Kişilik & Karakter Deliler kulübü açıyorum desem kim gelir? Listeye kimi yazayım 🥳? Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Tencere tava sizden huniler benden hangi renk istersiniz? 😂😂😂 Deliler kulübü açıyorum desem kim gelir? Listeye kimi yazayım 🥳? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aç aç canım, ben baş üyesi olurum. Şayet biliyorsun, bizi çekemeyen insanlar var. 😅😄 2 5 Yorumla Pnrakgl +1 yıl eman onuda alırız cekemezse çatlar 😂😂 Yorumla PolyannaLisa +1 yıl Jsjsjsj o deli değil, fazla akıllı ama 😂 Yorumla Pnrakgl +1 yıl akilliya yer yok no 🙄 Yorumla PolyannaLisa +1 yıl Ona hiç yer yok zaten canısı🌚❤️ Yorumla Pnrakgl +1 yıl tabisi 🥳🥳🥳 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Beni beni 🥳Yalnız @Abdurrahman00t nerde o da dahil olmalı 😂 1 1 Yorumla Pnrakgl +1 yıl senin yerin baş köşede zaten beybisitabi ya onsuz asla olamaz 🥰 Yorumla
sevimliihatun Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Profilimden de anlaşıldığı üzere tabi ki ben ejwjwk 1 4 Yorumla Pnrakgl +1 yıl 😂😂😂😂 sena pembis huni veriyorum Yorumla sevimliihatun +1 yıl Ben bunu hak ettim çok şükür wjlwwj Yorumla Pnrakgl +1 yıl 🥳🥳🥳🥳 tencere tava unutma 😂😂😂 Yorumla sevimliihatun +1 yıl Hayatta unutmam ewjjj Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 387 cevap paylaştı. Beni yüksek rütbeden bir yerlere yazarsanız size zahmet zira normal delilerden gına geldi artık :D 1 0 Yorumla
Üyeismininapığcan Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Benı yaz baya deliyim 2 2 Yorumla Pnrakgl +1 yıl hoş geldin o zaman 🥳 Yorumla Üyeismininapığcan +1 yıl Hosbuldum🥰🥰 Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Size uzaktan el sallarım 😃 2 1 Yorumla Pnrakgl +1 yıl her gruba bir akıllı lazım 😂 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kayıt nereden yapılıyor. 2 4 Yorumla Pnrakgl +1 yıl soldan aşağı in binanin çatısında ofis 😂 Yorumla Yaban00 +1 yıl Yan binanın çatısından atlayayim. Öyle daha kolay. Yorumla Pnrakgl +1 yıl mantıklı ama cok yakin 🤔🤔🤔 Yorumla Yagmurcini44 +1 yıl Gel Malatyada Bi kayıt bürosu var Yorumla
Psikopatdonsuz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Mor olsun benimki 1 8 Yorumla Pnrakgl +1 yıl tut 🥳🥳 Yorumla Psikopatdonsuz +1 yıl Ah kafama geldi😏🤨 Yorumla Pnrakgl +1 yıl aa olmaz kafaya takilmaz o 🙄 Yorumla Psikopatdonsuz +1 yıl Nereye takılr ya Yorumla Pnrakgl +1 yıl koluna 🙄 Yorumla Psikopatdonsuz +1 yıl Ben kafama takarım 😃 Yorumla Pnrakgl +1 yıl peki 🙄 Yorumla Psikopatdonsuz +1 yıl Sana da 😃pınar hanım Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Doktor lazımmı klubunuze 1 12 Yorumla Pnrakgl +1 yıl yok ya halimizden memnunuz 😂😂 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Iyı kapıya önluk bıraktım 5 tane alırsınız Yorumla Pnrakgl +1 yıl o az ya var mi daha 🥳😂 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Arkadan baglananlardan var bır duzzıne olur mu :)1 deste de huni var Yorumla Pnrakgl +1 yıl bak o olur kuşkala şarkısı için teyp lazım kafamiza baglasak olur mu hocam 😂 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Çekırdek te getırdım bırbırınızı yuzune ufurmeye :) Yorumla Pnrakgl +1 yıl aaa olabilir 😂 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Doktoruz dedık kımlık gosterdık kapıdan sokmadın benı. Bıgbabol sakızlarda aldım yanıma Yorumla Pnrakgl +1 yıl deli olursan olur 🥳 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Siz beni yirsiniz orada kıyamam kendıme Ben telsizi aldım cıkıyorum üst kata Yorumla Pnrakgl +1 yıl sen çık parti yapcez Yorumla u kakilakuku +1 yıl Cadılar partısı mı KArızmalar gıremıyor mu :D Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Hunimle gelirim hem de 😂 1 1 Yorumla Pnrakgl +1 yıl ahahahha yazdim bile huniyi kolye olarak as değişiklik olsin 😂😂😂 Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı. Hunim siyah olabilir mi, kombinime uysun💃 1 4 Yorumla Pnrakgl +1 yıl siyah yok ta morcivet var olur mu 😂🥳 Yorumla Lotus____ +1 yıl Uygun😄🐣🍻 Yorumla ANormalizm +1 yıl Anca dalga geç başka işin gücün yok zaten 😄 Yorumla Lotus____ +1 yıl @ANormalizm ne dalgası zevk sahibi bir deli olmak hiç kolay değil 💃 Yorumla
ANormalizm Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Beni genel koordînatör yapmalısın 1 2 Yorumla Pnrakgl +1 yıl grup başkanı 😂 Yorumla ANormalizm +1 yıl Teşekkürler 😎😊 Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı. En deli sensin tamamm 2 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yaz gitsin 😃😃 1 7 Yorumla Pnrakgl +1 yıl yazdım 🥳 Yorumla 44asi44 +1 yıl Huni mavi olsun 😃 Yorumla 44asi44 +1 yıl Akıllılık ta bir yere kadar arada kayış kopsun 😃 Yorumla Pnrakgl +1 yıl 😂😂😂 ahahhahah demi ya akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dunya senin kahrını ceksin bosveerrr. 😂😂 Yorumla 44asi44 +1 yıl Valla çok haklısın sen arada gidip kuyuya taş ta atmak lazım her zaman biz mi çıkaralım taşı 😃😃 İsmail yk tıkla şarkısında dediği gibi birazda bizi çeksinler onlar 😃 Yorumla Pnrakgl +1 yıl 🥳🥳🥳💃💃💃💃 Yorumla 44asi44 +1 yıl Ciddi ciddi iyi fikir 😄 arada bunu uygulayacağım bunaldığımda Yorumla
Krykos Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 548 cevap paylaştı. Baş köşeye bir yer ayarlar mısınız 😂 1 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. beni tabikide 2 1 Yorumla Pnrakgl +1 yıl yazdim bile 🥳🥳🥳 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Beni en başa yaz 🤣 2 6 Yorumla Pnrakgl +1 yıl ahahahhahah yazdim gitti Yorumla Edameda06 +1 yıl Hunimin rengi lila olsun 💜😂 Yorumla Pnrakgl +1 yıl demam tencere tava nerde Yorumla Edameda06 +1 yıl Elimde 🍲🍳 Yorumla Pnrakgl +1 yıl her zaman hazır 😂😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂😂 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Pembe 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aç aç canım, ben baş üyesi olurum. Şayet biliyorsun, bizi çekemeyen insanlar var. 😅😄
eman onuda alırız cekemezse çatlar 😂😂
Jsjsjsj o deli değil, fazla akıllı ama 😂
akilliya yer yok no 🙄
Ona hiç yer yok zaten canısı🌚❤️
tabisi 🥳🥳🥳
Beni beni 🥳
Yalnız @Abdurrahman00t nerde o da dahil olmalı 😂
senin yerin baş köşede zaten beybisi
tabi ya onsuz asla olamaz 🥰
Profilimden de anlaşıldığı üzere tabi ki ben ejwjwk
😂😂😂😂 sena pembis huni veriyorum
Ben bunu hak ettim çok şükür wjlwwj
🥳🥳🥳🥳 tencere tava unutma 😂😂😂
Hayatta unutmam ewjjj
Beni yüksek rütbeden bir yerlere yazarsanız size zahmet zira normal delilerden gına geldi artık :D
Benı yaz baya deliyim
hoş geldin o zaman 🥳
Hosbuldum🥰🥰
Size uzaktan el sallarım 😃
her gruba bir akıllı lazım 😂
Kayıt nereden yapılıyor.
soldan aşağı in binanin çatısında ofis 😂
Yan binanın çatısından atlayayim. Öyle daha kolay.
mantıklı ama cok yakin 🤔🤔🤔
Gel Malatyada Bi kayıt bürosu var
Mor olsun benimki
tut 🥳🥳
Ah kafama geldi😏🤨
aa olmaz kafaya takilmaz o 🙄
Nereye takılr ya
koluna 🙄
Ben kafama takarım 😃
peki 🙄
Sana da 😃pınar hanım
Doktor lazımmı klubunuze
yok ya halimizden memnunuz 😂😂
Iyı kapıya önluk bıraktım 5 tane alırsınız
o az ya var mi daha 🥳😂
Arkadan baglananlardan var bır duzzıne olur mu :)
1 deste de huni var
bak o olur kuşkala şarkısı için teyp lazım kafamiza baglasak olur mu hocam 😂
Çekırdek te getırdım bırbırınızı yuzune ufurmeye :)
aaa olabilir 😂
Doktoruz dedık kımlık gosterdık kapıdan sokmadın benı. Bıgbabol sakızlarda aldım yanıma
deli olursan olur 🥳
Siz beni yirsiniz orada kıyamam kendıme
Ben telsizi aldım cıkıyorum üst kata
sen çık parti yapcez
Cadılar partısı mı KArızmalar gıremıyor mu :D
Hunimle gelirim hem de 😂
ahahahha yazdim bile huniyi kolye olarak as değişiklik olsin 😂😂😂
Hunim siyah olabilir mi, kombinime uysun💃
siyah yok ta morcivet var olur mu 😂🥳
Uygun😄🐣🍻
Anca dalga geç başka işin gücün yok zaten 😄
@ANormalizm ne dalgası zevk sahibi bir deli olmak hiç kolay değil 💃
Beni genel koordînatör yapmalısın
grup başkanı 😂
Teşekkürler 😎😊
En deli sensin tamamm
Yaz gitsin 😃😃
yazdım 🥳
Huni mavi olsun 😃
Akıllılık ta bir yere kadar arada kayış kopsun 😃
😂😂😂 ahahhahah demi ya akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dunya senin kahrını ceksin bosveerrr. 😂😂
Valla çok haklısın sen arada gidip kuyuya taş ta atmak lazım her zaman biz mi çıkaralım taşı 😃😃 İsmail yk tıkla şarkısında dediği gibi birazda bizi çeksinler onlar 😃
🥳🥳🥳💃💃💃💃
Ciddi ciddi iyi fikir 😄 arada bunu uygulayacağım bunaldığımda
Baş köşeye bir yer ayarlar mısınız 😂
beni tabikide
yazdim bile 🥳🥳🥳
Beni en başa yaz 🤣
ahahahhahah yazdim gitti
Hunimin rengi lila olsun 💜😂
demam tencere tava nerde
Elimde 🍲🍳
her zaman hazır 😂😂
😂😂