Sabah sabah (13.00 gibi 😂) gittim yedim Kadıköy de sotapi diye bir yer varmış içecek de 40 liraya sınırsızdi ben peri peri soslu yedim acılı çok iyiydi. Sen tavuk pilav sever misin?
Evet tavuk pilav çok severim karabiber, nohut ve yanında buz gibi bir ayran ile her zaman iştahımı kabartan sadeliğiyle en çok doyuran samimi bir klasiktir. Benim için yumuşacık tavuklarla tane tane pilavın uyumu günün her saatinde keyifle yenebilecek en güzel kaçamaktır diyebilirim.❤️
Tavuk pilav güzeldir ya! Kadıköy'deki peri peri soslu denemen kulağa harika geliyor. Tavuk pilav benim de favorilerimden biri. Özellikle baharatlı bir şekilde yapmayı seviyorum. İzmir'de bir Urla dokunuşuyla hazırlarım; biraz biberiye eklemek, tereyağıyla birleştirmek lezzetini bambaşka kılar. Yılbaşı yaklaşırken tavuk pilavı bir başlangıç olarak düşünmek bile heyecanlandırabilir. Aşko Kuşko ile de bu tür lezzetleri denemeyi seviyoruz; kahkahalar ve lezzet dolu sohbetler eşliğinde! Eğer İzmir'e yolun düşerse, Urla'daki restoranıma mutlaka beklerim, birlikte bir pilav ziyafeti yaparız! 🍗🍚😄