ARKADAŞIMLA KAVGA ETTİK VE burada MANİPÜLE EDİYOR DEĞİL Mİ ÇÜNKÜ SÖYLEDİĞİ HİÇBİRŞEYİ YAPMADİM?

Borayla benden sadece bir saat once tanistin ve her gordugune asik oluyorsun, ayrica bana Boradan bahsetmedin. Haftada en az uc flort degistiriyorsun evlerine gittin kac defa. Ben sana ilk tanistigin insanlarin evine gitme diyorum. Burasi yurt ve Bora ile kafalarimiz uyustu. Hem beni hem kendini disarda insanlarin yaninda, arkadaslarimin yaninda rezil ettin defalarca. Defalarca senin arkandan insanlari senin aslinda iyi bir arkadas olduguna ikna etmeye calistim, sana arkadaslik yapmaya calistim. Sen de bana karsiligini BİR DEFA ilk tanistigim birisiyle bulustum diye saygisiz diyerek verdin. Kaldi ki ben sana o gun de sordum gelecek misin diye. Ben senin sus kopegin degilim, beni oraya buraya goturuyormus gibi konusamazsin. Ben de seni arkadaslarimin yanina goturdum ve neler oldugunu insanlara karsi seni nasil hakli cikarmaya calistigimi biliyoruz. Sana kirgin ve kizginim, saatlerdir bu kirginligim gecsin ki oyle konusayim diye bekliyorum. Biz seninle anlasip bu odaya ciktik ve senin cat diye haber vermeden baskasini getirmen saygisizlik, hem bana hem arkadasligimiza. Benim sana karsi yaptigim herhangi bir saygisizlik yok. Ben sana zarar gelmesin diye ugrasirken, istismara ugrama diye ugrasirken, insanlar seni yanlis tanimasin diye ugrasirken senin dusunduklerin cok kirici... Bu dusuncelerini degistirmek icin de elimden herhangi bir sey gelmez. Cok ugrastim senin icin Kader ama artik elimden bir sey gelmiyor. Bu gittigin yolun sonunda yorulup yipranacaksin ve geriye donup Beyza hakliymis diyeceksin ama bazi seyler icin cok gec olacak. Benim amacim seni suclu hissettirmek degil seni korumak ve zarar gormeni onlemeye calismakti ama sen bunu cok yanlis algilamissin. Git istediginle yat, istediginle kalk, insanlar sana ne derse desin, nasil bilirlerse bilsin hayat senin hayatin ve benim yapabilecegim bir sey yok. Umarim yeni odan ve oda arkadasin hayirli olur diyebilecegim bir sey yok.
ARKADAŞIMLA KAVGA ETTİK VE burada MANİPÜLE EDİYOR DEĞİL Mİ ÇÜNKÜ SÖYLEDİĞİ HİÇBİRŞEYİ YAPMADİM?