+1 yılbir de şöyle düşün sen bebeği doğurmak için inat edersen eşin hem seni hem de çocuğunu kaybedecek belki de.
önce sen ve eşin bir arada olun geriye kalan herşey hallolur. tıp ilerledi bebek için bir sürü seçeneğin olabilir ilerleyen zamanlarda. en olmadı evlat edinirsin annesiz babasız bir sürü bebek var. sen kendi bebeğim olsun ben doğurayım diyorsun ama doğurduktan sonra onu ve eşini bu hayatta yalnız bırakacaksın bir de böyle düşün.
5. aydasın 6 aydan sonra kuvözde bebeği büyütebiliyorlar diye biliyorum. eğer 1 ay daha bu şekilde idare edebileceğini söylerlerse doktorların tamam ama senin hayatın tehlikedeyse zorlama derim.
çok geçmiş olsun acil şifalar126 Yorumla
Soran+1 yılbebegın gelısımı gerdıe gelıyor su an ılacla cıgerlerını tamamlammasını saglamaya calısıyor doktor anca 7 ayda tamaamlanır oda dıyor onun ıcın ben baska bırının cocuguna anne olama kendı bebegımı ıstıyorum kı onunu hıssederken su an bı benım gıbı hısede bılesn
- +1 yıl
hiç bir anne evladından kopmak istemez onu bırakmaz istemez ama dediğim gibi bir de eşin ve sonrasında bebeğin için düşün. tüm olasılıkları düşünmen lazım malesef ki. çok çok zor bir karar umarım kendin ve ailen için en hayırlısı olur.
Soran+1 yılben ölunce annem esımın annesı dedelerı yanlız bırakmaz bunu bılıyorum esımde er yada gec ogluna gıder dayanamaz benım kokumu arar onda
- +1 yıl
onu doğar doğmaz savunmasız bırakacaksın. bebekler doğduklarında gözlerini açamazlar anne memesinden beslenirken emeceği meme ucunu bile anne kokusunu takip ederek bulurlar.
o ufacık bir bebek ve onun anneye ihtiyacı var 10 yaşında çocuk emanet etmiyorsun sonuçta. eşin o çocukta senin kokunu ararken o çocukta anne kokusunu arayacak.
şu an annelik duygusu hamilelik ve bu üzerinde ki karar baskısı ile tamamen duygusal karar veriyorsun canım.
Soran+1 yılevet duygusal karar verıyorum belkı ama ne olur bı kısıde benı anlasın hıslerımı anlasın ya aklım yasamı secsede kalbım egeyı secıyor ya %1 ıhtımal yasama sansım varsa ben onu secıyorum oglumu kucagıma almam ıcın sadece% 1 ıhtımal olsun gıderım
- +1 yıl
Ege'yi nelerden mahrum bırakacağını da düşün canım.
seni elimden geldiğince anlamaya çalışıyorum ama emin ol Ege annesini ister tıpkı senin onu istediğin gibi.
ama ege henüz yok farkında değil seçim hakkı sende ve sen ona annesiz bir gelecek seçiyorsun.
Soran+1 yılya demeyın öyle ne olur aglamak ıstemıyorum artık ama yasam sansımda var belkı yasıycam bu acıdan dusunun bırde
- +1 yıl
her ne kadar bunn kararında en büyük hak senin olsada sen şu an bu kararı mantıklı verebilecek halde değilsin
doktorlarını ve eşini dinle derim ben hiç kimse çocuğundan kopmak istemez emin ol anlıyorum seni ama empati kur kendini egenin ve eşinin yerine koy bundan 1 yıl sonrası için.
