+1 yılHer zaman sorumluluğun vardır hayatın yükü hep omuzlarındadır hep başkasının yükünü sen taşımak zorundasındır bunları yaparken yorulmayacaksın asla yorulmamam lazım kimisine göre abaza derler ama kadın erkek ilişkisinde erkek baskın ve fiziksel olarak da kadın gibi değil yani erkek olmak apayrı bir şeydir erkek olmadan bunu anlayamazsın asla bir kadın değildir En azından kadınların acı eşiği çok fazladır doğumdan biliriz bunu erkek öyle değildir ama belli etmez dayanır güçlü durmak zorundadır her zaman
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılHep savaş vermek zorundayız insanlara karşı hayata karşı hep bir mücadele etmek zorundayız annen için baban için karın çocuğun için mücadele etmek zorundayız mesela kendi ülken içinde şehit olmak varken elin ülkesinde şehit olursun kimsenin yanında ağlayamazsın ağlarsan kaybedersin güçsüz durursun mesela bir kıza ilk sen yazmak zorundasın bu ülke için konuşuyorum hep ilk adımı senin atman gerekli yoksa ailen bile olmaz gece yolda kız görünce evinin yolunu uzatmak zorunda kalırsın yanlış anlamasın diye erkek olmak zordur evet kızlarında kendilerine göre zorluğu vardır elbet daha yazacak çok şey var ama özet geçmek istedim
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHiç ama hiç sevmiyorum erkek olmayı, aşırı berbat bir duygu, zaten ait olduğum cinsiyette de hissetmiyorum kendimi, üstelik ataerkil toplum da oldukça kötü. Erkeklerin %89'u terbiye ve ahlak yoksunu. Sürekli seviyesiz, kalitesiz küfürlü konuşmalar, laubalilikler dönüyor. Utanıyorum erkek olmaktan vücudumdan ayrı, kendimden ayrı nefret ediyorum.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyi yapabilecek manyaklıkta bir his içinde oluyorsun. Gaz ile çalıştığın içinde sevdiğin insan ne dese hemencecik yapasın geliyor ve yaptıktan sonra ki o başarmanın verdiği haz işte erkek olmak budur basit ve güzel.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
u +1 yılYalnız kalıyorsunuz üzücü bir durum
08 Yorumla- +1 yıl
Valla o bence isteğe göre değişir benim erkek bi instsgram hesabım var kızlar ciddi ciddi aşık oluyo hiç ilk yazan olmuyorum hep onlar yazıyo jdskdkjd
- +1 yıl
Kızlar sadece yakışıklılara aşık olur. mesela bir kıza her erkek yazar. erkeğe sadece zengin olduğu ya da tipi olduğu için yazarlar sdad
- +1 yıl
Alakası yok fake olarak kullandığım çocuğun tipi çok sıradan kdksfj
- +1 yıl
Alakası var tabi ki sdjsdj bu yüzden mi yalnızlıktan şikayet eden erkekler daha çok
- +1 yıl
Bilemem benim gözlemlerime göre erkek olmak ve kızları etkilemek çok kolay jdksjc
- +1 yıl
Benim gözlemlerime göre de tam tersi sdjsdsdj burada kız hesabı açan erkeğe bile tüm erkekler yürüyor bilmiyorsun
- +1 yıl
Burası abazaların spawn noktası zaten o yüzden normal jdjsjc
- +1 yıl
Haklısın sjdsdj
Erkek olmak zordur.
Askere gidersin ölüm riskin var.
En zorlu işlerde çalışırsın. Ölüm ya da sakatlık ya da meslek hastalığı riskin var.
İşsiz kalırsın ya da maaşın düşük olur kız vermezler ya da kızlar bakmaz.
Evlenirsen bütün sorumluluk sendedir. Kimse kadını yargılamaz ya da kadın kendini yargılamaz.
Suçlu hep erkektir.
Vur abaliya gitsin misali.
Kadınların askerlik derdi yok.
Okuyamaz meslek edinemez is bulamaz sorun değil. Babasının maaşı bile ona garantidir.
İşsiz kalır evlenir koca bakar. Koca her istediğini alamayınca birse fırça atar. Nasıl adamsın der.
