Kişilik & Karakter İstediğiniz her şeye sahip olsaydınız mutlu olur muydunuz? TwistzZz Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Her şeye sahip olmak mı mutlu yapar, bazı şeylere sahip olamayıp kıymetini anlamak mı? İstediğiniz her şeye sahip olsaydınız mutlu olur muydunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. İstediğim tek şey aşk evet olurdum 0 0 Yorumla
AmanthemaPekii Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl yok. olay o zatenisteyip sahip olamamak zevki burada 1 1 Yorumla TwistzZz +1 yıl Demi kanka demi Yorumla
Ouzben Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnsanın isteği bitmez o yüzden böyle bişey asla olamaz 1 0 Yorumla
Buseecetiinn Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl İrem sak ın kıyafeti snjsjskskksks hangi film bu 0 5 Yorumla TwistzZz +1 yıl How I met your mother Yorumla Buseecetiinn +1 yıl Tamamdırrr Yorumla Buseecetiinn +1 yıl İrem sak değil miymiş o benzemiyor mu ama ya Yorumla TwistzZz +1 yıl Bu fotoda benzemiş normalde benzemiyor Yorumla Buseecetiinn +1 yıl Aynen valla fotoda aynısı Yorumla
izmirliazerikizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 436 cevap paylaştı. Olabilirdi 😇😇 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İstediğim tek şey aşk evet olurdum
yok. olay o zaten
isteyip
sahip olamamak
zevki burada
Demi kanka demi
İnsanın isteği bitmez o yüzden böyle bişey asla olamaz
İrem sak ın kıyafeti snjsjskskksks hangi film bu
How I met your mother