AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Burca göre karar vermiyorum ben bu olaylara.. Genel yapı, iletişim, uyum, çekim önemli.. Keyifli günler..
Teşekkürler
Ricalar..
1.70 55 kilo beyaz tenli hatun burcu beni yapıştırıyor
boğayım ve evet ilişkilerimde hep çok sevildim :D
Benimki de boğa mıknatıs gibi çekiyor kendine
Ama tüm kızları çekiyor o ufak bi sıkıntı oluyor
bugüne kadar görüştüğüm tüm boğalar bana kadın olsam böyle olurdum dedirtti :D bende çok seviyorum sizi
Bogayım evet ama ben flörtcüğümü kastetmiştim mıknatıs derken ama bi beni değil diğer kızları da cekiyor o sinirimi bozuyor
ilişkiyi canlı tutan temel etmenlerden biri kadının rekabet halinde olması :D ben seviyorum kadının o hallerini
Saçmalamaz mısın? Ben aşırı kiskancım gelmiyorum böyle şeylere ama boğa erkeklerinin karizması başka olunca bunlara katlanmak zorunda kaliyosun
kıskandırmak başka kıskanmak başka, bir kadının bakışını yakalasan bile yeter, bu durum kadını ilişkiye daha bağlı yapıyor bu bir gerçek
Niye yakalayım onune baksın canım kardeşim 😂 siz de adam olun 😂
Argo kullandık kabul etmedi
anladım ben seni yavrum :D değil önüme ayak parmaklarıma baksam bile kadınların ilgisini çekiyorum napayım bununla yaşamak zorundayım asçödsaç
Sevgiline sabırlar diliyorum kardeşim
gergin gergin gelecek böyle o kız kimdi sana niye baktı diye darlamaya başlarken bi anda yapışıcan çok güzel oluyo :D
Psikosun. En sevmediğim erkek tipi kiskanilmaktan hoslanan
hoşlansam da hoşlanmasam da kıskanıyosunuz ki ne değişir :D bu durumdan sıkılmak yerine eğlenceli hale getiriyorum
Eğlenmenin başka yollari da bulunur bunun için bir kadını delirtmen neden gereksin🙄
gülüm olduğum yerde duruyom napıyım yerin altından mı gidiyim işime gücüme :D
tanışmıyoz ama şu an bile kıskançlık yapıyon sen çok fenasın :D
Kıskanılmak güzel bir şey kabul ediyorum. Eski erkek arkadaşım aşırı kiskanctı. Ama beni sevmiyordu yani sevgiyle pek alakası yok bu durumların güzelden dikkat cekiciysen sevgilin tarafından kaybetme ve kaptırma korkusu sebebiyle kiskaniliyosun. Ama basit bir şey bu çok da bir olayı yok abartmamak lazım. Önceden düşüyordum kıskanç erkeklere. Fakat sevgiyle ilgisi olmayabileceğini bizaat yasadigim için artık hiç onemsemiyorum
Guzelsen*
şahsen kıskanç değilim sahipleniciyim yani aslında kıskancım da beni kıskandıracak hareketler yapacak biriyle olmam yaşım ilerledi artık o tripleri kafam kaldırmıyor kadın seviyorsa zaten öyle şeyler yapmaz sevmeyenle işim olmaz mutlu mutlu ilişkimi yaşarım sevmediğim biriyle de olmam sevdiğim birine de yamuk yapmam. kadının gelip başka kadınlar hakkında darlaması normaldir erkek olarak nasıl cevap vereceğini bildikten sonra olay çıkmaz
Kıskandıran insanın kendine güveniyle yani özgüveniyle alakalı problem vardır. Tüm sorun kendisindedir. Ayrıca yorar bu tarz insanlar zaten. Gördün mü kaçmak lazım iliskinin selameti huzuru için 😌
25 değil mi yaş
o tip insandan kendi selametim için kaçarım egosunu kendi kendine düzeltsin :D
17 mayısta 26'yım tam
Çok ilerlemis canım 35 falan sandım ben de ruhun çökmüş senin
o nerden çıktı çok eğlenceli biriyim :D
25 Ken yaş ilerledi diyen biri 35te mezar yeri seçer 😂
tabi yaşadığım bazı şeyler beni hızlandırılmış eğitime aldı ama neşemi gayemi kaybetmedim hala gencim yakışıklıyım :D
Sen gencim diyemiyosan kimler desin😂 sen 30 yaşında kadina da yaziyosundur. Gerçi 27yim kendimi de gömdüm😂