Soran+1 yılbırdaha anne olamıycaksam 1 yıl sonra ben kendını ıse vermıs manyak bı kadın goruyorum esıme bıle sımdıkı gıbı olamma gıbı katlasırım ben yapımı bılıyorum
- +1 yıl
anne olmak konusunda umudunu asla kaybetme
Soran+1 yılumud ede bılecek bırsey kalmazsa nasıl umut ederım evlatlık deme ne olur ege gıbı hısedemem ona
- +1 yıl
evlatlık demiyorum. kendi bebeğini kaybeden bir annenin evlat alacağı bebeği kabullenmesi zordur. evlatlık daha çok kısır hiç annelik hamilelik yaşamamış kişilere uygun olur.
ama tıp ilerledi her gün yeni şeyler çıkıyor. yurtdışında dene şansını araştır doktorlarına danış. mutlaka bir umut vardır.
Soran+1 yılya ne yaparsam yaayım gene aynı sorun olucak ege hasta degıl benden kaynaklanıyor bu egeye kanı verende benım tasıyanda benım ıkısde benden kaynaklı bırkez daha hamıle kalsam gene aynısı olacak ama bu sefer rahımım yırtılıcak hıc tasıyamıycak ege yı 4.5 aylıkolana kadar tasıdı gene
- +1 yıl
rahim duvarını rahmi kalınlaştıran tedaviler var.
pes etme her zaman bir yöntem bir yol vardır. sonraki hamileliğin öncesinde gerekli tedaviyi görürsen ve kontrollü olarak hamile kalır ve hamilelik sürecini de kontrol altına geçirerek anne olabilirsin. gerekirse 9 ay yatacaksın kan uyuşmazlığının da tedavisi var ama her şey kontrol altında olacak.
sakin bir şekilde tüm yolları araştırıp düşünmek gerek sadece.
Soran+1 yılşu an egenın olumune onay versem en az 4 sene beklıycem 28 yasındayım 32 yasında olucam o zaman bu kadar guclu olucammı pekı bu kadar dayana bılıcemmı o acıya artı eger ege şu an babasının ıstedıı gıbı gıderse ben asla yapmambırdaha ıse verırım kendımı
- +1 yıl
annem 35 yaşında doğurdu
o arada geçen 4 yıl tedavini sıkı sıkıya devam ettirirsin ve bak bir umudun var. 32 geç bir yaş değil.
Soran+1 yılbenım umudum hayallerım ıcın gec bı yas sımdı egenın esyaları herseyı hazır evde bebek odassı kıyafetlerı esyaları 4 sene boyunca ben o odanın onneden gecıcem hergun ıcıne gırıcem yoo ege ye ısım verdım ben vaz gecmem
- +1 yıl
umarım ege ve senin için sorunsuz bir doğum olur güzeller günler bekliyordur sizi.
küçük bey annesini biraz üzüyor şimdilerde ama alır gönlünü büyünce :))
Soran+1 yılevet ege annesı gıbı yaramaz olucak bellı oldu bu :)ama dogsun mustlu saglıklı olsun yeret bana
Soran+1 yılsen ne dersen dee ben almasını bılırımmmm
Soran+1 yıl:))hosttt susu bakıyım
Soran+1 yılkufur yemedın bee höst dedım
En İyi Cevaplar
+1 yılben hamileyken cocugun down sendromlu doga bilir dediler , bana cocugu aldirmam
icin baski yapmislardi ama aldirmadim Allah ilk cocugumu aldi bunu ne olursa olsum doguracagim dedim , iyiki dogurmusum cok akilli zilli saglikli bir kara elmasim oldu !
kim ne derse desin o bebegi sen tasiyorsun o bebek senden besleniyor , karar senin ama ben olsam aldirmazdim sana bir tehlike yaratmadigi sürece !11 Yorumla
Soran+1 yılbende aldırmıycam kesınlıkle ıstemıyorum aldırmayı ama dogumdan sonrakı donem de ölum rıskım varmıs kandan zehır aldıgım ıcın
+1 yılBak güzel arkadaşım.
Eğer senin Ölümüne neden olmucaksa, Aldırman doğru değil.
