Kişilik & Karakter Minyon topuklu sever misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kusur gibi mi görürsünüz? Topuklu ayakkabısı gözünüze batar mı? Güncellemeler+1 yıl Kışlık ayakkabı olarak topuklu, bot vs gibi Minyon topuklu sever misiniz? Cevapla Ayakkabı Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AFiliYlnzlk Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ben topuklu ayakkabıyı her kadına yakıştırıyorum hele bide ayakları güzel ve stiletto giydiyse:) 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 867 cevap paylaştı. Minyon kısa boylu kızlar çok hoşuma gidiyor ama hiç bir kadın bana bakmaz. 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Topuklunun boyu ve ayaklabının biçimine bağlı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 9 cm filan Yorumla Tendenönceruh +1 yıl İnce topuklu ise yakışır Yorumla Tendenönceruh +1 yıl Boyun kaç Yorumla
cirkinkizlarbacimdir Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 1.65 olsun kız 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Ben 1.54üm :) Yorumla cirkinkizlarbacimdir +1 yıl 1.54 çok kısa kalıyor bana :D Yorumla Soran +1 yıl Sen kaçsın 😂 Yorumla cirkinkizlarbacimdir +1 yıl 1.83 :D Yorumla Soran +1 yıl Tüh şimdi gidiyim balkondan atlıyım😂😂😂 Yorumla cirkinkizlarbacimdir +1 yıl aşağıda bekliyorum gel atla :D Yorumla Soran +1 yıl Bir kaç cm in hesabını mı yapıyon 😂 Yorumla cirkinkizlarbacimdir +1 yıl hadi sana yapmıyım gel kollarıma :D Yorumla Soran +1 yıl Kollarına kurşun sıkarım😂 Yorumla cirkinkizlarbacimdir +1 yıl sen gel ben sıktırcam sana :D Yorumla Soran +1 yıl Ben nazik bir kızım :/ Yorumla cirkinkizlarbacimdir +1 yıl bende sert bir erkeğim Yorumla
Arda1066 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Hayr aksine daha bi tatli olur😊 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kafama taktım bunu ya :) Arda1066 +1 yıl Bence takma 😊 istersen gel fikirleselim Arda1066 +1 yıl Minyon😊
burkiii41 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı. saçma bi yerde giyerse batar tabi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Normal kışın dışarda giyiyorum Yorumla burkiii41 +1 yıl normal bi zamanda okay batmaz neden batsın kombine de uyuyorsa mük Yorumla burkiii41 +1 yıl bot detayını baştan versene batmaz o zaman :D Yorumla
budahaneki Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Topuklu ayakkabı bi sevemedim gitti 0 68 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla budahaneki +1 yıl Valla bilmiyorum ki gereksiz seksepalite yüklüyorum sanırım topuklu ayakkabı ve kalem eteğe ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Öyle deme bak utandım Yorumla budahaneki +1 yıl Niye utandın iyi bişey bu bu ☺️ hele bide azcık dolgun bacaklıysan Yorumla Soran +1 yıl Detay vermim🙈☺️ Yorumla budahaneki +1 yıl Ahahahaha ☺️ hayal gücünü kullanma diyosun yani 😛 Yorumla budahaneki +1 yıl Merak ettim şu an çatladım yazsan çık süper olacak Yorumla Soran +1 yıl Evet😂😂😂 Yorumla budahaneki +1 yıl 😂😂 hayal gücü kalkanları kapanıyor 😛 Yorumla Soran +1 yıl Hayallere