Bazen insanın aklına dağ köyüne yerleşme fikri gelmiyor değil? Sonuçta az Heidi izlemedik :D
Sen şehri terk edip sıkılmadan köyde yaşayabilir misin?

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bazen insanın aklına dağ köyüne yerleşme fikri gelmiyor değil? Sonuçta az Heidi izlemedik :D
Sen şehri terk edip sıkılmadan köyde yaşayabilir misin?

#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Şu hayatta heidi ve peter kadar uyuz olduğum bi şey yok. Heidi kadar baskıcı olup ta kendisini dost canlısı gösteren ve herkesin hayatına müdahale etmeye çalışan uyuz biri yok. Çizgifilmine denk gelmek bile sinirimi bozuyor. Bana Matrix tarzı bi şehir verelim, sakin hayat beni kesmezz. ⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀
Şehrin ışıklarını görmeden yapamam. Hiç bana göre değil. En fazla 5 saat vakit geçirebiliyorum. Emekli olduğum zaman belki olabilir 🤔 Olabilir mi🤔 Olmalı mı? Düşünmek bile beni boğuyor 😱
Belli bir miktar para bulsam... Yarına kalmadan terkederim şehri. Şehir hayatı insanın; kanını, ruhunu, cebini emiyor. Dengesini bozuyor. Şehirde hayat yok. Sadece yorgunluk ve bıkkınlık var.
Dağ köyünde değilim ama akçay da keyfim yerinde çeşmeden beleş su akıyor. Güneş enerjisi var. Deniz 200 metre merkez 900 metre ne işim var büyük şehirde
Cevap
53Cevap
Her ne kadar muhteşem bir yer olsada insan bir süre sonra sıkılır sanırım.
Tamamen değil. Tatil gibi olabilir ancak.
Arada kafa dinlemelik...
Büyük şehir hayatına alışan köy hayatına alışamaz
Yaşamazdım sıkılırdım
Denedim, en fazla 49 gün durabildim. Hatta o kadar bile zor dayandım diyebilirim. Şehirden sıkıldığım zamanlar elbette oluyor ama burada yaşıyorum sonuçta. Arada değişiklik yapmak ne kadar güzel olsa da temelli bir şekilde şehri terk etmek bana göre değil, yapamam.
ikidir soruyu görüyorum
aslında bu fikir kafamda şu minvalde var
deniz gören bir sahil kasabasında yaşamak..
olabilir mi
birgün belki..
Yaşayabilirim zaten en çok yapmak istediğim şey bu , altında araba olduktan sonra her yere ulaşabilirsin. En azından akşam kafamı koyduğumda rahat ve sessiz uyurum.
Evet bunu şu sıra çok fazla yapmak istiyorum. Ama bir köye değil, kimselerin keşfetmediği gezegenlere gidesim var. Çünkü kaçtığım şey fabrikalar ve modernleşme çabası değil, insanlar olacak ¢
10 yıl evvel bende yaşayamam derdim ama kendi duzenim kendi dekorasyon ve kendi araç ve gereçlerim varsa yasarim ama ananem dedem lerden kalma icatlarla zor
Koy evi genelde yasama imkani zor ya bocekler olsun o evlerin eskiligi. Bi kere koyler hastanelere uzak oluyor bisi olsa gidemezsin gece canin bisi cekse market yok. Koylerin dedkodulri da bitmez zaten en iyisi sehir kimse kimseyi tanimiyor her imkan var koy cokta gerekli bisi degil
Bu hayatta Heidi' yi kıskandığım kadar başka hiç kimse yok , onun dedesi olmaya bile razıyım yaaa
Üniversiteye gidene kadar her yaz böyle bir dağ köyünde yaşamış biri olarak asla diyorum asla. Sırf o dönemler yüzünden bile insanlar ile iletişimim zayıfladı.
zaten o hayatı yaşıyorum son 3 yıldır ve yenileniyorum resmen yaş atıyorum, aynı zamanda da iş hayatım devam ediyor, kış ayları zor ulaşım olsada zor oyunu bozar
yaşarım
kimseye ihtiyaç duymam
ertesi gün uyandığımda kimse yokmuş gibi yaşayabilirim
Ama önemli olan buna karar verip kafada bitirmek.
