ergenlik yıllarımda yeni tanıştığım ve bir daha karşılaşmıcağım insanlara ben rusum, kanadalıyım gibi yalanlar atardım karşı taraf hem bunu yer hemde beni bir şey zannederdi çok tuhaf
Daha havalı olabilmek için yaptığınız en komik şey?
Serçe parmağıma siyah oje sürmek, fermuarı bozuk pantolonumun fermuarına ''bakarak anlayamazsın ya dokun ya da tat'' yazan rozet takmak, siyah tişörtün altına siyah gömlek giymek. Hızlı bir ergenlik yaşadım, sanal dünyaya doğan kuşak hiçbir zaman yaşayamayacak.
Havalı olmaya pek takılan birisi değildim yani bu konuda hatırladığım komik bir şey yok diyebilirim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hic ugrasmadim. Okulda en havali kisiydim. Cok iyi giyinirdim paramda vardi. Psikopatin tekiydim. Kizlar hasta oluyordu. Askerden geldim 1 sene sonra müdür oldum gene havaliydim.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
ab cko havalisin😳
Cevap sahibi
+1 yıl
Gram havali gormedim kendimi. Dengesiz bir manyaktim. Ama bu kızlar bizi seviyorlardi. Onlarca kiza sordum. Ulan benim kendime hayrim yok. Bütün kavga ederim, sorun cikartirim. Hic bir kizi aramam sormam. Hiç birinizi adam yerine bile koymam , ne istiyorsunuz benden. Aptal kizlar hasta oluyormus bizlere bende s@kip s@kip gönderdim. Kizlar mal bizde sorun yok. İstersen seni göndereyim evine