Keyfin için yaptığın en absürt şey ne?

#DeliMavi
2 EYLÜL 2022
Keyfin için yaptığın en absürt şey ne?

#DeliMavi
2 EYLÜL 2022
Keyfim için yapıyorsam absürt değildir. Benden kıymetlisi olmadığına göre kendim ve keyfim için yaptıklarım da absürt olamaz. Bana göre olamaz en azından. Başkalarına göre de nefes almak bile absürt geldiği için değerlendirmeye almam şahsen.
Evde kendi yaptığım yemeği yedikten sonra izinli günümde sofrayı topladiktan sonra giyinip atladım motora İzmir den çıkıp Kuşadası'na kahve içmeye gittim.
2 saat oturup geri döndüm.
Arkadaşlarla bir çılgınlık yapıp enteresan bir kokteyl yapmıştık. En son hatırladığımız birisini tavana fırlatmıştık, diğer arkadaş ise ayakabbi bacağıyla ev yapmaya çalışıyordu kdkdk
Bu çok iyi birilerini havaya fırlatmak filan🤣🤣
Güya asker uğurluyoruz ama herkes askerliğini yapmıştı 😂
Bende askere gitmek istiyorum 🤣🤣🤣
Bizim askerlik çok başka abla 😄 seni ordu evine verelim
Vazgeçtim istemiyorum iste🤣🤣🤣
Haha en iyisini yaptın abla sonra kendini kürdanlardan yemek masası yaparken bulurdun 😂
100 km'lik yolu çılgınlar yüksek sesle gitmek durmadan ses 30'un aşağısına asla düşmez.:))
Cevap
36Cevap
Yani absürt bir şey yok aslında.. Zaten keyfime düşkünüm.. 😄 Keyifli günler..
Tüm gün istemediğim her şeyi yemeyi denemedim ve yiyemedim
Vincin halatında tahtarevalli gibi uzanıp sallanmak
Keyfime aşırı düşkünüm
Çayımı sigaramı alıyorum kulaklığmi takıyorum en sevdiğim müziğide açarım benim için en büyük keyif budur çok çılgın değilmiyim yaaaa 😂🤣😂🤣
Kesinlikle.
☘️🌹🙏🌹☘️🌹🌴☘️🌹
Keyif yapmak için tüm gün yatmak 😂
Veya gezmek olduğun da bana "hadi gidiyoruz" dediklerinin saniyesinde hazır olmak 😃
Aaaa çok tanıdık geldi🤣
Sende mi yoksa 😂
Evet bende🤣
Ahahah tam bir cılgınlık 😂
Anında karar verip şehir dışına çıkıyorum. O derece🤣🤣 hadi gidelim mi demeleri yeterli oluyor🤣🤣
İşte benim yanımda şakasına bile demiyorlar artık 😂 çünkü ciddiye alıp hazırlanıyorum. Son şaka diyorlar çocuk gibi küsüyorum 😒
Haklisin böyle şeyin şakası olmaz bende hazırlanırım hemen😁
absürt mü bilmem ama spor yaparken yemek yiyorum
Bak bu absürt ve çok keyifli bence🤣
kesinlikle :)
Otobanda son hiz gitmekti.. radar'in 270 Km hiza kadar cekebildigi bir otobanda radara yakalanmamak icin radarin yanindan 340km hizla gecmek. Cilginlikti..
Üniversitede bir arkadaşımla beraber gecenin bir yarısı onun üniversitede bir süredir bakışıp durduğu kişinin evinin ziline basıp kaçmak. 😂😂
Eski sevgililerimle sevişmek için buluşmak olabilir. Artık yapmıyorum çünkü, keyif vermiyor 😅
Bunu yapan tek benim sanıyordum wbhsha
@partTimeAynasiz taş atsan öyle yapanın başına düşer diye düşünüyorum. Kişi kendinden bilir işi diyebilirler tabi ama başkalarından da gördüğüm bir şey bu.
Niye bıktın mı seksten 😂
@AFiliYlnzlk yeni birini tanımaya, emek vermeye hazır olmadığında tanıdığın, en azından tensel olarak tanıyıp uyum sağladığın biri ile olmak, hele bir de ‘evet’ demeni bekliyorsa pratik ve kolay oluyor sadece, ondan.
Keyif vermiyor çünkü boştur, boş işlermiş yani. Bunu da yapmadan anlayamazsın. Anladım sadece.
