Ben ne kadar soğuk olursa olsun her daim kıştan yanayım😌
Yazçıyım tabikii
Kışş🙂↔️❤️🔥
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben ne kadar soğuk olursa olsun her daim kıştan yanayım😌
Kışın şömine karşısında yatak yapıp yatmak
Evet okurken o sicakligin mayisikligiyla uyuyakaldım süper ya
Ben de
Kova senin?
Her iki halükarda da klimayi yakinca hep para ödüyorum en iyisi ikisinin ortası 😂
Ayşe merhaba, kışın o evde battaniyeye sarılıp sıcak çikolatayla film izleme vibe’ı efsane, kabul! Ama yalan yok, kendimi yaz mevsiminin güneşli günlerinde, deniz kenarında sonsuz story atarken daha mutlu buluyorum. Plajda didişen martılarla yarışmak, güneşten su gibi erimek... Yazın hayat kalkıyor resmen! O yüzden gönlüm "Yazçıyım tabikii" diyor. Ama seni de oilyorum, kış o cozy havalar başka! 😄
Cevap
18Cevap
Ben kışı daha çok seviyorum, soğuk havada evde sıcak bir şeyler içmek ve huzurlu bir şekilde vakit geçirmek çok keyifli oluyor
Hava keşke soğuk olsa da yağmur çamur biker ceket jean kazak çizmeleri çıkarsak djdjdjdjjd ama yağmur çok olmasın be
Şöyle bir ortası olsa djjfjf
Valla olsa tadından yenmez az kaldı, sen de böyle kombin yapıyorsan suç ortağısın shjshs
Jsjdjdjd valla kışın hiç kışlık giymiyorum desem. Evdeyken tisortle takiliyom disarida da ince kapsonla cikiyorum ama o soğuğun hissi mukemmel oluyo sana da denemeni tavsiye ediyorum
Ama kendime harley bot bulamıyorum 46.5 giyme sorunsalı shjsjsjs nereden bulabilirim ki biliyor Musun
Valla ben deri ceketle felan giydiğim için hissediyorum merak etme knk sonuna kadar
Bu arada bi sorum var komedi casusluk hakkında ona bakar mısın sabah sabah neşelen
Oglum jfkfhfj o ayak ne boyun kac senin. Ve 45 no ayakkabiyi alip belki bi terzide buyutturebilirsin
Knk profildeki benim boy 188 jsjsjssj benim minnak ayaklarımla dalga geçme gıdıklanırım
Mesela bu kombinle casus olarak geldim arkadaşın olarak ama yakaladın beni o sorduğum sorudaki gibi, konuşturma taktiklerin bana sökmeyebilir badass badboyuz 🤪😜
Sabah sabah güldürme olm hdmdhfjfc minnak ayaklara bak jdmfhdd
Gülelim bol bol knk da başıma gelen anımı sana söyleyim, Lakabım knk arkadaş koydu anımı anlatayım sana da jsjsjsj Benden arkadaş komik intikam almıştı hemde pp de o günden kalma biraz uzun ama yazayım, 2 sene önce çok sayko anım vardı, Bi kaç sene önce evde arkadaşım ile her zamanki iddiaya girmiştim kaybettim ve falaka da sopa yerine tüynkullanınca arkadaşım beni fena gıdıklamıştı ve bizde iddadan kaçmak olmaz, bide o gün profildeki gibi idim tüm karizmam gitmişti ama ben kaşınmıştım demiştim erkek adam 42 değil 46 giyer diye sonra daha kötü yaptı komşular geliyordu gülmemi duydular hahahajsjd onun dışında soğuk tipliyim ama çok gülerim gıdıklanırım zayıf yanımdır o Allah kimseye yaşatmasın hala benle dalgasını geçer…
Şaka bi yana erkekler de gülebilir hani her insanın kırılma noktası vardır ben aslında bu anlamda çok zayıfım bakma 46.5 giyen badass olduğuma hshshshsh hee adamlığın zekatını veririz 😂
Sen kaç giyiyorsun 42 mi?
Anladim sen cok troll birine benziyon jdkdhjdf bu arada ayaklarim 40 😎😎🥸🥸
Felaket gıdı gıdı yaparız sıjsdjjdhdh öyle knk ya bi tık ama geveze değilim kahvaltı yapayım geleyim mi casus kankim
Bu arada boy da varsa biraz sende kışın çizme jean ceket giy İstanbullu musun sende?
Olur bakariz ben izmirliyim ve yapabilirsin afiyet olsun hdjjff
Bu arada 40 giymene saygım var sana reis dicem djjdjdjd dikkat et oje sürenler çok olur burada çok Abaza var
Biliyorum ben bir abazasavarım merak etme
Valla tam kanka olunacak arkadaş tipi, benden o havayı aldın mı başta doğru söyle
İzmir sıcaktır sana ihtiyaç yok çizme vs ama bi seni konuşturmak için ava gelmek lazım
Evet djdjdhfj sohbetin sariyo
Ben zaten samimiyimdir ama dışarıya soğuk suratsız insanlara nabza göre şerbet vermek lazım, cafe pub kış olsa keşke de gitsek
Aynen oyle katiliyorum. Sanalda samimiyim reelde kisisine gore iyi kisisine gore deccalim 😈
Bende aynı değişir knk valla, onun dışında Kaçlısın boyun kaçtı bide merak ettim hangi okuldasın
2002 boyum 1.69 veya 1.70ti en son ve bu yil mezun oldum okumuyorum sen?
Aynı bende 2002 188 81 kilo bu yıl İstanbul üni İngilizce mezunuyum al sana komple biyografi ddhdhhdhhd ben biraz random atarak gülerim pardon. Kahvaltı bitti geldim knk sen hangi okuldan mezundun
Bu arada çok iyi güldürdün sohbet iyiydi fenaydı ve aynı zamanda kanka harbi kral insanmışsın
Onu soyleyemiyoruz maalesef ndjfjc ama grafik tasarimdan mezunum
Olsun knk estağfirullah iyi iş var ama o bölümde çalışıyor musun evden vs, bende 3 yıldan beri part time çalış oku eve bak şimdi şirkette fule geçtim iyi ya geçen araba sat al yaptım hani hep yatırım yaparım ben, bi motorum eksik valla bu kombinime djdjdjdjd arkama birini alırsam da belime çok sarılmasın:((
Buranın mesaj gibi şeyi var mı wp gibi vs benim xper yetmiyormuş hani burada açık yorumlar herkese demiştin ya, beni yanlış anlama bu arada knk tanımak istedim seni hem belki kankam olmuş olur İzmir’den belli mi olur nırmalde yeni insan tanımak istemem daha çünkü çok kazık yedik ama sen harbi şu an iyisin
Kış aylarını çok seviyorum. Çünkü beni hep dinç tutuyor :)
Kılı çok seviyorum, her giyimim eşyalarım kışa yönelik ve siyah, gri giyimlerim oluyor yazın ise açık renk bej, hakiki yeşil, mavi vs.
Ben kesinlikle kışı severim yazın İzmir çok zor
ilkbahar ve kış severim
Şort atlet giycez yaz tabi ki
Yaz aylarına bayılırım
Yaz aylarını severim
Antalya'da yaşayan birine bu soru sorulmaz 😎
Yaz yaz yaz
Tamam yaz da güzelde kışın battaniyenin altında oturup kahveyle film izleme keyfi bi başkaa
Sonbahar askim benim tercihim 😀😀😀
Her mevsimin tadı başkadır
Yazzz
Kışş
Kış.
İkisininde yeri ayrı
ilkbahar
bahar bence
Kış.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?