+1 yılher ikiside tehlikelidir, aşırılıklar iyi değildir.
00 Yorumla- Devamını Gör (330)
Devamını Gör(375)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkeğini kıskanan kadın mı daha tehlikelidir yoksa kadınını kıskanan erkek mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım