Aşk İlişkileri Ne var lan bebek ne var lan darlama beni darlama dediğiniz biri var mı? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor 😬 Lvbelin tek güzel şarkısı bu bence 🤣 Güncellemeler1 yıl Ne var lan demiyormuş, la la la bebek diyormuş 🤭🤦♀️ ne alaka ay sjsjsj Ne var lan bebek ne var lan darlama beni darlama dediğiniz biri var mı? Cevapla Bebek Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. hayır öyle birisi yok maalesef. 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Hayır yok iyi ki yok😂 ben çabuk darlanıyorum öyle şeylerden hemen kaçarım zaten 1 0 Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bir tane mesaj atanım bile yok fkdmfjr yani yakışıklı biri yok demek istedim 😀 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. Evet bazen oluyor 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu mu güzel 🤦 0 6 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet 😄 Yorumla m ByBrawo 1 yıl https://youtu.be/8Ov8ycfORes?si=bHgXbcJt-vMvm9tU bunu dinle bir de. 😂😂😂 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Bu ne ay hsjjs Yorumla m ByBrawo 1 yıl Şarkı 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl 😂🤝🏻 Yorumla m ByBrawo 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Öyle birisi yok.. 0 0 Yorumla
bellominati Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Benek yapıştın benim yakama daha dogru 0 0 Yorumla
Gizemli_-Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı. Arkadan havlayan kuculara denilebilir 0 0 Yorumla
YasinTR Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Yok öyle biri 0 0 Yorumla
Darkkklifeee Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok zaten darliyorsa konuşmakla zaman kaybetmem ki 0 0 Yorumla
Black_Labell Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı. Sadece şu an değil uzun zamandır böyle biri yok 0 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. En yakın arkadasum 0 0 Yorumla
Emreaydın35 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Bunları dinlemiyorum daha çok norm ender Sagopa 0 0 Yorumla
Serhat0000 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Hav hav hav diye cevap veren o bebek 🤣🤣 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Ehehe yok hayırr 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Darlasn sorn yok 0 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Allahtan yok 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. yok hayir 0 0 Yorumla
CanerDoğan1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yok öyle biri 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Yok hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
hayır öyle birisi yok maalesef.
Hayır yok iyi ki yok😂 ben çabuk darlanıyorum öyle şeylerden hemen kaçarım zaten
Bir tane mesaj atanım bile yok fkdmfjr yani yakışıklı biri yok demek istedim 😀
Evet bazen oluyor
Bu mu güzel 🤦
Evet 😄
https://youtu.be/8Ov8ycfORes?si=bHgXbcJt-vMvm9tU bunu dinle bir de. 😂😂😂
🤣 Bu ne ay hsjjs
Şarkı 😂