Yaz mevsimini mi Kış mevsimini mi daha çok seversiniz ? Neden ? :)
Yaz mevsimini severim
Kış mevsimini severim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Off off..
Kışı sevmiyorum ama seviyorum da..
keza yaz da öyle..
seçemedim..
Kışın gökyüzü daha güzel, hava daha durgun, daha berrak bulutlar yoksa.. Ama üşümeyi sevmiyorum
Yazın gökyüzü adanada nem içinde, ne gündüz nefes aldırıyor, ne gece gökyüzü berraklaşıyor..
Yazın gerçi kiraz ve karpuz oluyor ki en sevdiğim meyveler.. Kışın pek bir aksiyon yok bu konuda..
Galiba yaz azıcık daha farkla öne çıkıyor. Ama kış geceleri başımı kaldırınca gördüklerim, siriusun beni benden alışına da hayranım.
Bence hep nisan olsun, severim keratayı :))
Nisanın sonlarına doğru olacak, başı soğuk.. Böyle mayısa doğru güzel oluyor. Eylül de iyidir, gündüzü sıcak, gece serinlemeye başlar.. Harbi yazı, terlemeyi özledim yahu, yazına gurban adananın :)
kış deme bana,bu sene çok üşüdüm,ev 5.ve son katta,kombisi antika petekler cartayı çekmiş,odalar oda değil bana üstü açık spor araba öyle esiyor yani,tüm bunlardan dolayı artık kışı sevmiyorum oda bu sene gitmiyor gerçi ama...
:)
Ben Yaz mevsimini daha cok seviyorum, sabah uyandigimda mavi bir gökyüzü tertemiz hava heryer civil civil insanin uyanirken bile ici aciliyor yani günü dolu dolu yasiyoruz sanki kis mevsimi hep karanlik ve kar/kis veya yagmurdan ibaret insanin disari cikinca ruhu sIkIliyor birde hava erken karariyor ya insani iyice depresona sokan bir mevsim bence :D
hic gitmese keske bizim ülkemiz afrika da olsaydi hic kis olmasaydi :-( :D:D:D:D
geeel keyfim geeeeeeel, birdahada gitme :D
Yaz; cıvıl cıvıl kiyafetlerim, Güneş'te daha sari olan saclarım, hafif yanmış beyaz tenim, yüzümdeki çiller, o güzel dolu dolu sokaklar, deniz, dondurma, vişne, karpuz, çilek, yaz askları ve kıpır kıpır olan icim.
Kıs; Uludağ ve surekli birbirine carpan dislerim brrrrrrr!
Yani yaz!
Cevap
15Cevap
İkisini de sevmiyorum yaz mevsimi bunaltıyor,kış mevsimi çok üşütüyor.İlkbahar ve sonbahar benim mevsimlerim çok duygusal bir yapıya sahip olduğum için belki de.
Neden iki seçenek var, ilkbahar sonbahar mevsim değil mi? Onlar mevsim değilse yıl iki mevsimden mi oluşuyor? Yıllar iki mevsimse içinde bahar kelimesi geçen şarkılar ne? o şarkılar yoksa ben şizofren miyim?
yazı severim. ilkbahar ve sonbaharın da üşütmeyen günlerini severim :))
Yazzzzzzzzzzz... Yaz cocuguyum da ondan :))) Kışı sevmem sogugu sevmem kapalı havadan nefret ederım
evet cıvıl cıvıl :) sevmem öyle karanlık havayı çıplak agacları kırılmıs dalları :// Ben yazın hayat buluyorum zaten tıpkı papatyalar gibi :)
evett :)) erik ağaçları çiçeklenmeye basladı :)))
evet :// ama geldiği gibi tadını cıkartmaya baslarsak :) yeter de artar
Insallahhhh :))
Yaz mevsimini severim.Sanki her yaz ayına girişimde mutluluk kapıları bana açılıyormuş gibi geliyor..~
Yaz mevsimini :) Cünkü okullar kapaniyor ve memlekete dönüyorum - sevgilimi görmeye :)) <3
yazı daha cok severım 38 derecede ınsanlar offf pufff derken benım ıçım ısınır
Kışı severim..Melankolik bir yapıya sahibim sanırım..
