Canım evim 😄🤩
Canım evim 😄🤩
Başkasının evinde asla rahat edemiyorum yani çok yakın olduğum birisi de olsa sanki yıllardır zorla tutuluyor gibi hissediyorum içten içe bu yüzden de eğer o an ki şartlar müsaitse günlük daire, otel vs gibi yerlerde kalmayı tercih ediyorum en azından yük gibi hissetmiyorum.
Yani kişisel alışkanlık sanırım çünkü başkalarının evini otel gibi kullanan çok insan tanıdım ve anlatırlarken ben daralıyordum😄
Herkesin huyu bir değil tabiki.
Eig için teşekkürler
Evimi seviyorum ama tek kaldığımda😂
Görüş
18Görüş
Evet. Dışarda olmak ya da gezmek benim için konforlu değil
Kesinlikle öyle..
Aynen öyle gerçekten de, nereye gidersen git insanın evi bir başka oluyor : )) hava nasıl Erzurum'da?
Sabah gittin akşama döndün mü?
Neyse, geçmiş olsun : ))
Ömrümün sonuna kadar yaşarım evde, tatiller bile beni evimden uzaklaştırınca özlüyorum geri dönüyorum.
Daha çok iş yerinde ve spor salonunda vakit geçiriyorum. Evde geçirdiğim vakit toplasan 4 saat...😂 Belki evli ya da cocuklu olsaydım ev daha tatlı gelebilirdi.
Geldim evime sahilden buz gibi hemen yorganıma sarıldım insanın evi gibisi yok tabi ki
Evim sensin, izle bunu
Bazılarını ne kadar izlersen izle asla sıkmaz :) hayat bi film olsaydı mesala yeniden izlemek isterdim ya da yeniden yaşamak, bazı anların tüm tekrarını yeniden başa almak ne biliyim sadece film olarak algılamayalım bazı anların tekrarı yok lakin başa sarmak mümkün olsa başa alacağım çok şey var inan
Afiyet olsun o nasıl bir ev ve ışık öyle
Evet katılıyorum
Herhalde canım kesinlikle :)
aynen evim evim güzel evim
Evim evim güzel evim
Benim hayatım evden ibaret zaten
Hangi birine diyim bunu şimdi
Kesinlikle, evim evim güzel evim
Evet insanın evi gibisi yok.
Evet evim güzel evim
Aynen öyle
Home sweet home