sığmayan bir güzelliğim var hamdolsun ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Boyum kısa olsun 😂 Yorumla budahaneki +1 yıl Aman Allahım sen koru yarabbim Yorumla budahaneki +1 yıl Kısa boylu kız candır bunu neden öğrenemediniz acaba Yorumla budahaneki +1 yıl Kısa boylu inanılmaz güzelliğe sahip kişi bi yazsan mı acaba meraktan çatladık da burada Yorumla Soran +1 yıl Bu yakışıklılık asla bana bakmazsın 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen bana bakmazsın 😂 Yorumla budahaneki +1 yıl 😛😛 ayıp sana bide dalga geçiyo bücürük 😂 Yorumla budahaneki +1 yıl Önemli olan sohbet muhabbet gerisi fasa fiso bee Yorumla budahaneki +1 yıl Napalım idare ederiz artık başa gelen çekilir diyip Yorumla Soran +1 yıl Yani dalga değil maşaAllah elin yüzün düzgün. Ha keza benimde ama yinede sen bana bakmasın sanki 😂😂 Yorumla budahaneki +1 yıl Ya arkadaş bi yaz hele bide ben yorum yapıyım deli mi ne 😂 Yorumla budahaneki +1 yıl benim yerime yorum yapıyo kendiyle ilgili 😂 beğenmezsem söylerim merak etme Yorumla Soran +1 yıl Yok kalbim ince dal benim 😂😂😂😂 Bun dayanamam hayıııır Yorumla budahaneki +1 yıl Neyse sen kaybedersin hııh 😛 Yorumla Soran +1 yıl Tamam :) saol Yorumla budahaneki +1 yıl Köpek ya ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Gıcık yaa:) Sana bir soru kaynıyarık mı akşama iyi olur yoksaköfte mi 😂 Yorumla budahaneki +1 yıl Karnıyarığın içi yanına pilav salata cacık ohhh mis Yorumla budahaneki +1 yıl Patlıcan yemiyorum da sadece karnıyarığın içini alayım ben teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Onu dedemde sever😂 Yorumla budahaneki +1 yıl Ozaman şey yiyebilirsin akşama zıkkım Yorumla budahaneki +1 yıl Nasıl olur senin bu gıcıklığınla ancak zıkkım doyurur ☺️ Yorumla budahaneki +1 yıl Siyah tayt altına topuklu giymiş çıtır minyon gıcık şey seni Yorumla Soran +1 yıl Komşum olsam br tabak sana da getirirdim belki yemek yapma sıkıntın vardır :) Yorumla budahaneki +1 yıl Yok sağol yemeklerinde dilin gibiyse kabul edemem Yorumla Soran +1 yıl 😂 Tamam kapına koyarım sen yemezsen kedi yer Yorumla budahaneki +1 yıl Zehirlenir Yorumla budahaneki +1 yıl Çıtı pıtı hallerinden bahsediyoduk kedi köpeğe nerden geldi bu konu Yorumla Soran +1 yıl Hayvan sevgini ölçtüm 😂 Yorumla budahaneki +1 yıl Seviyorum seni Yorumla budahaneki +1 yıl 😛😛 Yorumla Soran +1 yıl Sen de çok tatlı çocuksun. Sohbetin güzel 😂 Yorumla budahaneki +1 yıl Sağol çok incesin Yorumla budahaneki +1 yıl Canın sıkılırsa yaz emi akıllım Yorumla Soran +1 yıl Tamam ☺️ Yorumla budahaneki +1 yıl Sıkılmadın mı daha 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ya seni mi kıracam 😂 Yorumla budahaneki +1 yıl Yaşaaa ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Nerelisin 😂 Yorumla budahaneki +1 yıl Bak yaaa hala burdan yazıyo Yorumla Soran +1 yıl Ben özelden korkarım 😂 Yorumla budahaneki +1 yıl Abart abant Yorumla Soran +1 yıl Abantlı mısın😂 süper Yorumla budahaneki +1 yıl Heee abantlıyım o gölün kenarındaki evde oturuyorum Yorumla Soran +1 yıl Ben göle düşersem diye hiç düşünmedin