Acaba şunu desem alınır mı bunu desem küser mi gibisinden sürekli duygusal davranan biriyle konuşmaya çekinir miydiniz?

Acaba şunu desem alınır mı bunu desem küser mi gibisinden sürekli duygusal davranan biriyle konuşmaya çekinir miydiniz?
Duygusal olması ayrı bir şey çekingen olması ayrı bir şey duygusal olup çekingen olmayan da var ama alıngan insan olarak değerlendirirsem çekinmem açık konuşurum.
Hayır, aşırı duygusal insanlar düşünerek konuşur, ince düşünceli olur, kalp kırmaktan korkarlar. Bu yüzden asıl onlarla konuşmak daha rahat. Çünkü ben de duygusalım ve ince düşünürüm, bu yüzden kalp kırmadan konuşmak benim için zor değil.
Aksine duygusal olmayan aşırı gamsız ve ince düşünceli olmayan insanlarla konuşmaktan çekinirim. Nerde ne söyleyecek, hiç düşünmeden beni bozacak mı kıracak mı, küçük mü düşürecek (düşürme girişiminde bulunacak), üzecek mi, şimdi ne gibi patavatsızlık yapacak gibi endişeler duyabilirim.
Ama tabi ki o tür insanlara da verecek cevabım her zaman olur. İçimden kırılsam da asla güçsüz durmam ve bana nasıl lafı sokuyorsa ben de ona aynı derecede lafı sokarım..
Hayır, genelde insanlarla nasıl konuşacağımı bilirim. Hatta ileri düzeyde kişilik bozukluğu olan bir insanla bile çok rahat anlaşabilirim. Burada önemli olan insanın dilinden ve ruh halinden anlayabilmek. Yatıştırıcı bir enerjimin olduğunu söyler. Hatta çok ağlayan kolik bir bebeği bile annesi bana verirdi. Şu çocuk ne olur biraz kucağında dursun diye. Çocuk ağlarken ben kafasını öperek sakinleşmesini sağlardır.
Görüş
6Görüş
Hayır çekinmem tabi ki, çünkü insanlara göre nasıl konuşacağımı biliyorum. genelde hiç fark etmez bir insan saygılı olduğu sürece anlaşabilirim çok rahat, karşınızda ki kişi alıngan ya da duygusal olabilir veya çekingen olabilir. önemli olan o insanın kırılmayacağı ya da üzülmeyeceği şekilde konuşmaktır.
Genelde karşınızda ki insan ile esprili ya da samimi konuşursanız duygusallığı azalabilir hatta :) tabi ki kişiden kişiye göre değişir yani karaktere göre.
Hayır çekinmem. Herşeyi tak, tak söylerim. Tabiki kimseyi kırmayacak rencide etmeyecek şekilde.
Ben normalde nasılsam öyle konuşurum gerisi onun sorunu 🤷🏻♀️
ben de çok duygusalım o yüzden karşımdaki insana çok dikkat ederim
Konuşmaya çekinmem ama konuştuklarımı seçerim.
Bir ara benim böyle tereddütlere düştüğüm oluyordu fakat karşı tarafa kendimi iyi ifade edebildiğimi düşündüğüm için bu denli bir kaygıya girmiyorum
evet fazla alıngan hassas oluyorlar ve her kelimemi seçmek zorunda hissetmek sıkıcı
zırt pırt ağlıyorlar sevmem :D
Herkese ayak uydurabilirim.
O yüzden yengeçlerin psikoloji bozuk
Ona göre ayar veririm...
hayır çekinmem
Aptallarla işim yok
En İyi Görüş