Kocadan boşanir şak nafaka baglatir. İsterse 1 gün evli kalsın tedbir nafakasi bağlanır.
Ve evlenmedigi surece ödetir.
Daha sayayım mı?
Sizce kadın erkek eşitliği var mı ?
Düşünsene adam 1 gün evli kalsa ömür boyu nafaka ödeme riski var. Sonra kadın cinayetleri artıyor! Artar tabiki. Sen kanun önünde adil sistem yapmamışsın. Maddi sorun yaşayan kadını eski kocanın üstüne yıkmışsın. Nafaka veren erkekte maddi olarak sarsılıyor evlenemiyor. Kadında bilerek evlenmeyin nikahsız yaşıyor. Devlet devlet olsa boşanan ve zor durumdaki kadına is bulana kadar işsizlik maaşı verir. Sonra da ona is bulur. Onuda topluma kazandırır. Kadın işi beğenmez kesersin maaşını. Bak aile içi şiddet kalır mı?420 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle okadar haklisinki abi sana hak vermeyen sadece çöpçatanlik yapıyordur
- +1 yıl
😊
- +1 yıl
Kanka evlenmezsin olur biter herkes evlenecek diye bişi yok. Aile içi şiddeti cinayetin hiçbir şekilde haklı cikartamazsin senin düşünceler canice zaten mümkünse hiçbir kadın bakmasın yoksa elinde kalır falan. Adamlığıni onda gosteririsin mazallah
- +1 yıl
Ya işte onu diyorum. Herkes senle evlenmeye çok meraklı gibi yazmışsın kim seni paranı napsin ya snsj
- +1 yıl
@Turkuaz88 kesinlikle öyle. Erkekler hep ağlamış bu duruma gerçekleri göz ardı etmek çok kolay olmuş
- +1 yıl
Çünkü ezikleyip önlerine taş koymuyor oranın erkekleri. Buradakiler dışarda nefes alanı görünce bile yapışıyorlar işi gücü olunca yollu gören kaç kişi vardır biliyorsun sen de. Sadece yaranız var diye gerçekleri görmek istemiyorsunuz. Ülkemiz kadınları öldürülmemek için birine muhtaç olmamak için çalışma hayatına giriyorlar ne yazık ki orada da erkekler tarafından çoğu tacize uğruyor. Bunları görmezden gelmek sizin için kolay olabilir. Çünkü bencilsiniz dünya sizin etrafınızda dönsün istiyorsunuz.
- +1 yıl
Dünya da kaç ülkede kadına karşı pozitif ayrımcılık var? 6284 gibi saçma bir yasa var. Nafaka olayi sadece ülkemizde var. ya da bir kızın babasının emekli maaşını alması. 1 gün evli kalan kadın tedbir nafakasi baglatiyor. O erkek bir daha evlenemez niye? Maaşının büyük kısmı gidiyor. O kadında bir daha evlenmez. Sonra adam kadını öldürdü. burada oluşan cinayetin azmettiricisi devlet katil eski koca kurban yine kadın. Ama devlet işin içinden sıyrılıyor. Kanun nasıl olur? Almanya gibi. Kadın boşandı işi maaşı yok. Devlet olarak işsizlik maaşı verirsin. Ona is bulursun. 5 defa is bulursun 5 işi de beğenmez ise işsizlik maaşını kesersin. Kadın başka türlü birey olamaz.
Neden kadınlar çalışmayan erkek ile evlenmez? Bu sorunun cevabını verebilir misin? Bir erkek sevdin hayatında hiç çalışmamış ve çalışmayı da düşünmüyor. Hadi evlen.
Peki erkekler niye çalışmayan kadın ile evleniyor? Erkek niye demiyor kadına! İş bulda evlenelim artık 😀 kadın istesin erkeği babasından.
Restoranda hesabı ödesin. Adamın kapısını açsın. Yangında önce kadınlar ve çocuklar olmasin 😉 sadece çocuklar olsun. Kadınlar da askerlik yapsın. İsrail de olduğu gibi 2 sene 😀 orada üstelik. Kadın ölen babasının maaşını alamasın onun sosyal güvencesinden faydalanmasın. Kadın birey olmayı becerebildi mi?