Bunada ehil doktorlar karar vermelidir. iyi analizler ve muayeneler sonunda buna karar vericektirdoktr. ancak 1 doktorunda dediğine bakma. böyle bir durumda hatalı karar verme. en az alanınd auzman 2-3 kişiye bu analizi haberi doğrulat... ki kalbinde uhde kalmasın...
Yani, nasılki, Bankada Olan hesaplarda baze para cekmek için şirket sahiplerinden, 2-3 kişinin imzasıyla çekilebiliyorsa en az 2-3 dogum uzmanına görün derim...
allah sabır versin11 Yorumla
Soran+1 yılızmırde yasıyordum normalde orda cok arastırdım ankaraa geldım cok arastırdım yanı dedıgınız gıbı 1 kısıye gıtmedım
%99 ihtimalle preeklampsi. inat etme... ileride daha büyük sorunlar seni bekliyor.
bebeğin pramature olma riski var. ve büyük ihtimalle de sakat olma riski. buna hakkın yok.
link
link
bu linklere bak. duygusal davranma. mantıklı ol.
biz duygusal davrandık hala içimiz sızlıyor:-(116 Yorumla
Soran+1 yılya duygusal davranma degıl bu anla barı sen anla benı yaa ben gercekten anlatamıyorum duygularımı
Soran+1 yılben anlıyorum senı sende bılıyorsun ben hersekılde egeyı dogurucam gelın kızımı alıcam
Soran+1 yılballa kusura bakma alacak kızınııııııııı ne dersen de o benım gelınım bak bırazdan kayın babasıda gelır:D
Soran+1 yıltamam gelınımı alıp gıdecem gorursun sen:))o gunler gelecek ıns
- +1 yıl
bu huysuz vermez kızını kimseye :))
- +1 yıl
ne fenasın yaa :)))
Soran+1 yıloo vermesın ben almasını bılırımmm
- +1 yıl
kızını ipeklere sarıp sandıkta saklayacak sanki haaa :)))
Soran+1 yıldamarıma basma dıyom sımdı gelır alırım valla
Soran+1 yılne salıcan özhan valla aslan gıbı gocam var yanımda ayanı deng al:P
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
+1 yılgeçmiş olsun çok üzüldüm, ama eşin sensiz ne yapıcak onu düşün. zaten annenin ölüm riski taşıdığı durumlarda bebeği operasyon sonucu alıyorlar. önce annenin canı daha önemli geliyor, eşin bu durumda olsa sen bebeğimi yoksa eşinimi tercih ederdin bide böyle düşün
11 Yorumla
Soran+1 yılbebegımı ıstıyorum su an tarıf edılmez duygulardayım ben
Allah yardımcınız olsun gerçekten çok ama çok zor bir durum.. Ama şöyle düşünün ; bu bebeği doğuracaksınız ve Allah göstermesin doğumdan sonra vefat ederseniz , ardınızda bırakacağınız o çocuğu düşünün.. Ve eşinizi..
Siz eşinizin yerinde olsaydınız aynı fikirde olurdunuz inanın..11 Yorumla
Soran+1 yılben esım olmadan yasayamam bu bı gercek yapamam o olmadan ama o guclu benden guclu yapar ıradelı bebegımıde annlerımıze bırakıcam ya ben cok ıstıyorum kımse anlamıyor benı:(
+1 yılanladıgım kadarı ile 7 aylık iken sezeryanla alıp kuvezde 2 ayını gecirecek doktor konrolünde olmanız iyi doktorlarınıza danısın esinizin drumu zor bir durum umarım siz ve bebeginiz saglıklı bir dogum gerceklestirirsiniz.