yani bekarım yazmama mani bir durum yok beğenirsem yazarım :D ama ufaktan yaz yaz nereye kadar düşünceleri de geliyor :D
Son cümleyi hic anladım desem?🙄
Yaz yaz nereye kadr derken
benim hayallerimden biri 3-4 tane oğlum olsun yetiştireyim adam edeyim, şimdi başlasam 2şer yıl arayla doğsalar 34'te dördüncüyü elime alırım ki o da hepsi erkek olursa :D
Mantığınıza hastayim😂 çıtırlar ne güne duruyor tabi😂
çok şükür yedim doydum ufaktan hesabı ödeyip gitmek lazım yoksa geç vakite kalacaz :D
Komple bir yanlış anlaşılma oldu şuan😂 sen gencim değil de hâlâ gencim ifadesini kullanınca bu olgunlukla 30 yaşındaki kadına da yaziyorsundur demek istedim. Ondan sonra koptu gitti mevzu
Kalmazsın geçe falan erken daha 😂
:D evet bende diyorum nereye döndü konu :D övünmek gibi olmasın pek yazmam bana zaten geliyor
30luk kadınlar mi 😂 çıtırcı onlar da. Valla kadını erkeği kalmadı artık😂
şu an çok üstüne düşmüyorum ama kader kısmet gerçekten olur dediğim biri denk gelirse yürür giderim :D
Genç kızlar ilgini mi çekmiyor anlamadım şu an 😂
genç olgun diye ayırmıyorum daha 18 yaşındayken yaşıtlarımdan olgun kızlarla da tanıştım kimseye önyargıyla yaklaşmamak lazım :D
Yaşlanmak gibi bir gerçek var. Yaş farkina takılmak lazım. 1 kaç yaştan fazlası saçma anne aramiyosundur kendine. Gerçi ben de olgun erkeklerle ilgilendim hep
Neyse aman benimki benden 6 yaş büyük gayet iyi anlaşıyoruz 5 6 yaş iyidir her zaman.
Ama benimkinin boyu uzun ben kisayim 160im boydan kaybederim bi hafif. Uzun boylu hatuna kaptirirsak yandik
eski çalıştığım yerde bi kız vardı kızı görsen tam babygirl 1.74 53 kilo sarışın mavi gözlü dedim bunla baya takılırız o da öyle düşündü herhalde geldi bana yanlıyo 27 yaşındaymış (geçen sene) dedim oo erkekten de anlar bu şimdi, uzak oturduysak yanıma geliyo biri yardım etsin dediğimde herkesten önce bu geliyo hatta sevgilisi varmış diğerlerine bahsederken sevgilim diyo bana arkadaşım o diyo neyse bununla ofiste bi şekilde baş başa kaldık arka odada bu of sıkılıyorum bunaldım daraldım falan demeye başladı içimden dedim ya hiçbir şey yapmasan ben gelecem 27 yaşındasın taş gibisin ama cilve yetenekleri 15 max 16 yaş grubu, hevesim kaçtı boş geçtim gittim :D ben bunu paslayınca iyice hırs yapmıştı
İlgilenmeyen erkek 10-0 öndedir
19 yaşında falan olsa daha toy der görmezden gelirdim mesela ama 27 yaşındasın daha erkeği nasıl yoldan çıkaracağını bilmiyor hızlı işlere girişiyor kafamda direkt devam etsem daha büyük hayal kırıklığı olur düşüncesi oldu karşılık vermedim :D
Bunlar önemli mi evet ama daha ziyade aradaki sinerji iletişim onemlidir
Ondaki boy bende olcak 😂 şöyle kadinlari da anlamıyorum
nerede nasıl davranacağını bilmiyor mesela bu hem iletişim hem sinerji eksikliğidir :D
Neyse ki uzun boylu erkekler kısa kadinlari seviyor 😂
bende birebir öyle düşünüyorum bilmiyorsan bırak kendini bana ben sana öğreteyim değil mi :D
ben 1.83'üm eğer kendime kadın yaratacak olsaydım en başta belirttiğim ölçülerde yaratırdım :D
Yapaydan olmaz o varsa vardır yoksa yoktur
Öğretmekle ohooo
Dişilik her kadına has değil
ben kadın değilim şöyle yap böyle yap demem yanlış olur ama erkek olarak şekle sokmak ta benim işim en azından teslim olup benim sahip güdülerime oynasın değil mi :D o da iş görür
Sen ne bilceksin ki ne ogretceksi 😂 oynak işveli ablaya gönderceksin onu
bende onu diyorum ben bu senaryoda yemek oluyorum yemeği yemek isteyen nasıl pişireceğini malzemeden değil aşçıdan öğrensin :D
Bulursun bulursun.
