Ecünlülerin düğün yaptığı bu saatlerde takır tukur ses gelince flaşı açıp bakayım dedim aklım çıktı. Kızım, hadi divan altına girdin de tek gözle beni gözetlemek nedir Allah aşkına. 😂😂
Kalırım. Akşam karanlığında, içinden dere geçen ormanda tek başıma yürümüşlüğüm var. Akşam ezanından sonra, fındık bahçesinin içine tek başıma girmişliğim var. Yayladaki ormanın en derin yerlerine tek başıma gidip, saatlerce orada dolaşmışlığım var. Akşam karanlığı çökerken, köyün en tenha yerinde tek başıma yürümüşlüğüm var. Neticede; ben Karadeniz kızıyım, cesurum, inatçıyım. Umudumun bittiği yerde inadım başlar.
Kalırım ama canım istemiyor. Ne gerek var 🤔 aşırı hümanistim. Çok insan seviyorum insansız hava sahasında oksijen sakata gelir bende nefes alamam. İki dk biriyle konuşmadan durmak çok zor
Bende köylüyüm ama merak etma cinler sana bisey yapmaz çünkü sen bu paronoyaklıkla zaten kendini bitirmissin. Bende köyde yaşıyorum burası ordunun bir köyü senelerdir köyler hakkında algı yapılıyor koyde cin var insanlara zarar veriyor diye bu cin vakalarını bende yaşadım. Tanıdık ve ailemde yaşadı gece dışarıda cin dugunune denk gelebilirsin ama egerki musliman cinlerse evde birsey yapmazlar ama seni cok korkuturlar inadına o yuzden korkma. Cinlere inandığına gore sanırım muslimansın Nas, felak, ihlas, ayet el kürsi, kevser vede bakara Bu sureleri oku yat evini ve seni korur.