İnsanların davranış ve düşünce tarzlarına müdahale ediyor musunuz?

Selamsss...
Misal kişi gamsızdır fakat ince düşünceli birisine "ince düşünme üşürsün" diyerek hem laf çakar hemde düşünce tarzına müdahale eder.
Sizin böyle müdahaleleriniz var mı?
#MustiEmre
Sevdiğim dostlarım, aileme karşı bazı olumsuz davranış, düşüncelerine müdahale edebiliyorum. Fakat, önüme geçen herhangi biri, sıradan tanıdığım bir insanın davranışı pek beni alakadar etmiyor. Eğer bana davranış ve düşünceleri benim sevmediğim şekilde ise, gereken uyarıyı bizzat yaparım:)
Biraz ucundan çekebilirim 🙂😄
MustiiEmre en iyi görüş seçtiiii🥳🥳 teşekkür ederimmmmm canısııı😇
Görüş
8Görüş
Şaka ile karışık rahatsız olduğum bir tavrı varsa gayet güzel ifade edebilirim kendimi bu şekilde
Müdahale etmem
Saygı çerçevesini aşmadan bazen evet.
Belki de o gamsız dediğin kişinin "ince düşünme üşürsün" demesinin ardında yatan şey zamanında kendisinin de ince düşünmesi ve sonucunda üzülmüş olma olasılığı olamaz mı?
Bazen söylenen cümleler düşünce tarzına müdahale etmek gibi görünsede, zarar görmemen açısından söylenmiş olabilir.
Fakat insanoğlu hemen kötü olasılığa meyillenir görüldüğü üzere.
10 kişiden 9'u ön yargılarla yaşıyor demek ki.
Bizim yapmamız gereken olaylara farklı perspektiften de bakabilmek olmalı
Sevdiğim insanlar bazen konuşurken yapıyorum ama onların iyiliğini düşündüğüm için. Tabi bu onların iyi niyetleri suistimal edilme düşünceleri olabilme düşüncesiyle. Diğer yönden hakaret içerikli veya hainlik olan her düşünceye müdahale ederim.
Genelde müdahale etmem ama bazen sevdiğim kişilere karşı korumacılıktan ufak müdahalelerim oluyor
kişisel sınırlarıma dokunmuyorsa asla müdahale etmem, ayıp bir şey bana göre
Hayır müdahale etmiyorum. bu zamana kadar bir insanı değiştirmeye çalışmadım. ve karışmadım.
Hayır, etmem...
Hiç kimse benim gibi düşünmek zorunda değil...
Sadece ilgi alanimdakilere müdahalem olur
Çok müdahale etmemeye çalışırım
Asla etmem. İstediği gibi düşünsün.
Sadece içinden konusuyorum
Evet ediyorum bazen
Ara sıra.
Karışmam pek
En İyi Görüşler