gülüm var zaten ben sadece anımı anlattım :D
Ben yok demedim ki🙄
bulursun demek o anlama geliyor ama :D
Hayır beynin pesimist. Olumsuz anlamda söylememiştim
anladım :D
Ne çene çaldık 😂 65 mesaj olmuş 🙄 sohbet için teşekkür edip sonuna gelelim 😇
sokaktan birini çevirsem çoktan eve atmıştı beni bu kadar konuşmaya :D teşekkür ederim
Özgüvenin de Olimpos fakatt bir eksiğin var
neymiş o
Özgüven ile kendini beğenmişlik arasında çok ince minnacık bir çizgi var o çizgiyi tutturamiyorsun
Ha bi de esmer değilsen o da ikinci bir eksiktir
O halde laf sokmak yerine saygı duyman gerekir büyüğüne
Hiç saygılı bir çocuk degilsin
saygısızlığımı cezalandır o zaman ama büyüklüğünün yeteceğinden emin ol :D
Tamam
Hiç cevap vermemek ne kadar yeter pek bilemiyorum ama kâfi gelir diye düşünüyorum🙄
ben seni anladım merak etme ama sen beni anlamadın :D
Algı problemi olan ben değilim
gerilen de ben değilim
Kim ben mi? Ben gerilmem tatlım gererim
bol şans epey ihtiyacın var
Germek için bile pek uğraşılası gelmedin😂 neyse kaçtım ben 👋
kendine iyi bak :D
Mersi
Bir boğa erkeği olarak bana mı seslendi birisi 😃😃
Yooo
Üzerinize alinmasaydiniz keşke😂
Aa neden 😂😂😂
Çünkü ben tek bir kişiye seslenmiştim
Hım o kişi seslenmene karsılık verdini ya 😁
Her gün veriyor
Hı iyi o zaman 😉
:)
Tüh ya sansa bak o Zaman bendeki 😂😂😂
O kadar Kaf Dağı'nda değil burnum😂 estağfurullah ne şansı
Ben ondan demedim ya seslenmene cevap veriyormus ya kötü sansıma dedim 😂😂😂😂
Sen çok fenasin
Ters köşe yaptın aferin
Aaa üstüme ilik salık nedenmiş 😁😁😁
Nasıl ters köşe yapmısım ben aa günahımı alma masul biriyim ben 😂😂😂
Bilemiyorum 🙄 size sormak lazim
Sen dedin ters köşe yaptıgmı ama ben demedim 😃😃
Öküzgillerden olduğumuz için zamk etkisi var galiba:)
Ben seviyorum ya size laf yok
Teşekkürler 🌹
Ne demek 😇
Boga burcu olarak
Boğa kadınına hayranım
Ve kova kadini da çok çekiyor beni
boğa hep bu sitede linçleniyor :D
Yaa ama niyee
Yengeç mıknatısı var sanki bende anasını satayım.
Hiç sevmem o burcu ama onlar benden hoşlanıyor
Boğaların enerjisi bana çok iyi geliyor, başağım.
Bırcları bilmem ama boğayım 😂
Skrep ve boga
Bogayım 🤭
Bul beni 😂😂
Çok beklersin 🥳
Yükselenim boğa ya
Çekici oluyorsunuz
Yükselen boğalar
Aslann
Bana uzak olsun da nereye yakın olduğu pek bir önem arz etmiyor
aslan burclari mi
Daha once hic aslan burcu olan sevgilim olmadi denemek istiyorum dhfh
ilgiyi seviyorlar çok ya yapabileceğim türden insanlar değil ayrıca çeneleri de çok düşük 😂
olabilir tabi hdhd
Hiç bir burç
Hiçbiri
boğa
Akrep kadını
Kova, Aslan
Akrepppp
Akrep sanırım
Akrep 💅
Akreep
Kova
Ayy uzak olsun