Neredeyse Çoğu kadın her konuda bencil davranıyor. Öncelikleri her zaman kendi oluyor ve çıkarına göre hareket ediyor 💆♂️.

Neredeyse Çoğu kadın her konuda bencil davranıyor. Öncelikleri her zaman kendi oluyor ve çıkarına göre hareket ediyor 💆♂️.
Kim demiş ya, açıklama kısmına asla katılmıyorum. Kadınlar yerine Erkekler yazacaktın herhalde. Sevdiğimizin üstüne düşünce kendini çekiyor, umursamayınca olay çıkıyor
Sen hemcinslerini tanımıyorsun asıl 🙄
Ufff aynı şey benim için de geçerli
ahsjs uyuz
Teşekkürler BiBot 😌💅
İşte bak sistem bile bana hak verdi, kıskaaan dhsj
Kıskanma maşallah de shjs
Merci :D
İyi yapıyoruz. Akıllı kadın sadece kendisini ve çocuğunu düşünür. Gerisi önemsizdir. Ben bir erkeği harcadığım zaman küfür yesem bile en azından makul bir nedeni olur ama bir erkek tarafından harcanirsam suçlu yine ben olacağım. Acımasız olup harcayan olmak daha mantıklı.😁
Görüş
2Görüş
Boyle davrananlar sevmiyor sadece takiliyordur gercekten sevenler psikopatlik derecesinde karsi tarafi düşünüyor...4 senelik kiz yurdunda bu gozler neler gördü 😂ne aşklara sahit oldu
Kadını erkegi yok bunun seven her zaman sevdigine ilgi ve alaka gösteriyor bir kadn bencilse ya erkeklerden darbe yemistr travmatik bir seyler yaşamstr ya da hissizlesmistr
Hiçte öyle olmuyor, aksine hayatımızın merkezine alıyoruz.
sevmediklerine karşı daha umursamaz olabilirler
O zaman geçincede yollar ayrılmak zorunda kalıyor
Tabiki kendimi düşünücem, bencillikse bencillik✌🏻
Ben hiç umursamaz olmadım
Sevmediklerine karşı umursamaz olurlar
En İyi Görüş