Yasiyorum arada.
Aaa ne güzel
Yaşıyorum ve gayet de memnunum. İstediğim zaman istediğim yere gidebiliyorum ama toprakla bütünleşmek insanlarla diyalok kurmaktan daha rahatlatıcı ve huzurlu geliyor
Sıkılırım bu denli uzaklaşmak isteyen insanların psikolijik durumu hiç iyi değildir.
Kaç kaç nereye kadar kafandaki düşünceler senle olduğu sürece başkalarindan kaçsan kendinden kaçamazsın.
Hem evet hem hayır çünkü insanoğlu doyumsuzdur elbet ondan da sıkılır yeni şeyler ister bu herzaaman böyle.
İstanbul'da doğdum büyüdüm alışmam biraz zor olabilir ama yılın yarısını öyle bi yerde geçitmek isterdim
Tek kalırsam sıkılırım ama yanımda kafa dengi biri veya birileri olursa hiç sıkılmam orada yaşarım miss gibi
Uzun vadeli değil, kısa süreli yaşarım. Tabi 3 tavuk, bir inek, bir de kedi, küçük de bahçe varsa.. :)
😂😂
Yaşarım ben ama her ay belirli bir sabit gelirim olması lazım ayrıca bir tane Doblo araç 3 tane inek, 20 tavuk, 3 horoz, 2 tüfek, 1 tane normal silah ve en önemlisi bu hayatı benimseyecek bir eşim olması lazım
Yaşarım zaten şu an yaşadığım yer kısmen öyle sadece köy kısmında değilim
Sehrin sokaginin gurultusu dahi insani o kadar cok yoruyo ki
Sıkılmadan yaşarım...
ben şehrin hızlı kızıyım köyde sakin bi hayat gelmez bana sıkılırım
Alp dağlarından yuvarlanasım var benim de 😀
Tam bana göre yerler. Asla sıkılmam. Hatta bir çılgınlık yapıp köyde çiftlik kurmayı düşünüyorum
Kesinlikle evet. İnsanlardan inanılmaz sıkıldım. Hayatımı huzurla devam ettirmek isterdim.
Erkeklere bak full köylü full ırgata basmışlar 😄😄😄
Çok güzel gelebilir ama hep yaşayınca olmaz. Yaşayamam yani
Yaşarım, gel gidelim beraber
Ben kuzenimle 3 yaz yaşamıştım orada zevk almasını bilirsen iyi
Tek başıma patlarım sıkıntıdan ama bir gacı ile süper olur
Bir sahil kasabasına yerleştim.
5 ay oldu ve baya sıkıldım şu an :)
Sıkılmam diyenler varsa, şu an cennet gibi bir yerdeyim emin olun sıkılıyorsunuz
Sıkılmadan yaşarım da s*kilmeden yaşayabilir miyim bilmiyorum. Dağ başında iti var sapığı var yani
3-5 sene içinde hayata geçirmeyi düşündüğüm bir hayal diyelim;)
Lüks bir yaşamsa eğer olur bddb
şehrin kalabalığından o kadar sıkılıyorum ki sanırım orada yaşarım şu an :)
Evet yaşarım ve şu an yaşıyorum huzur mutluluk sessizlik hepsi burada
şu aralar huzura o kadar ihtiyacım var ki... yaşayabilirim tabii ki
Kesinlikle evet ve küçük bi orman evi etrafında bi kaç hayvan
@lilyyx ile olursa evet yasarım
Sensizzde tuzsuz yemeğe benzer
En fazla 20 gün
Çok güzel yaşarım severim ayrıca.
Bir süre sonra sıkılırım ben.
Yaşarım ama köy işleri falan yapmam :)
Köy hayatı hiç bana göre değil
Ben şehir insanıyım köyde yapamam
Kesintisiz internetim olurs yaşarım