Ee yani insan bal yese baldan usanır diye boşuna demiyolar. Okdr düzenli seks yaşadıysan artık zevk vermemesi normal, zaten çok fazla seks yapanlar bi zaman sonra farklı fanteziler arıyolar 😀
Absürt pek değil ama nehir kenarına balık tutmaya gittiğimde kafam güzelleşince uyuyakalmışım. Etler yanmış hep 😂 😂😂
İşlerimin uyuyarak biteceğine inanmak, stresten uyuyamamak, uyuyamadığım için bitmediğine inanmaya başlamak. Asıl soru keyif bunun neresinde
Keyfim için yaptığım hiç bir şey absürt gelmiyor bana. Ne biliyim pahalı bir şişe şarap alıp içmek, spa'ya gitmek, cilt bakımı yaptırmak vs vs
Çay içiyorum çok zaman. Ama uyanıyorum gece 2-3-4 canım istiyor demliyorum balkon oturup içiyorum.
İnsanların arkasından iş çevirmek yalan söylemek vs vs kdjdjd
keyifin absürtü olmaz
ben wc sigara ile girerim. en iyi kararları aldığım andır
Babamın arabasını 1saat sonra getircem diyip 3 gün tatile gitmiştim
Sorulara gizlenerek tamamen alakasız şeyler yazmak : )
Eski birini o taaaa adaya gitmişken yanıma çağırıp başka bir yerde olduğumu söyleyip gitmemiştim
8 yastıkla yatıyorum kolumun bacağımın altına koyuyorum vs vs
Çooooook uzaklardan birini tatile gitmek için yanıma çağırmıştım
bütleri finalden zor olan dersin final sınavına girmemiştim. aklıma bu geldi nedense.
Onu geçte sen nasıl bir hatunsun öyle 😅 seksepaliten çok yüksek
Rakıdan sonra önyargılı olduğum ve halen tadını hatırlamadığım kokoreç yemeye gitmek. 😃
Walla herhalde oturduğum yerden çop diye evin ortasina attiklarim olabilir
giyinip kendimi izlemek ve imkanım varsa izletmek
aşırı canımın sıkkın olduğu bir gün kar yağarken kaldırıma yatıp yarım saat öyle durmustum keyfim yerine gelmişti bu arada..
Valla o kadar şey var ki, en önemli günde bile hayatı, giyeceğim kıyafeti, sorumluluklarımı vs sklememektir muhtemelen.
yarımdan fazla şişe şarap içip garip garip şarkılar açarak anırdım
Keyif aldığım şeylerin çoğu absürt zaten
Çay , sigara , kahve redbull
Votka yok mu? Broop
Broo***
Nasıl güzel? votka redbull güzel di mi? Akşam alayım absolut bak aklıma getirdin 🤣🤣🤣
Tamam ictigimizden, yine ama yaso'da gelsin toplanıp içelim votka pardon kahve 🤣🤣🤣
Pek absürdlüğüm yoktur sıkıcı bi insanım
Horchata için Meksika' ya gitmek.
Yok öyle büyük bir absürt bir şey yaptığım.
Keyfim için yapamayacağım şey yok
Şaraba vodka katıp içmek
Yok galiba ya 🤔 bulamadım bir şey
Keyif için yapıyorsam absürt olamaz
Bir ayakkabı ya 900.€ verdim
Rahatım için özel ofis koltuğu almıştım..
Insanlari sinirlendirmek. Komik oluyolar
Bursaya iskender yemeye gittim
Avm de oturmakdi bir zamanlar.
5 tane çikolata yemek
Mantıklı...
Aynen
Bilmiyomki cok sey var senin nee soyle kizzz
Anlatamam şimdi
Yok sanırım
Kendimi kesmek
Deniz kenarı bulmak
Yatmak
Bagirmak
Sakin ol reisss 😂😂
Sakinlestir rengagarenk ☺️
Bu benim uzmanlık alanıma girmiyor ki reiss ben deliyi adam edemesemde adamı deli ederimm 😂🤣 benim vizyonum bu çünkü 😂🤣🤣
Deliligimle mutluyum @r_engarenkyollar
Çünkü seni sen yapan en güzel özellik bu olduğu için dir sayın piskopat beyefendi 😂
Dogal olmak lazjm. En guzeli senligin onemli. Rengarenk hanim ☺️
Aynen öyle reisss
Rengin sin soylediklerinde sogru ozeli kapali 🤪
Hic bisey
Fantezim...
Sevgilimin analını yaladım
Evet
Soylemem
Sexting.
Çırıl çıplak uyumak
Evet
21 yaşındayım