şıklara göre ikiside sevmiyorum ama ek olarakilkbahar ve sonbahar seviyorum
ilkbahar da doganın yeşillmenmesi havaların cok sıcak olmasada ılıman olması.sonbahar da ise yapraklarn ağaclarda sararması ve yerlerde birikmesi bana ayrı bir atmosfer katıyor.
diyelim abi :)
Kışı sevmiyorum sokkakta binlerce evsiz insan ve sokak hayvanları var aç susuz soğukta üşüyorlar yazık
yazın kışı isterim,kışın yazı..
ama yaz daha ağır basar sanki
ilkbaharda anlaşsak?
aa hadi hadi yap bi güzellik :d
yazımı alır giderim!
cık küstüm oynamıcam:D
hop dedikk! yaz namusumdur :D
her mevsim ayrı güzel ama baharı hicbirsey değişmem! :)
yaz mevsimini.üşümektense sıcaktan kavrulmayı tercih ederim :)
ben sonbaharı seviyorum. asvalt hafiften ıslanınca çok güzel oluyo. kış daha yakın gibi geldi kışa bastım
yaz mevsimi. güneş benim enerji yaşam mutluluk kaynağım
her mevsimin ayrı bi güzelliği var hepsinide sewiyorum
Sıcagı ve gunesi sevdigimden yaz mevsimini..Bir de yazın ortasında dogmusum
yaz mevsimi mutlu olabildigim tek mevsim birde sonbahar
yaz mevsimini çünkü; parayla sıcaktan zarar gelmez...
atletli gezmek istiyorum 50 kilo elbise taşımak istemiyorum yaz gelsin :))
Tabiki yaz.Sıcak, mayo, deniz aklıma gelir.
:) Çünki denizlerin vazgeçilmezi mayodur.Mecburen söylenmeli
:)
yazı gelince kışı, kış gelince yazı sevenlerdenim.
Baharda anlaşmak güzel.
yazın giyinmek daha kolaydır.
4 mevsimde ayrı ayrı güzel
Yaz mevsimini severim
Tabiki yaz mevsimi...
yazın sıcağında sorulsa sonuçlar farklı olurdu.
kışa haksızlık olmuş averaj takımı odu
ver odunu yansın be
klimalar
eskiden sobada yoku
ateş bulunmadan önce ne yapıyodu millet.
bizde öleceğiz ha danarak ha sonarak
ölme hemi
sonbahar ve ilkbaharı severim
kesinlikle yaz akdeniz çocuğuyum ben..
Yaz mevsimini severim. Nedeni yok. :)
İkisini de sevmiyorum. :(
yaz mevsimi soğuğu sevmiyorum
Kis mevsimi sicagi pek sevmem
kış çünkü terlemeyi hiç sevmiyorum .)
Yaz...Daha çok eğlence,gezme,tozma,göbek atma...
bahar olsun yaaa
Yaz tabii ki, bir tarafımız dondu kaç aydır.
Sadece bu iki secenek mi var ?
Yokta diger mevsimleride koysaymissin :) eger bu 2 secenek arasindan secmem gerekiyorsa, yaz diyorum.
Kisi çok severim, hele kar yagdiginda o beyaz manzara beni etkiler, ama yaz olunca günes pencereden iceri vurdugunda ister istemez civil civil oluyor insan, heyecan basiyor
Yaz mevsimini severim sıcak çünkü
buzluyorum şuan yaz gelsin
Üşümeyi sevmiyorum, yaz iyidir.
canlıda görünmek istemiyorum
kış
Yaz mevsimini.
yaz tabikide
yaz
işlerim daha güzel oluyor ve huzurlu oluyorum
4 mevsim :)
yaz
En İyi Cevaplar