mi 😪 Yorumla Soran +1 yıl Yüzme bilmiyorum, küçük balıklara ziyafet olurum Yorumla budahaneki +1 yıl Merak etme bu gıcıklıkla seni yemezler bi iki ıssırık alır bırakırlar totondan Yorumla Soran +1 yıl Ben onları yerim. Ama dün yedim biraz geçsin keyif yapacağım. Saçlara da iyi geliyor zaten 😂 Yorumla budahaneki +1 yıl Yersin anam belli Yorumla budahaneki +1 yıl Gıcık Yorumla Soran +1 yıl Yerim ne olmuş can boğazdan gelir 😂 Yorumla budahaneki +1 yıl Afiyet olsun ne diyelim Yorumla Soran +1 yıl Sensiz boğazımdan geçiyor valla yağ gibi 😂 Yorumla budahaneki +1 yıl Pis boğaz ağzın doluyken konuşma Yorumla Soran +1 yıl Doydum kalktım. Bir yemek yedirmedin 😏Dışarı çıkıyım ben ☺️ istediğin bişi var mı bak bir kere soracağım Yorumla budahaneki +1 yıl Yok topuklu ayakkabınla tıkır tıkır git gel 😂 Yorumla Soran +1 yıl Tamam :))) Yorumla budahaneki +1 yıl Oookkeeeeeyy Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Abartı değilse severim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yoo tam tersi bayılırım. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ben de sana bayılırım kanka 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet biliyorum zaten ondan dolayı da kanka diyorsun 👍 Yorumla Soran +1 yıl :) :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sizin gibilerde çaba çok ama icraat yok. Bu neyin kafası ah bir anlasam. Yorumla Soran +1 yıl Kırdın kırdın 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben mi sen mi? Insan bir yazar da tanışırız. Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim var 🙈🙈🙈☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki bye Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 572 cevap paylaştı. Boyun kaç? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 1.54 Yorumla FakBadi48 +1 yıl Tam bana göresin 🥰 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. neden sevmeyelım seksı gorunur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ben topuklu ayakkabıyı her kadına yakıştırıyorum hele bide ayakları güzel ve stiletto giydiyse:)
Minyon kısa boylu kızlar çok hoşuma gidiyor ama hiç bir kadın bana bakmaz.
Topuklunun boyu ve ayaklabının biçimine bağlı
9 cm filan
İnce topuklu ise yakışır
Boyun kaç
1.65 olsun kız
Ben 1.54üm :)
1.54 çok kısa kalıyor bana :D
Sen kaçsın 😂
1.83 :D
Tüh şimdi gidiyim balkondan atlıyım😂😂😂
aşağıda bekliyorum gel atla :D
Bir kaç cm in hesabını mı yapıyon 😂
hadi sana yapmıyım gel kollarıma :D
Kollarına kurşun sıkarım😂
sen gel ben sıktırcam sana :D
Ben nazik bir kızım :/
bende sert bir erkeğim
Hayr aksine daha bi tatli olur😊
Kafama taktım bunu ya :)
Bence takma 😊 istersen gel fikirleselim
Minyon😊
saçma bi yerde giyerse batar tabi
Normal kışın dışarda giyiyorum
normal bi zamanda okay batmaz neden batsın kombine de uyuyorsa mük
bot detayını baştan versene batmaz o zaman :D
Topuklu ayakkabı bi sevemedim gitti
Neden
Valla bilmiyorum ki gereksiz seksepalite yüklüyorum sanırım topuklu ayakkabı ve kalem eteğe ☺️
Öyle deme bak utandım
Niye utandın iyi bişey bu bu ☺️ hele bide azcık dolgun bacaklıysan
