Güncellemeler
1 yıl
hani hava atmasa nankörlük yapmasa önemli değil fikirlerimi alması vesaire ama hak etmiyor aynı evdeyi abide
19 yaşında kardeşim var. ne fikir versem hemen çalıp yapıyor, atıyorum şunu yapmayı planlıyorum diyorum 2 gün sonra aynısını yapmış ve çok hava atan birisi ikide bir " benim telefonum seninkisinden pahalı " yok " ben bir sürü paket atıyorum kendime" cart curt muhabbeti açıyor az önce gene planlarımdan bahsettim sonra vazgeçtim dedim ya da yapmıycam " ben yapcam o zaman " dedi ne yapmak lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zaten 4 kisi var hayatimda
benim de bir annem bir kardeşim var ama bu gidişle kardeşi de çıkartıcam hayatımdan çünkü ne fikir versem aynısını uyguluyorum aw herkesin bir beyni var kendi beyni ufak diye benim beynimden yararlanıyor
İyi olur evet
ama aynı evde yaşıyoruz ayrı alanı yok mutfağı esir alıyor bu seferde ve küsken o mutfaktayken ben mutfağa giremiyorum ve rahatsız edici oluyor diyorum ki " mutfak ortak alan orada oturma " diyor başka yer yok sence ne yapmam lazım
Cocuk işte
19 yaşında çocuk mu olur millet futbolcu oluyo onun yaşında bunun adı karakterszlk özentilik gelişememezlik