Ben kadın düşmanı değilim.
Kadın erkek eşit dersen bende eşitlik isterim...
Haaa hem ayranım dökülmesin hem g.. tüm dikilmesin dersen başka.
O zaman kabul edersin kadın erkek eşit değildir. Bu elma ile armutu kiyaslamaktir.
Adaleti isteyelim. Demokrasi isteyelim. - +1 yıl
@Shiningdiamond ben adam yerine koymuyor derken keşke adam yerine koysa da ayrımcılık yapmasalar demek istemiştim aslında yani nafaka falan olmasa herkes kendi başının çaresine bakmalı. Kadınları adam yerine koysalar ayrıcalık tanımazlar demek istedim sen farklı anladın glb
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok rahatlar istedikleri gibi küfür edebiliyorlar saykoluk yapabiliyorlar komikler giyim kuşam konusunda bir kot pantolon bir de gömlekle idare edebiliyorlar hem mental hem de fiziksel olarak güçlüler arkadaşlıkları uzun ömürlü tek sıkıntılı yanı ilişki konusunda ekstra çaba harcayan taraf olmaları mesela ilk adım ilk mesaj hesabı ödeyen taraf vs
Kız olmanın ise en güzel yanı hep istenilen olmak eve para getirme zorunluluğunun olmaması dış görünüş ve hareketlerde kibar olmak tabi bunlar iyi yanları köyü yanları ise daha fazla toplum tarafından zayıf görülmek aşağılanmak istediğin saatte dışarda dolaşamamak giyimine kuşamına göre yargılanmak obje olarak görülmek tecavüze uğrama korkusuyla yaşamak ev işi temizlik bulaşık ütü çocuk bakmanın hep sana düşmesi nedeni ise küçükken kız çocukları hep böyle oyuncaklarla oynardı e haliyle beynimize kodlandı bunlar şu an hangi ülkeye gidersen git ev işlerini çoğunlukla kadınlar/kızlar yapar13 Yorumla- +1 yıl
Erkek olmak daha kötü eğer kısaysan sevgilin olmaz
Cevap sahibi+1 yılBen yakışıklı ve uzun boylu erkekler için konuştum.
- +1 yıl
İyide 20 erkekten sadece 1 tanesi öyle. Bu soru genel sorulmuş. Kadın çirkin olsa bile sorun yok
+1 yılİlgi istiyorsun sevilmek istiyorsun aslında içinde bir çocuk var ama erkeksin. Özgür olduğunu iddia ederler ama kendi zihninin içinde en büyük mahkumsun.
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılAyakta işemesi en önemli bir özellik 🙄 şakası bir yanada zor ama yükümlülük sorumluluk üstlenmesi güzel vasıflarla donanıp hayata öyle devam etmek bazında herşeyiyle güzel yani
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkek olmanın en güzel yanı bence özgür olmaları toplum içinde kadınlara göre daha rahat takılmaları davranmaları vss
21 Yorumla- +1 yıl
Erkeklere hiç tecavüz etmiyorlar mı? Sence. Kaç erkek gördün ki? Eee. Beni ilk ilişkiye arkadan yaptıklarında 2019 da kadın oldum. 500 fazla erkek işini bitirdi desem
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Keşke kız olsaydik en azından önümüze gelene verir hesabı millete kitler hediyelere bogardik kendimizi bir de zengin koca bulur çalışma derdi olmazdı erkekte dertten bol ne var
06 Yorumla- +1 yıl
Cinsiyet değiştirebilirsin abicim bu kadar avantajlı olduğunu düşünüyorsan hala geç değil. Ayrıca kendinden çok emin görünüyorsun eminim sen herkese verip zengin koca da bulursun
- +1 yıl
@Shiningdiamond tamam sen zengin koca ve ya sevgilimden iste ameliyat masraflarını karsilasin bana uyar ;)
- +1 yıl
Sevgilini tanımıyorum ki kanka sjjs ayrıca neden ben sorayım git kendi zengin kocandaan işte.