13 Yorumla
Soran+1 yılevet 7 ayda sezeryanla alınıcak cıger gelısımınden sonra kuvezde buyuyecek ıns
- +1 yıl
dualarımız sizinle olacaktır. merak etmeyin ben size diyorum ferah olun mutlu haberi siz esiniz ve cocugunuzun resmini burada gördügümüzde hepimiz sevinecegiz en az sizin kadar
tekrar geçmiş olsun
Soran+1 yılııns bebegım kocam ve benım resmım olucak bırda sagolun dualarınız ve ıyı dıleklerınız ıcın
Mantıklı olun eşinizi dinleyin lütfen benzer bir durum bizimde bir akrabamızın başına geldi zor bir durum ama eşinizi dinleyin
19 Yorumla
Soran+1 yılesımı dınlersem anne olamam
Soran+1 yılevet belkıde dogumda olucem oglumu goremıycem bıle
Soran+1 yılesımı cok sevıyorum onsuz bı hayat ben yapamam ama o bensız yasaya bılır ben olucek bıle olsam bır kez anne ola bılıcem bırdaha sansım yok helekı ege yı hısederken vaz gecmek cok zor
Soran+1 yılcok arastırdım canım...pekı kalbı atan yasam hakkı tanınan ege neden aldırılsın ben yasadım en azından degılmı
- +1 yıl
Bencilce davranmasana anladım ve anladık anne olmak çok istiyorsun ama sen egenin kokusunu almadan nasıl oluyor o annelik ? Annelik doğurup kaderine terketmek mi sonrasını düşündün mü ne olucak ? Ama ben anne olucam dersin şimdi yine bırak ablacım bu işleri kalbi atıyor diyorsun ama doğum anneye zarar veriyor hatta ölümüne sebeb oluyorsa bana mantıklı gelmedi bu iş
Soran+1 yılbenım ıcımde umut var yasama umudu ailemle kocamlla oglumla olma umudum var senın bu yazdıklarını ben kac aydır duusnuyorum bılıyormsuusn sen ne kadar acısını cekıyorum sen anne nasıl olunur bılıyormusun rahıme dustugfu ılk andan ıtıbaren hısedıyorsun onu kalbınde ben olursem ayrıca ıkı annemı esımın annesı ve kendı anneme emanet edıp gıdıcem oglumu ortada koymuycam
Oncelikle umudunu yitirme ve baska doktorlara da danısın, bu gibi konularda tek doktorla kalınmamalı, diger doktorlar da durumunda hemfikir ise onerdiklerini yapmaktan baska care yok
16 Yorumla
Soran+1 yılbız ızmırde yasıyorduk normalde su an ankaradayız cok arastırdım
Soran+1 yılfızanada gıderım ama kocam destek degıl
Soran+1 yılbende sevdııgmı zarar gelsın ıstemıyorum arastırdımda cahl bı ınsan degılımde ama yok bundan öte gıdısım yok
aynı sebepten bir arkadaşımı kaybettim... 3 yıl oldu geride kalanlar hala perişan psikolijik destek görüyolar...bencillik yapma bu bebek olmaz başka bebek olur ...
15 Yorumla
Soran+1 yılama benım anne olma sanssım yokmus bırdaha
- +1 yıl
onunda yoktu kalp hastasıydı bile bile bu yola girdi...sonra o zar zor hayata getirdiği bebeğin yüzüne kimse bakmadı evet bebğin suçu yok ama kimse kabullenmedi o bebeği babası da dahil...bu anlattığım yalan hikaye değildir...bencillik yapıyosun bugüne kadar çocuğunmu vardı olmuyosa olmuyodur neden zorluyosunki...
Soran+1 yılbu bebegı benıstemdım esım ck ıstedı sonra ıcımde hıssettıkce vaz gecemez oldum ben bılıyorum bunu esımde yapıcak bebegımın yuzune bakmayacak ılk baslarda ama kocamı cok ıyı tanıyorum ben bana bırsey olursa elbet dayanamıycak benım okumu oglumuzda bulucaktır
Soran+1 yılben yasarsam annelıgı yenı ogrenıcem ama yasamazsamda anneme emanet edıcem oglumu
Ölüm riskin varsa aldırmalısın...Daha sonra bir doktora görünüp tedaviye başlayın, hiç belli olmaz ummadık anda bebeğiniz oluverir.
