İlgi ve sevgi beklentisini belli eden kadın ilgi görmez. En güzeli beklemeden ve kendine yetecek duruşu sergileyebilmek. O zaman erkek gözünde değeri oluyor ve bu kadın ilgi görse ben tarafından ne yapar? Merakı oluşuyor erkek kişisinde.
bazen yalnış insana doğru anlamalar yüklemeye çalışmaktan, aslında bu erkekler içinde geçerli, bazı şeylerden yerlerince emin olmadan duygularımızı ifade ediyoruz, ilişkinin karışıklı güzel duygu ve düşünceden olmasını göz ardı ettiğimiz anlar oluyor, ve günün sonunda tek taraflı bir ilişki oluyor, doğru kişiyi seçmek ve bunun karşılıklı uyum içinde olması gerekiyor ama bazı erkeklerinde kadının ruhuna dokunmayı bilmediğini düşünüyorum romantiklik ve duygudan aşırı uzaklar
Aslında buna şöyle cevap verebilirim. Bir kişiden ilgi ve sevgi mi , her kişiden ilgi ve sevgimi. Kadınlar burada yanlış yapıyor işte. Öncelikle , kadın ilgi ve sevgi beklentisini çok göstermemeli. Erkek buna çabalamalı. Ama bazı kadınlar var ki ilgi Ve sevgi görünce bir yerden sonra kendini çok yüksek görüp başkalarıyla konuşmaya başlıyor. Kısaca her iki tarafta da saygı yok sadakat yok. Gelip geçici olarak bakıldığı için sevginin de ilahinin de değeri yok.
Kadının sevgi görmesi için önce saygı görmesi lazım. Saygı duyulacak bir kadın sevginin en büyüğünü hak eder. Ama günümüzde kadınlar kendilerini cinsel obje olarak sergilediklerinden erkeklerin de onlara yaklaşımı cinsellik üzerine oluyor. Ne saygı ne de sevgi görüyorlar.
Sen öyle olmasan da maalesef toplum böyle oldu. Çok sevdiğim bir söz var.
Seks her yerdeydi. Çok da bir anlamı yoktu. Bulunması zor olan şey aşktı. Onu arasanız bile, birçok insanda yoktu. Ve bulsanız da, tam orada, önünüzde duruyor olsa bile, etrafta bu kadar seks varken nasıl yaşayabilirdiniz ki?
Çünkü birçoğumuz maalesef hâlâ sevgiyi göstermenin cinsiyetle bir ilgisi olduğunu düşünüyoruz! Oysa aşk, iki tarafın da emek verdiğinde güzelleşiyor. Erkeklerin bu konuda biraz daha özgür bırakılması gerekiyor sanki, yoksa hissediyorlar ama göstermekte çekimserler 😌. Bence, flört ya da ilişkide sevgi ve ilginin frekansı tutmuyor bazen. Bir kişiye fazla gelip diğerine az gelebiliyor! Peki senin şu an bir sevgilin var mı? Ona bunun eksikliğini hissettin mi hiç? ❤️
Nasıl lanet bir devirdeysek kadın erkek demeden herkesin kafa sadece bel altına çalışıyor olduğundan evet kadınlar gereken değeri göremiyor göremediği gibi gereken değeri veremiyor da bence
erkekler hakkında ise konuşmama bile gerek yok hatta mümkünse ben susayım küfür edeceğim çünkü
Genel olarak konuşamam tabi ama bu sitedekiler için konuşacaksak sitedeki erkeklerin büyük bir kısmına özelden bazı özlü sözler döşüyorum öyle ki onları engellememe gerek kalmıyor zaten onlar beni engelliyor en azından bir kısmı 😂
Bu sevgi isteyen kıza sevgisiz ve ilgisiz erkeğin denk gelmesi ben şahsen bı erkek olarak bende çok önem verdim sevdim ama umursamadı şimdi kızlar desem burdaki tüm kızlar beni lincler bu karakter meselesi maalesef artık bir nokta kadar dürüst olamayan insanlarla karşılaşmaktan gerçek sevgi gerçek aşk unutuldu nasıl bulcak bunlar birbirlerini iki doğru insan?
Her insanın gösterebileceği ilgi ve sevginin boyutu, gösterme şekli birbirine benzemez. Bazen hayran olacak istediğinizden fazlasını verecek kimseyi beğenmeyerek veya uyumsuz olduğunu düşünerek pas geçeriz. Bazen de bu kişi olmalı benim ruh eşim bu dediğiniz kişi çok beğenmenize rağmen odun çıkabilir.
Ilgiyi her sartta ve durumda erkegin kadina karsi zorunluluk hali olarak goren kadinlar asla mutlu olamayacak.
Ornegin cocuk iste gun icerisinde cok sik yazamiyor.
Kiz neden yazmiyor ve aramiyorsun. Istesen yazarsin
Cocuk mesgul ve yogunum.
Gecmis olsun.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kadınlar, bazen gerekli sevgiyi ve ilgiyi görmemesinin nedeni, iletişim eksiklikleri, toplumsal baskılar, karşısındaki kişinin empati eksikliği veya duygusal ihtiyaçlarının yeterince anlaşılmamasıdır. Ayrıca, geçmiş deneyimler ve özgüven eksiklikleri de bu durumu etkileyebilir. Sağlıklı bir ilişki için, duygusal ihtiyaçların karşılıklı anlayışla ifade edilmesi ve karşılanması önemlidir.
Kadınlar, ellerinde güzelliğinden başka bir şeyi olmadığı zaman çok boş insanlar oluyor. Gğzelliğini kullanarak bir şey elde etmeye çalışanı kimse sevmez en azından ben sevmem
Yanlış erkek seçimi olabilir ben yeni evliyim eşim çalışmamı bile istemiyor bende 3 gündür işe gitmiyorum evdeyim eşim birkaç ay daha çalışma evde kal diyor öyle yapı cam galiba
Erkeklerin çoğu sevmez. Sevenler de ya kavuşamaz yahut da yaknız kalır şair olur. Sevgi ve ilgi gösterenleri de siz beğenmiyorsunuz. Kaç tane kıza ilgi gösterdim, geçmişiyle yargılamadan evliliğe ikna etmeye çalıştım ama olmadı.
İyi ki seni burada gördüm öncelikle bilgi ile fiziği nasıl bağdaştırdın ikincisi o vücut senin vücudunun buruştuğu gibi buruşacak zaten o eski fizik kimsede kalmıyor herkes dengiyle eminim sende eşinin istediği bir erkek değilsin acıdım sana