Nişanlı ya da yıllardır evli ama hâlâ tv. De kalmış, eşini değil ekranda gördüğü hayran olduğu erkeği ve erkek olanın da izlediği, aradığı kadını düşünmesi...
Bence en iğrenç haldır siz hiç yaşadınız mı duydunuz mu?
Nişanlı ya da yıllardır evli ama hâlâ tv. De kalmış, eşini değil ekranda gördüğü hayran olduğu erkeği ve erkek olanın da izlediği, aradığı kadını düşünmesi...
Bence en iğrenç haldır siz hiç yaşadınız mı duydunuz mu?
Cevap
10Cevap
Görmedim, duymadım, umrumda da değil. Kendi hayatını zehir eden insanı niye düşüneyim?
Evliliğin ile ilgili bir problem mi var
Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Biraz açar mısın?
Yani aslında hep başkasına mı hayranlık?
Evet Aslında onun gibi de bir bayanın kaslı televizyonda gördüğü kişiyi düşünmesi ya da bir Erkeğin eşine göre daha ince vücut hatları olanı daha değişik bir kadının düşünmesi hayal etmesi gibi gibi gibi gibi gibi... Anlamsız ve boş haller değil mi? E evet ama maalesef öyle olanlarda var...
Evet var, oluyor 🤫
Yani bu biraz fantezi ile alakalı olabiliyor. Renk katmak, tahrik etmek için gibi gibi
Evdeki farklı o farklı evdekinden bir Mia ya da şahin k beklemek mantıksız ama hayran olunur dile getirilmez
nasıl yani kız. evliyim kocamdan şüpheleneceğim şimdi gmgkkg
kız konu ne onu anlamadım kgjgnf
Yani konu evrelerin televizyonda izledikleri erkek ya da kadına hayranlığı olup kafada düşüncesi ile ya da bazı hareketlerinde eşini değil de dışarıda gördüğü de olabilir Onu düşünüyor olması ve onu hayal etmesi gibi gibi çok saçma denedebilir ama maalesef öyle olanlar da VAR mış. Yani bir kadın kaslı izledim erkeği vs.
kız sen beni komşuyu anlattın valla biliyon mu dkfkck
senide korusun valla kız. geçen reklamda birini gördü hemen adamı övmeye başladı bu komşumda 30 küsür yaşında evli biri
sen de bacım ya valla eşlerimize sahip çıkmamaız gerekiyor bu devirde. bi de bana anlatıyor utanmadan
Evliliğin nasıl
Allah bozmasin
Amin
Bunun üzerie bi itiraf yaparimda olmaz
Bursa danmısın gerçekten
bişey anlamadım sorudan
Hayır yaşamadım
Teşekkür
Eşin mi öyle
Görmedim duymadım
Hayır
Nasıl yanı
Yüzde 90 böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle durumlar duymak da yaşamak da gerçekten üzücü. İnsanlar bazen gerçek hayatta bulamadıkları heyecanı ya da duyguyu ekranda gördükleri bir figürde arayabiliyorlar. Ancak bu, mevcut ilişkiye zarar verebilecek bir durum. Eşlerin ya da nişanlıların birbiriyle duygularını açıkça paylaşması, ilişkide olmasını istedikleri heyecanı beraber yaratmaya çalışmaları çok önemli 😊. İçindeki bu olumsuz düşünceyi eşine ya da nişanlına yansıtmadan önce çözmek, karşılıklı anlayışla konuşmak en sağlıklı yöntem olur. Her şey iletişimle çözülür ❤️.