17 Yorumla
Soran+1 yılrahım tasıyamıycak ıkıncı hamılelıgı
Soran+1 yılcanım su an rahım duvarım ınce oldugu ıcın tuvalete bıle kalkıp gıdemıyorum ıkıncı hamılelıge rahım yırtılır
Soran+1 yılpekı egeye yazık degılmı o artık bı canlı sonucta hısedıyor duyuyor bızı kı bızde onu hısedıyoruz
Soran+1 yılsezeryan olarak alıyorlarmıs bebegın organları gelısmedıgı ıcn dogup olmus oluyor yanı
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eşin tepkisinde haklı sana zarar gelmesini istemiyor. Allah korusun çocuk doğdu sen öldün ee sonra ne olacak ? Eşine hak ver.
19 Yorumla
Soran+1 yılbende bırdaha anne olamıycam ama
Soran+1 yılevet belkı oyle ama dunyaya gelmıs olucak egem
Soran+1 yılben sadece bırazcık destek ve moral ıstıyorum
Soran+1 yıldesın ne olur ya 1 kısı desın buna ıhtıyacım var
Soran+1 yıl:((
yanlış mı anlamısım beni düzelt. evlendin. hamilesin 5 aylık oldu. ölüm riskin var. ölüm riskin oldugu için eşin bebegi istemiyor, böyle mi?
112 Yorumla
Soran+1 yılewt:(
Soran+1 yılfetus anneyı zehırlıyor alınması gerek gerızekalı hepsıde
Soran+1 yılhayır tasıyıcı anne yada evlat edınme ıstemıyorum ya benım olur ya hıc
Soran+1 yılyazarım canım ıyı oldukca yazarım zaten tek vakıt gecırdıgım yer burası baska bı yer yok destek tek ıstedıgım sey dstek gormek:(
Soran+1 yılumarım dogumumu gerceklestırırm oglum ve ben ıyı oluruz
Soran+1 yılsagool canım cok tesekkurederım
seni öldürebilir anne olmak guzelde kendı saglını tehlıkeye atarak degıl tekrar yaparsınız eşini dınle oda ıstıyordur ama senı kaybetmek ıstemedıgnden boyle bır sey soylemıstır
12 Yorumla
Soran+1 yılbırkez daha anne olamazmısım ama bende yoksa uzmem esımı
+1 yılSeni zor gününde bırakıp giden kocadan hayır gelmez zaten.
11 Yorumla
Soran+1 yılyo benım kocam öyle bırı degıl cok sever duskundur bana ama ölum gırınce ısın ıcıne asılestı bırde dun ogrendı olayı ıster ıstemez tepkısı buyuk oldu
+1 yılBence eşin hata ediyori kim istemez ki çocuk sahibi olmayaı, canından bir parça canı olmasını.
06 Yorumla
Soran+1 yılevet esımle konustuk artık baskı yapmıyacak bana
- +1 yıl
belkide senin sağlığını düşündüğünden böyle yaptı ve de bebeğin geleceği sağlıksız dünyaya gelen bir bebek hoş olmayabilir hayat boyu hem kendisi acı çekebilir hem de sizlere çektirebilir.
Soran+1 yılbebegımde her hangıbı bır sorun yok su nada yanı zekası veya fızıksel ı sorunu yok sadece ben tasıyamıyorum kan uyusmazlıgı var zehırlı gebelık neden bı durum var rahım duvarım ınce bırde ha bırde gebelık sekerı var:)ama ne olursa olsun dogurucam oglumu
- +1 yıl
işallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir ve de seninde sağlığını daha fazla etkilemez, ve de ielride işallah mutluluğunuza mutluluk katar =)
Soran+1 yılinşallah ben ınanıyorum hersey yoluna gırecek er yada ggec ve bız cok mutlu olucaz ıns guzel dıleklerın ıcın tesekkurler
- +1 yıl
birşey değil, güzel haberlerini bekliyorum ^_+
+1 yılBöyle bir hata nasıl yapılır yaa göz göre göre ölüme mi yürünür.. :@ ah sedaa !
