Kişilik & Karakter 2 ay Asansöre tanımadığınız birisiyle bindiğinizde geriliyor musunuz? ouzinyoFenomen Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Sadece önüme veya yere bakmaktan ciğerim soluyor. kjdjskd Asansöre tanımadığınız birisiyle bindiğinizde geriliyor musunuz? Görüş Yaz 17 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
s Sosyetic_SheqiiLFenomen Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,2b görüş paylaştı. Yoo gerilmiyorum :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 5 yorumu gör ouzinyo 2 ay Senden rahatı yatak zaten 💆 Yorumla Sosyetic_SheqiiL 2 ay Hayda :D yine naptım Yorumla ouzinyo 2 ay Sheqiil sin ya o yüzden bir şey yapmana gerek yok 💆 dksjs Yorumla Sosyetic_SheqiiL 2 ay ajsjsjhsak sus be 😂 Yorumla ouzinyo 2 ay Sustum 💆 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 25 , eig 48% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,2b görüş paylaştı. Hayr kimseyi umursamıyorm Sadece asonsörde telefonla konusanlar canımı sıkıyor ben senin boş muhabbetini özellikle dar bir alanda cekmek zornda deglm Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Guru Yaş: 20 , eig 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b görüş paylaştı. Direkt asansörden geriliyorum, çok mecbur olmadıkça ya da yanımda tanıdık birisi olmadıkça binmem. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
dionysosjai Takip Et Yoda Yaş: 18 , eig 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 532 görüş paylaştı. Bence ben onlara olan bakışlarımla daha çok onları geriyorum 🧚♀️ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör Ay_ışığındasaklıdır 2 ay Neden ki Yorumla dionysosjai 2 ay Gergin olunca ruh gibi bakıyorum. Yorumla Ay_ışığındasaklıdır 2 ay Korkunçsun yani Yorumla
Dopaminx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 905 görüş paylaştı. yoo bir sıkıntı olmuyor koskoca adamız neden gerilelim ya? :) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AmpülNefreti Takip Et Bilge Yaş: 19 , eig 99% 2 ay Hayır ama biraz daha tedbirli davranmaya başlıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
obiralfa Takip Et Guru Yaş: 45 , eig 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b görüş paylaştı. Tek kadınsa, asansöre girmiyorum. İftira ile uğraşamam, biraz daha beklerim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 26 , eig 99% 2 ay Tanımadığım biriyle asansöre binmem. Ya merdivenden çıkarım ya da o çıksın, ben sonra tekrar çağırırım. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 34 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 9,1b görüş paylaştı. her asansöre bindiğimde salma hayek gıbı bişi olur munun hayalını kuruyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
12hayat21 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 2 ay Cook geriliyorum ben sanki o an zaman duruyo çok pişman oluyorum bindigime Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 17,6b görüş paylaştı. Hayır bişi hissettirmiyor kxjxj Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 38,8b görüş paylaştı. Hayır gerilmiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Yok sadece asansörde cişim geliyor ondan değişik hareketler yapınca geriliyorum başkası varsa eğer Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 95% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 601 görüş paylaştı. Gerilmiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
mertcanistanbul Takip Et Xper 5 Yaş: 23 2 ay evet geriliyorum hele kadınsa daha çok Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Sadecearda__ Takip Et Xper 2 Yaş: 18 2 ay Hayır tabiki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Yoo gerilmiyorum :D
Senden rahatı yatak zaten 💆
Hayda :D yine naptım
Sheqiil sin ya o yüzden bir şey yapmana gerek yok 💆 dksjs
ajsjsjhsak sus be 😂
Sustum 💆
Hayr kimseyi umursamıyorm
Sadece asonsörde telefonla konusanlar canımı sıkıyor ben senin boş muhabbetini özellikle dar bir alanda cekmek zornda deglm
Direkt asansörden geriliyorum, çok mecbur olmadıkça ya da yanımda tanıdık birisi olmadıkça binmem.
Bence ben onlara olan bakışlarımla daha çok onları geriyorum 🧚♀️
Neden ki
Gergin olunca ruh gibi bakıyorum.
Korkunçsun yani
yoo bir sıkıntı olmuyor koskoca adamız neden gerilelim ya? :)
Hayır ama biraz daha tedbirli davranmaya başlıyorum
Tek kadınsa, asansöre girmiyorum. İftira ile uğraşamam, biraz daha beklerim.
Tanımadığım biriyle asansöre binmem. Ya merdivenden çıkarım ya da o çıksın, ben sonra tekrar çağırırım.
her asansöre bindiğimde salma hayek gıbı bişi olur munun hayalını kuruyorum
Cook geriliyorum ben sanki o an zaman duruyo çok pişman oluyorum bindigime
Hayır bişi hissettirmiyor kxjxj
Hayır gerilmiyorum
Yok sadece asansörde cişim geliyor ondan değişik hareketler yapınca geriliyorum başkası varsa eğer
evet biraz olduğu oluyor
Gerilmiyorum
evet geriliyorum hele kadınsa daha çok
Hayır tabiki