Diğer Görmemeniz gereken bişeyi gördünüz mü? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet görmemeniz gereken bişeye ya da duymananız gereken bişeye tanık oldunuz mu? Cevabınız Evetse bu neydi? Güncellemeler+1 yıl Güncel diyelim Görmemeniz gereken bişeyi gördünüz mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Su_perisi1 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl öyle bir durum yaşamadım ama resimde ki hayvan çok tatlı 2 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok var say say bitmez, mesela arka komşuyu yiyişirken defalarca, o kadının annesi çırılçıplak gördüm bir keresinde, kadın taş gibiydi. 0 0 Yorumla
eneszdn Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 46% +1 yıl Evet buraya yazamayacak kadar görmemem gereken şeyler gördüm mkkkkkk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 Yorumla
enigmaticwoman Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Yıllar önce bi adamı görmüştüm çocukluk işte günlerce uyuyamamiştim midem bulanmıştı sonra anladım oda herhangi bir organ işte 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Başta anlamadım da sonra anladım Soran +1 yıl Nasıl gördün? enigmaticwoman +1 yıl Okula gidiyorum yolun kenarında bi ev vardı gözüm e ilişti çiş yapan o korkunç manzara ve ciddi manada pskolojim kötü oldu baya Soran +1 yıl Yaş kaçtı enigmaticwoman +1 yıl 12 falan Soran +1 yıl O yaşta tabi normal. Tam karmaşık dönemin de enigmaticwoman +1 yıl Bilmiyorum ki kötü olmuştum Soran +1 yıl Anlıyorum seni
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 9,4b cevap paylaştı. Çıplak şeyler 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
öyle bir durum yaşamadım ama resimde ki hayvan çok tatlı
Çok var say say bitmez, mesela arka komşuyu yiyişirken defalarca, o kadının annesi çırılçıplak gördüm bir keresinde, kadın taş gibiydi.
Evet buraya yazamayacak kadar görmemem gereken şeyler gördüm mkkkkkk
😅😅
Yıllar önce bi adamı görmüştüm çocukluk işte günlerce uyuyamamiştim midem bulanmıştı sonra anladım oda herhangi bir organ işte
Başta anlamadım da sonra anladım
Nasıl gördün?
Okula gidiyorum yolun kenarında bi ev vardı gözüm e ilişti çiş yapan o korkunç manzara ve ciddi manada pskolojim kötü oldu baya
Yaş kaçtı
12 falan
O yaşta tabi normal. Tam karmaşık dönemin de
Bilmiyorum ki kötü olmuştum
Anlıyorum seni
Gördüm evet
Çıplak şeyler