013 Yorumla
Soran+1 yılmalesef öyle yapmıs
- +1 yıl
7 ay olana kadar 2 ay ne kadar uzun bir süre bu kadar kritik bir durumda. Nasıl düşünemez bunu ya..
Soran+1 yılseda hıc bır sey dusunmemıskı kendını bırak esını bıle esının askını bıle esı ögrendıgınde aldırması ıcın neler soylemıs neler yapmıs ama nafıle
- +1 yıl
Bencillik yapmış. Ya kötü birşey olursa eşinin hali ne olacak zaten perişandır şimdi..
Soran+1 yılevet seda ılk defa bunu yaptı esı ıcın herseyı yapan kız ılk defa ondan vazgecmeyı goze aldı malesef
- +1 yıl
çok iyi oldu şimdi sedaya birşey olsa eşi hem egesiz hem sedasız kaldı.. aferin sedaya. uff
Soran+1 yılevet ama kızmamız nafıle galıba artık seda egeyı dunyaya getırmek ıstıyordu ılk defa onun bır sey ıcın bu kadar ısteklı oldugunu gormesemde duydum hep bebegınden bahsettı seda ılk defa bı bencıllık yaptı bunuda bebegı kocası ve kendı ıcın yaptı galıba anlamasamda dusunuyorum bunu
- +1 yıl
bu kadarı fazla ama. Gerçekten çok üzüldüm kahroldum ama şuan cidden kızıyorum ona.
Soran+1 yılbızde kahrolduk bızımde nefesımız kesıldı herkes kızıyor ona ama ben kızamıyorum sedaya kızmak ıstemıyorum kıyamıyorum ona
- +1 yıl
herneyse durumuyla ilgili birşey öğrenebildin mi? hala aynımı
Soran+1 yılaynı oldugunu soyledıler bıraz once malesef
- +1 yıl
:( lanet olsun
Sen çocuğu aldırmazsan mı ölüm riski var?
117 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılesımı dınlersem 5 ay boyunca mıgde bulantılarımı sancılarımı as ermelerımı en onemlısıde onu hısettıgım anları atıcam kı ben en cok onu hıssettıgımde mutlu olmustum:(
Soran+1 yılhıslerle ılgılı degılkı vucudumla saglıgımla ılgılı bırdaha hamıle kalsam hem gene aynı sorunlar yasanacak
Soran+1 yılya olmaz demıyorlar olursa gene bunu yasayacaksın rahımın hıc tasımıycak dıyorlar
Soran+1 yılesımle konustum gelıcek 1 saatten hastaneneın bahcesınde kalmıs gece boynca gelememıs buraya sımdı eve g ıdıp kıyafetını degısıp geşıcek
Soran+1 yılıns sagol
Soran+1 yılsagol guzel dıleklerınız dualarınız ıcın umarım hersey gonlunuzce olur
Soran+1 yılinş
- Kişilik & Karakter konusunda 987 cevap paylaştı.
+1 yılvay beeee olmaz kocanı dinle bi daha yaparsınız
18 Yorumla
Soran+1 yılbırdaha hamıle kalma sansım yokmus rahım duvarım cok ınce bebegı tasımıyor yatarak gecırıyorum hamılelıgı hastanedeyım
- +1 yıl
olsun evlalatlık alın ölüm en kolayı sen kaçıp ege ile babasını bu kötü dünya da bakıp gidecen hatta eşin sana ileri derece de bağlıysa ege ye senin hatıran olarak değil senin katilin olarak bakmaya başlıyacak saçmalama
hemde bi doktorla bu iş bitmez eğer ist deysen git bi acıbademe alman hastanesine bakalım
Soran+1 yılankara acıbdemdeyım su an zaen ben dun öyle dedı oda sen ölursen ben o cocuga babamı olucam sanıyorsun dedı ya ben ya o cocuk dedı cıktı gıttı gelmedıde:(((
- +1 yıl
demek ki ileri derece de seviyor farz edin o çocuk olmadı ama gittiniz evlatlık aldınız bu aşk o evlatlık çocuğu da sizin gözünüz de öz yapar haaa eşin evlatlığa ne der bilmiyorum ama evlatlık da olsa siz onu öz yaparsınız
Soran+1 yılben yapamam esım yapar basına tac eder ama ben yapamam kı oglumu hısettmısken asala
- +1 yıl
işte burda da senin sevgin ortaya çıkar o sırf senin için babalığı bi çırpıda siliyor ...