Detay vermim🙈☺️
Ahahahaha ☺️ hayal gücünü kullanma diyosun yani 😛
Merak ettim şu an çatladım yazsan çık süper olacak
Evet😂😂😂
😂😂 hayal gücü kalkanları kapanıyor 😛
Hayallere sığmayan bir güzelliğim var hamdolsun ☺️
Boyum kısa olsun 😂
Aman Allahım sen koru yarabbim
Kısa boylu kız candır bunu neden öğrenemediniz acaba
Kısa boylu inanılmaz güzelliğe sahip kişi bi yazsan mı acaba meraktan çatladık da burada
Bu yakışıklılık asla bana bakmazsın 😂
Sen bana bakmazsın 😂
😛😛 ayıp sana bide dalga geçiyo bücürük 😂
Önemli olan sohbet muhabbet gerisi fasa fiso bee
Napalım idare ederiz artık başa gelen çekilir diyip
Yani dalga değil maşaAllah elin yüzün düzgün. Ha keza benimde ama yinede sen bana bakmasın sanki 😂😂
Ya arkadaş bi yaz hele bide ben yorum yapıyım deli mi ne 😂
benim yerime yorum yapıyo kendiyle ilgili 😂 beğenmezsem söylerim merak etme
Yok kalbim ince dal benim 😂😂😂😂 Bun dayanamam hayıııır
Neyse sen kaybedersin hııh 😛
Tamam :) saol
Köpek ya ☺️
Gıcık yaa:)
Sana bir soru kaynıyarık mı akşama iyi olur yoksaköfte mi 😂
Karnıyarığın içi yanına pilav salata cacık ohhh mis
Patlıcan yemiyorum da sadece karnıyarığın içini alayım ben teşekkürler
Onu dedemde sever😂
Ozaman şey yiyebilirsin akşama zıkkım
Nasıl olur senin bu gıcıklığınla ancak zıkkım doyurur ☺️
Siyah tayt altına topuklu giymiş çıtır minyon gıcık şey seni
Komşum olsam br tabak sana da getirirdim belki yemek yapma sıkıntın vardır :)
Yok sağol yemeklerinde dilin gibiyse kabul edemem
😂 Tamam kapına koyarım sen yemezsen kedi yer
Zehirlenir
Çıtı pıtı hallerinden bahsediyoduk kedi köpeğe nerden geldi bu konu
Hayvan sevgini ölçtüm 😂
Seviyorum seni
😛😛
Sen de çok tatlı çocuksun. Sohbetin güzel 😂
Sağol çok incesin
Canın sıkılırsa yaz emi akıllım
Tamam ☺️
Sıkılmadın mı daha 😂😂
Ya seni mi kıracam 😂
Yaşaaa ☺️
Nerelisin 😂
Bak yaaa hala burdan yazıyo
Ben özelden korkarım 😂
Abart abant
Abantlı mısın😂 süper
Heee abantlıyım o gölün kenarındaki evde oturuyorum
Ben göle düşersem diye hiç düşünmedin mi 😪
Yüzme bilmiyorum, küçük balıklara ziyafet olurum
Merak etme bu gıcıklıkla seni yemezler bi iki ıssırık alır bırakırlar totondan
Ben onları yerim. Ama dün yedim biraz geçsin keyif yapacağım. Saçlara da iyi geliyor zaten 😂
Yersin anam belli
Gıcık
Yerim ne olmuş can boğazdan gelir 😂
Afiyet olsun ne diyelim
Sensiz boğazımdan geçiyor valla yağ gibi 😂
Pis boğaz ağzın doluyken konuşma
Doydum kalktım. Bir yemek yedirmedin 😏Dışarı çıkıyım ben ☺️ istediğin bişi var mı bak bir kere soracağım
Yok topuklu ayakkabınla tıkır tıkır git gel 😂
Tamam :)))
Oookkeeeeeyy
Abartı değilse severim
Neden kusur olsunki
Dar kıyafetin altına mi
Yoo tam tersi bayılırım.
Ben de sana bayılırım kanka 😂
Evet biliyorum zaten ondan dolayı da kanka diyorsun 👍
:) :)
Sizin gibilerde çaba çok ama icraat yok. Bu neyin kafası ah bir anlasam.
Kırdın kırdın 😂
Ben mi sen mi? Insan bir yazar da tanışırız.
Sevgilim var 🙈🙈🙈☺️
Peki bye
Batmaz, ilgilenmem çünkü
Boyun kaç?
1.54
Tam bana göresin 🥰
neden sevmeyelım seksı gorunur
Ne giydiğine nasıl göründüğüne bağlı
evet, yakışır.
severim
boyun kaç