Hatasız kul var mı, siz gördünüz mü hiç öyle birini?
Bir insan için gerçekten pişman olmanın kendisine verdiği ceza, cezaların en büyüğü değil mi sizce de? Daha ne olması gerek?

...
Hatasız kul var mı, siz gördünüz mü hiç öyle birini?
Bir insan için gerçekten pişman olmanın kendisine verdiği ceza, cezaların en büyüğü değil mi sizce de? Daha ne olması gerek?

...
Vicdan her insanın kendi polisidir diye bir söz vardır. İnsan eğer vicdanlıysa zaten hatalarını görür ki hatasız hiç kimse yoktur. Her türlü kusurdan münezzeh kılınan peygamberler dahi hatalar yapmışlardır. Kaldı ki biz insanlar daha çok hatalıyız.
Şöyle Söyleyim günahsız kul yoktur vardır ama onlar da evliya mübarek Allah dostlarıdir onlar öyle çok Güzel insanlar ki peygamber efendimiz Hz Muhammed sav efendimizin yolunda bizlere nasihat da bulunurlar 😊🤲🏻🕋📿 mekanlarını cennet nur ile doldursun Rabbim o mübareklerin evliyalarin bize gelirsek dediğim gibi evliya olunmadığı sürece yani nefis terbiyesi olmadığı sürece daima farkında olmasak bile günahlar işleriz
hatasız kul yoktur sadece acele kararlar alan o anda sağlıksız düşünemeyen kibrine ve sinirine yenilip durumu kesip atan kul vardır
bu da maalesef pişmanlık yapar
insan verdiği kararları kendini üzmemesi için iyi düşünmelidir
özellikle küçük bir durumdan dolayı bir insan birine küsmüş ve ilişkisini bitirmişse
bu kendi kendine verilen en büyük ceza denilebilir
Hatasız kul olmaz elbette. Hepimiz isteyerek veya istemeden hata yapıyoruz. Af edilecek hatalar da af mümkün ancak bazı hatalar büyük ve tek seferlik oluyor. Tamamen hataya ve kişiye bağlı olarak benim açımdan affetme durumu söz konusu olur ya da olmaz. Kırmızı çizgilerim bellidir ve değer verdiğim insanlar bunu az çok bilirler
Cevap
29Cevap
Her insan irili, ufaklı hatalar yapar
Selam gadası 🙃
Hatasız kul yoktur. Hatasını anlamayan kul vardır
Hatasız insan yok
Yoktur. Zaten vicdanlı olan insan hatalarının pişmanlığını yaşar. Hatalarımızın bedelini bir şekilde ödüyoruz. Başımıza gelen hastalıklar, bazı imtihanlar musibetler hatalarımızın kefareti oluyor. Hataları çokça olan bir insanım. Allah hepimizi affeder inşallah.
Eğer varsa şimdi burada peygamberliğini ilan etsin o’na inanıp tapayım ben
Hz. Gökhan ( sea )
Off çok havalı 😂
Ağız tadıyla hz bile olamıyorum. Ben gidiyom ya çay suyu koyayım 😂
Hz. likten garsonluğa düşen bir hayat sineması 32 aralıkta sinemalarda 😂
Boşuna dememişler hatasız kul olmaz diye hatasız kul yok lakin bana göre hatadır başkasına göre hata değildir Bu göreceli bir kavram. Ama en önemli şey insanın hatalarından ders çıkarmasıdır.
Hata denilen şeye göre değişir. Birisinin hata dediği şeye bir başkası normal der.
Bu durumdan ele alınırsa hatasız olduğunu iddia edebilir
Hatasız kul olmaz tabiki de yani eğer küçük hatalarsa insan hoşgörebilmeli bazen.
Büyük yanlışlar için sözüm yok onlara tabiki bir ceza gerekir.
Uzun zamandır tanımıyorum sizi ama gördüğüm kadarıyla canınızı sıkan, kafanıza taktığınız bir problem var sanki ve bu sizi içten içe yiyip bitiriyor gibi hissettim umarım yanlış düşünmüşümdür de her şey yolundadır.
Bu dünya için kusursuz değiliz hiç birimiz ve birbirimizin kusurları ile uğraşmak yerine kendi kusurlarımızı geliştirmeye bakarsak kazanacaz
Pişman olmak asla fayda etmez tam tersine ders çıkartıp geriye bakmaman gerek., kimse dört dörtlük değildir bu dünyada
Bak bunun şarkısı bile var🙂
Hatasız kul olmaz, hatamla sev beni diyor😊
https://www.youtube.com/embed/kbTXm4drGH4hepimiz hatalı insanlarız az çok. vicdana gelince, vcdanını dinleyen insan için başka mahkeme gereksiz, yargılama da
Hayır yoktur tabi farkında olmadan bile hata yapmışızdır illa
Ne demiş hakkı bulut. Kul hatasız olmaz o da öyledir.
Yoktur..
Hata yapmadan doğru yolu bulamaz insan.
Tecrübeler insanı olgunlaştırır.. yaş değil.
Hatasız insan yoktur.
... bana bakmayın ben geçiciyim 😂
Peygamberler bile hata yapmış. Adem babamız yasak elmayı yemiş biz nasıl dostdopru olalım.
Hatasız kul olmaz, herkes küçükte olsa hata yapar, önemli olan hatalarımızdan ders almaktır
Hatasız kul yoktur. İnsan yaşayarak öğrenir. Yeter ki yanlış yapmayalım.
İnsansan hata yaparız yapmasak insan olmazdık. Bir de hatadan ders çıkaran vardır. Birde dersin ona fayda getirmeyen.
Bedenen hatalı yok genel olarak hatasız kimse yok
Keşkeler.. sonrası ön yargılar.. hangimiz suçsuzuzki..
Hatasız kul olmaz. Önemli olan az hata yapması.
Hatasız kimse olmaz dört dörtlük kimse olmazz ama ne kadar az hata yaparsak da iyidir. belli bir zamandan sonra insan affedemiyor ama inan oda var
Hayır yoktur tabikide
Hatasız kul olmaz, hatamla sev beni🙂
Hatasız kul olmaz
Yok maalesef kul hata yapıyor
Yoktur tabiki
Hatasız kul kesinlikle yoktur.
İlla vardır bir hatası bende hiç görmedim hatasız
herkes HATA YAPAR ;)
Hatasız kul olmaz
İnsan fıtratında hata yapmak vardır.
Hatasiz kul olmaz ki...
Sizce var mı?