sende onun için bu fekadarlığı yapman gerekir
Soran+1 yılbelkıde ben o kadar cok sevmıyorumdur ha anne olmayı cok ıstıyorum cunkı
- +1 yıl
işte bu olabilir bak
+1 yılAllah yardımcın olsun...eşin yanında olmalı anlıcak hatasını ama oda senı düşünüyor
00 Yorumla
+1 yılAldır gitsin..Allahın vardır bir bildiği canım.Tıp ilerledi zaten olmazsa o kadar kimsesiz çocuk var evlat edinin.Allah acil şifalar versin
05 Yorumla
Soran+1 yılyoo aldırmıycam bunu asla kabul etmıyorum...:(
- +1 yıl
Hayatım canından değerli mi diyeceğim tabii ki değerli ama aldır..Tıp ilerledi yani bunu biliyoruz Allah bir kapıyı kapatır başka kapı açar..
Soran+1 yılıkıncı bı sansım yok ama bunu bılıyorum hadı gee hamıle kaldım desem bıle sartları zorlayıp gene aynı sorunu yasayacagım vucutla alakalı yanı su an 5 aylık oldu ege karnım sadece 2 ay daha sabırlı guclu olucaz sezeryanla 7cı ayımızda dogucak ıns
- +1 yıl
Peki..Dualarımız seninle
Soran+1 yıltesekkur ederım cok sagol
+1 yılcaretta333 bacı: Allah şifa versin.
21 Yorumla
Soran+1 yılsagoll
+1 yılgene yaparsınız kocanla bi bebek aldır
15 Yorumla
Soran+1 yılhamıle kalma sansım yokmus bırkez daha
- +1 yıl
ya sende ölürsen ?
- +1 yıl
Yuh. Seni annenin aldımasını istermiydin.
Dogmuş birini öldürmekle, Doğmamış birini öldürmenin farkı yoktur.
Br bebek ancak anne karnında annenin Ölümüne neden olacaksa alınabilir. onun dışında alınamaz. Kim hangi ön yargı ile karşı cıkarsa cıksın.. Bu kadar basitmi ya bidaha yaparsınız demek. Aldır dedğin bir insan. can canlı, senin şu an bu yaşa gelmiş olmanla, bi farkı yok.
Baban ; Annene bu kızı öldür istemiyorum. Dese. Ve annende mutluluğu bozulmasın diye tamam öldürücem dese! r - +1 yıl
ya ztn kadın ölecek bide onun için diyoruz karsımızda bize bildiklik yapma!
Soran+1 yılsesızbahar ben ıstemıyorum oldurmek:(((
+1 yılölüm riski neden ?
17 Yorumla
Soran+1 yılbebek benı zehırlıyor rahım tasımıyor
- +1 yıl
hekimin kararına saygı göster. Eşin seni riske atamaz.
Soran+1 yılesım ıstemıyor ögrendıgıanda ıstemıyorum bebegı dedı doktor da aldıırmamdan yana ama 2 sansım var onu denıycem ben
- +1 yıl
iyi geber o zaman rahatla
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
: ))) hadi gülümse, yaptığın doğru değil
Soran+1 yıldogru degıl ama anne olucam ya anlatamıyorumkı
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem