Maksimum bugün oraya girmeyelim derler tamam derim. Onun dışında ne işte ne başka bir şey de öyle kolay kolay etkilenmem. Bazen kişinin susması için hak veririm.
Benim için önemli bir konuda kendi kararımı vermek için çok düşünür ve araştırırım. Bilenlerden fikir sorarım. Tecrübelerinden faydalanırım. Ama bu demek değilki beni kendi fikirleri doğrultusunda yönlendirebilirler. Bunu farkettiğim anda o kişiye olan saygımı yitiririm. Verdiği fikri de alır çöpe atarım 🗑.
Hayır hiç umrumda bile olmuyor. Benim beynim var ve kendi kendime idare edebiliyorum. Başkasının olmayan beyniyle benim beynime hükmetme beyinsizliği beni sinirlendiriyor 😁 ailem dahil fikir sunabilirler ama yönlendiremezler
Genel olarak toplum baskısından falan oluyor bu. Bende de vardi artık azalttım umrumda değiller. Ben egleniyorsam, ben bundan memnunsam bı şey diyemezler. Rahatsiz olan 🚪 buyursun.
İnsanların çok büyük bölümünün zehirli olduğunu düşünüyorum. Düşünceleri, konuşmaları, davranışları. O yüzden kimsenin ne dediğini umursamıyorum. Kafama göre yaşıyorum.