Bazen insanın yüzleşmekten korktuğu gerçekleri vardır. Bir türlü kabullenmek istemez. Hep bir inkar durumundadır. Bir türlü kendine itiraf edemez. Dışardan birinin söylemesi kendini bir adım ileriye taşıyacaktır..

Bazen insanın yüzleşmekten korktuğu gerçekleri vardır. Bir türlü kabullenmek istemez. Hep bir inkar durumundadır. Bir türlü kendine itiraf edemez. Dışardan birinin söylemesi kendini bir adım ileriye taşıyacaktır..

İnsanoğlu hayatı boyunca yüzleşemediği gerçeklerle geçirir bu hayatı ve bu durumlarda içinden çıkamaz hep yastığa başını koyup kendi ile baş başa kaldığında çok zor anlar geçirir bir kaç dakikalığına. Kim olursa olsun en umursamaz kişinin bile vardır bu duygu. Benim öyle anlarım çoktur yüzleşmek istemem içimde kalıp gitmiştir her gece düşünürüm zor bir durum. Herkesin vardır kısacası..
Son cümle o kadar doğru ki...
Vardı, yüzleştim kalmadı. Bunu da o son cümledeki gibi güvendiğim kişilerin benim açıklarımı, hatalarımı, yanlışlarımı söylemelerini isteyerek yaptım.
Etrafınızda güvenebileceğiniz en az bir kişi varsa ve eleştirilmekten korkmuyorsanız yüzleşmek kolay.
O kadar iyi geliyor ki...
Hayat öyle acımasız ki, korktuğum ne varsa yüzleştirdi hepsiyle.. hakettim mi? ihaneti/aldatılmayı haketmedim.. yinede vardır bunda da bir hayır diyorum. Belkide allah beni kurtarmıştır sonradan farkına varacağımdır. Ne kadar korksakta olacağı varsa oluyor yüzleşiyoruz.
Yüzleşiyorum ben ya.. Kendi kendime de giydiririm acımam.. 😄 Keyifli günler..
ahsh ne ama öyle biliyosun beni 😂 biri beni eleştirecekse ben beni eleştiririm shsh
havalar soğudu şero
🔥🔥 ısıtıcı lazim mı sahi senin gecen sene vardı dimi ısıtıcı o nerelerde kim bilir ahdhshs
aminn Allah bizi kahretmesin tabi niye kahrolalım ya durduk yere 😂😂 hafızam benim hem şansım senin lanetin shdhd
Teşekkürler canım 😘😘
Cevap
16Cevap
Hepimizin aslında yüzleşmediği samdıüı gerçekler vatdır. Aslında yüzleşmiş ve hatamızı görmüşüzdür ancak konjonktür gereği çözüme yönlik adım atamıyoruzdur.
Gerçeklerin her daim farkındayım. Kimsenin demesine gerek yok biliyorum ve bilerek bilmezden geliyorum hayat benim kime ne 😅
Gerçeklerle yüzleşmek en sevdiğim şey
vardı..
geçen gün yüzleştim tamda düşündüğüm gibi oldu artık yapmam gerekene karar vermek kaldı sadece
Kusurlarımla doğrularımla bir bütünüm.. Hepsi benim.. Yanlış yaptığım zamanda da kendimi müzakereye çekerim irdelerim kararlar alırım düzeltmek için hep yüzleşirim kendimle
İtiraf ettiğim bir itiraf defterim var ve bir kişi var ve o da gorevi gereği gizlemekte. Artık defteri bulurlarsa tüm çirkinligim ile beni orada bulabilirler.
Yaptığım onca iyiliğe rahmen insanların hala bu kadar kötü ve bencil olmalarıyla yüzleşemiyorum.
Yüzleşememişsem farkında değilimdir. Gerçekliğini daha kabullenmemişim demektir. Bilinç dışına çıkmasını beklemek gerek
Vardı ama artık sağlam bir şekilde yüzlesiyorum, başta can yakıyor ama inkar etmektense, yalancı bir mutluluktansa sahici bir hüznü yeğlerim.
Hayır yok tüm gerçeklerim ile yüzlestim bu yüzden yalnızım ve yalnız ölücem sgshdd
Evet var her ne kadar saklasam da libidok çok yüksek ve bu beni gerçekten yoruyor.
Gerçeği kabullenirim ama zihnim hala Pollyannacılık yapıyor.
Var ama yüzleşmek istemiyorum, böyle iyiyim.
daha yeni yeni eşcinsel olduğumu kabullendim
Şükür yok. Ama bana kara çalıp iftira atanlar ve beddua edenler daha fazlasını yaşasın
herzaman güçlü olma zorunluluğu
Yok Serap ✨
Var, evet.
Hayatımın her gerçeği ile yuzlestim
Öyle yüzleşemediğim bir gerçeğim yok
Tüm gerçeklerimle tek tek yüzleşiyorum..
Her şeyle yeterince yüzleştim.
Var ama ben de
Hepsiyle yüzleştim
Hayır yok
Var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?