2 senelik sevgilimle ayrildik o ayrildi doğrusu her yerden engelledi bende komple yok oldum ortadan aktif degilim kesinlikle ortak bi abimiz var sevgilimle cok yakinlar birlikte takilir ederler ayni isyerindeler normalde bu abi cok wp durumu atan bir abi değil 1 senedir ekli bende yani ayrilali 8 gün oluyor 4 erkek foto cekilmisler ben sigarayi ve alkolu biraktirmisyim rahatsizligi var diye nadiren icerdi 4 erkek hepsinin elinde sigara onunde alkol foto cektirmis abide durumuna attı benim görmem mi amaclandi burada sizce ben mi salagim yoksa baska düşünüyorum görmem amaclandiysa neden yanii
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bazı şeyler tesadüfen olabiliyor sadece bizler o kapıda hala beklediğimiz için ona yorabiliyoruz. Belki gör diye yaptı belki de hiç umursamıyor. Ama kendisi takipten çıktıysa filan gör diye değildir bence. Ondan beklentiye girme ne kadar umursarsan kafaya o kadar takarsın
Napim be ufacik bi seyden umitleniyorum
Aynısını defalarca yaşadım berbat bi duygu. Ufacık bişey olsun diye ümitleniyosun. Olmuş bitmişi bazen kabullenip kapanan kapının ardında durmamamız gerekiyor. Kabullenmek en önemli şey
Giderken oyle sacma gitti ki ve birden gitti kavga falan etmedik yani kafasinda kurmus bi seyler olmus sabah ozledim csrt curt yazdim ben ne düşünüyorum sen bana ne diyosun dedi basladi ayrilik konusmasina boyle bitince insan kuruyor işte
Ya biliyo musun biz bir anda bitti sanıyoruz ama öyle olmuyo işte. Hiç bi neden olmasa bile buluyolar. Ve bu değişime adapte olamadığımız için kapıda bekliyoruz. Hatta kendimizi suçluyoruz. Aynısını yaşadım epey. Rotayı başka yöne çevirmezsen takıntı olur
Bizim olay cok karışık ve sacma kac defa bunu yapti yeni degil ilk değil kendimde bizzat git dedm madem yapamiyosun benimle kotu bi iliskimiz yoktu kendi zora sokuyodu sürekli gereksiz benimle ayrilma sebebide iliskinin kotu gitmesi degildi tamamen baska sebepler yaratti kendine kurmus baya ayrilirken insan bunlari der mi soruyorum ailem yuzunden seninde basini yakamam niye gitmedin kandirdin mi beni evlencez diye dedim sevmedin mi sevdim diyo sen bi anda silinecek birisi değilsin sinirden dedim ver lan sana aldiklarimi haketmiyosun atarsin sen dedim atmam niye oyle bi sey yapiyim dedi ya sevmeyen adam bunu demez abi bu konusmadan 10 gun once annesi benimle tanismak istemis bana dedi yani bir anda 360 derece boyle bi degisime insan alışamıyor
Ahahdhahd yaşadıkların benimkisine çok benziyo. Ama cidden siliyolar. Biz çok çabuk bağlanıyoruz ama onlar siliyo. İlişki iyi giderken yaparlar genelde. Bunlar heyecanı gidince tüyen tipler. Hiç şaşırma bence. Eğer depresif moddaysan çık. Bi başkasıyla konuş. Yoksa için içini yer
Ya isin komik tarafi kendide diyo sevgililik muhabbeglerinden sıkıldım aile istiyorum vs derdi başı ben ailesiyle ve cevresiyle anlasamicam diye tirjbe girdi surekli daha once kotu tecrubesi olmus bu konuda kazik yemis korkudan bence yemin olsunki yemedi annesinin yanina goturmeye sanki kadinla birbirimizi yicez tanisinca sessiz sakin cekingen biriyim cokta heycan yapıp utaniyom oyle durimlarda mal midir nedir allah sabir ya canavarim sanki insan yiyorum tepkilere bak
Ya kızım senle alakalı olduğunu mu düşünüyosun ahah işler ciddiye binerse sorumluluk alamam diye korkmuş olabilir 😂 ya birde bahane bulmak xidden kolay. Dedikleri çok saçma
Iyide abiiii 1.5 sene falan oldu geciyodu evlilik evlilik diye kafami iken oydu benim kafama soktu ben dusunmuyodum 23 yasindayim bu arada o 27 bu kafama soktu dedim herif ciddi inandik ettik ceyiz diziyodum bunun yuzunden dedigim tek sey bekle yani isimi hayatimi oturtayim param yok birikteyim azcik oyaliyom mu sandi bilmiyom 5 sene falan demistim xjwjdjs guven vermedi iste nerdeyse 1 sene annem seni sevmez ailem istemezse ben bidaha karsi gelemem ayriliriz sonra dedi birakmam vs mal etti beni ya kendi korkusundan tamamen mal malll
Başka bişey muhakkak vardır kardeşim. Arada biri varsa sordur sen. Ama senin dediğin normal ha diyince evlenilmiyor
Bende var diye düşünüyorum gercekten sevmeyen adam annem seni cagiriyor demez ortada bi sey yokkende bir anda sevmiyorum sogudum demesi cok sacma oldu acele acele gitti yani kendinden emin olsaydi eger bu iliskiye sahip cikabilecegini gösterseydi hemen evet derdim uzatmazdim uzatma sebebim oydu ve bu konuyu benimle konusmak yerine 5 sene dememe takildi durdu ailesi zorluyor nnenesi goremicek murvetini diye tiribe girdi ben uzatmadim oysa o uzatiyodu ama anlamadim boyle pat diye gitmesini biri vardi arada da oyle konusursa benim soylettigimi anlar hicbi sey demez bizzat kendisiyle konusmak istedim kacti resmen benden verdigi cevaplar o sekildi işte
Ya biliyo musun bu bahsettiklerin herkesin başına geliyor. Bak evlilik düşünürken birden soğuması kaçması filan. Emin ol kalmak istese kalırdı bahaneleri ciddiye alma. Doğru kişi o değildi demek. 4 5 senelik ilişkiler bitiyor. Mantıklı neden arama yani
Ya iyide kimse zorlamadi onu evlilik vs diye uzatmasaydi mevzuyu bana 1 senedir snnem sevmez seni diyor ileriyi goremiyomus benimle cokta mukemmel insanim yani ovunmek icin demem bunuda cevreye gore suankilere gore baya iyi kalıyorum 1 sene bana bunu diyip. kendi uzatti geldi dedim uzatmasaydin ozaman bana diyo 2 senemi yedin dedim lan sen uzattin gitseydin niye gitmedin yani bende bunun altinda b. kluk ararim yani cok tezat cumleler kurdu çünkü
Erkeklerin böyle bir ortamda bunu düşünicegini sanmıyorum düşünse bile birine söyleyip yaptırmaz bence
Ya sevdigim adam xaten demez abi at diye falan ayrildik falan diye anlattiysa abiye oda belki kendince paylasmistir normalde atmiyolar çünkü