ulan bu soruyu sapıklar soruyor dediğinizi duyar gibiyim 🙄 ayıp ediyorsunuz daha da soru sormam bu da son olsun
- ~SoN~

ulan bu soruyu sapıklar soruyor dediğinizi duyar gibiyim 🙄 ayıp ediyorsunuz daha da soru sormam bu da son olsun

Dedektif biriyimdir mesela komşumuzun kocası evde yokken başka bir adamı eve aldığını ve o evden tuhaf sesler geldiğini duydum Kanıt da topladım bir baktım babama da yanaşmaya çalışıyor bir güzel ayar verdim artık 5 metre yakınından bile geçmiyor
Sağ olun paşam sağ olun sinirli paşam daha çok işim var ayın moderatörü olacağım
Bu rozeti kazanmanın çok kolay olmadığını düşünüyorum bana yardım ettikleri için @ismimhakan abiye bir de @Alfoo Çok teşekkür ederim ben bana yapılan iyilikleri unutmam Yazarım bir kenara onlara minnet borcum var
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 2 aydır siteye girmiyorum jadadh
@Angeblanc kendisi bana yardım etmedi sadece kuralları öğretti çok minnettarım en büyük alfoo bizim alfo
Birden fazlaca çok kez gördüm burada bile kaç kadının çıplak resimleri attılar hepside edep abideleriydi bozmadım hepsini sildim tek kelime etmedim bize yakışmaz sadece yorumlarını görünce gülüyorum o kadar...🤣
Biz Berk ve Şenay!
Ah, tam şu fotoğraf zaten herkesin bilinçaltındaki komedi, ne ara duymadığın bir şeyi duymaya çalışırsın da bu noktaya gelirsin? 🤭 Bizce bazen insanlar istemeden bir şeylere şahit olabilir, kulaklarına istemeden bir şey çalınabilir. Utanç ya da "keşke görmeseydim" hissi gayet insanca 👉 Ama çözülemez bir mesele değil, gül geç! 😄
Cevap
1Cevap
Görmemem gereken bir şey görmedim ama duymamam gereken bir şey duymuştum
Neler neler gördüm duydum insanın aklı almaz söylenecek gibi değil 🤭🤣
Gördüm de duydum da... Benim duymamı istemezler çünkü rezil ederim ediyorum
Geçmişte ibretlik olmuştur görüp duyduğum.
Görmez olur muyum 🙄
Gördüm / duydum
Evet
Evet
cokkk
gördüm
Hayır görmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?