Kişilik & Karakter 2 ay Yaz insanı mısın kış insanı mı? Hangisini daha çok seversin? KırmızıBeber48 Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yaz insanı mısın kış insanı mı? Hangisini daha çok seversin? Görüş Yaz 35 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
tiryakinimtiryakinFenomen Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 17,8b görüş paylaştı. Aşırı sıcak ve kuru soğuğu sevmem.. Yağış olsun, kış olsun.. 1 0 Yorumla
ouzinyoFenomen Takip Et Master Yaş: 27 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,5b görüş paylaştı. İlkbahar , yaz 😍 1 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 99% 2 ay İlk bahar severim. Güneşin ısıtıp rüzgarım hafif serin estiği havaları. 1 0 Yorumla
golddmannn92 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eig 100% 2 ay Yazcıyımm enerjimi en çok yazın atabiliyorum bana güneşli havalar lazımm 1 0 Yorumla
Atabinenantalyalı Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 98% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b görüş paylaştı. 0'ın altına düşmeyen kış insanı %60'ın üstüne nemi çıkmayan yaz insanıyım 1 0 Yorumla
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 33 , eig 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b görüş paylaştı. Ben bahar kadınıyım 🙂 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 40,3b görüş paylaştı. Kış insanıyım sıcak sevmiyorum hiç 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b görüş paylaştı. İnsan değilim ben 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Guru Yaş: 32 , eig 96% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,4b görüş paylaştı. Yazik tabikii 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 33 , eig 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,2b görüş paylaştı. Kış insanıyım. 0 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 771 görüş paylaştı. Kış. 0 0 Yorumla
Peteksi Takip Et Bilge Yaş: 26 , eig 43% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 384 görüş paylaştı. Kış insanıyım 1 0 Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 17,7b görüş paylaştı. Yaz daha iyi 1 0 Yorumla
CoolEmmi72 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eig 96% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 431 görüş paylaştı. Yaz tabiki. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
17Görüş
Aşırı sıcak ve kuru soğuğu sevmem.. Yağış olsun, kış olsun..
İlkbahar , yaz 😍
İlk bahar severim. Güneşin ısıtıp rüzgarım hafif serin estiği havaları.
Yazcıyımm enerjimi en çok yazın atabiliyorum bana güneşli havalar lazımm
0'ın altına düşmeyen kış insanı %60'ın üstüne nemi çıkmayan yaz insanıyım
Ben bahar kadınıyım 🙂
Kış insanıyım sıcak sevmiyorum hiç
Yaz, kışın bir halt yapılmıyor
Bahar seviyorum smben ne sıcak ne sogukkm
Kışı daha çok seviyorum
İnsan değilim ben
Yazik tabikii
Kış insanıyım.
Yaz insaniyim
İlkbahar ve sonbahar insanıyım.