- +1 yıl
@Shiningdiamond yok canım bende kizlar var şu an sen kocandan iste ha bakmiyorlarsa sana orası ayrı ;)
- +1 yıl
Jsjsjs arkadaşım ben evli değilim kocam nasıl olsun. Ne kuklandiysan söyle ben de kullanacam iyi kafa yapmış snjs
+1 yılSadece kadınlar daha duygusal bizde bu kadar değil ve cinsel organlarımız farklı abartıcak bir şey yok aynıyız
07 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
He birde ilişki bakımından şanssız oluyorsun genelde hep reddedilirsin ve erkeğe teklif gelmez
- +1 yıl
- +1 yıl
Sarışın sarışına bakmaz diyorsun Latin ülkelerini anladımda Afrika ne alaka 🤣
Gece dışarı çıkıp sabaha kadar dolaşma özgürlüğünü düşün, öyle bir rahatlık erkek olmak kıskanılası sjsj
06 Yorumla- +1 yıl
Sadece buysa avantajı pek de kıskanılacak bi tarafı yokmuş :D
- +1 yıl
bağcılar kekoları tarafından bıçaklanma korkusu da mı yok dlkgjd
- +1 yıl
@inanhiçönemiyok bağcılarda ne işimiz var knk Beşiktaş kadıköy varken
- +1 yıl
sen bağcılarda değilsin ama ✨bağcılar✨ her yerde
- +1 yıl
@inanhiçönemiyok valla hiç sataşan falan olmadı memleketin polisi var. Ben özgürlük derken kızlara musallat olan sapıkları kastetmiştim
+1 yılAçız aç kadın olsaydım aç olmazdım hem maddi hem manevi. Paran yoksa boyun kısaysa kalıplı ve güçlü değilsen ezilirsin sürekli
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıl
hehe
11 Yorumla- +1 yıl
hhahaahha :D
+1 yılHer yerde rahat işiyoruz 🙂 sizde o şans yok 🙂 açtığınız dakka kokusunu alan çok oluyor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Insan olmayı becerdigim gün söz erkek olmanın bana hissettirdiklerini yazacağım..
Şimdiki mücadele bambaşka
00 Yorumla
+1 yılGüzel şikayetim yok, erkek olmaktan çok kimin erkeği olduğum önemlidir.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olur olmadık yerde kalkmasa iyi 😅🤭 en güzel Duygu bebek olmak valla Hiç sorun yok dert yok kafan rahat
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBiz genelde yarı zamanlı çalışan canlı türüyüz, belli bir saate kadar beyinle çalışıyor, sonrasında beyinsiz devam ediyoruz jdid
00 Yorumla Bazen güçlü bazen zor zamanlarda bile güçlü durmaya mecbur olduğumuz için dik durmaya zorluyoruz ruhumuzu duygumuzu bedenimizi
Yani zor bir ağırlığın olması lazım00 Yorumla
+1 yılSorumluluğu ve yükü ağır olan sabah işe gidip akşam eve gelen bir maraba yani
02 Yorumla- +1 yıl
Senin gözünde bu mu erkeklik
- +1 yıl
Evet değişen bir şey olmuyor yani calismyanlar ya da baba parası çok olanlar hariç elbette
+1 yılalt tarafı bir x bir y kromozomudur. maharet erkek olmakta değil adam olabilmekte🙂
10 Yorumla
+1 yılezikler için çok kötü, adam olabilenler için çok iyi
10 YorumlaHe kadın he erkek aynı b0kun laciverti. İnsan hayatin altında eziliyor. ötesi yok.
10 Yorumlaİnsan kendi denizini bilmez derler. Ondan dolayı bir fark yok aynı hissediyorum.
10 Yorumla
+1 yılsorumluluk ve zorluluğu genelde erkekler yaşar.. iyi tarafı ayakta işemek :D
00 YorumlaKolay değil. Çünkü sorumluluk fazla. Kenarda durmak bize göre değil.
00 YorumlaBende kadın olmak nasıl bir duygu diyorum arada sırada.
00 Yorumlaiyi kafam rahat mutlu huzurlu keyfine bakan biriyim😍
00 Yorumla
+1 yılAyakta işemek güzel. Regl olmamak daha güzel :)
00 YorumlaZor be! Durduk yere saçma sapan sorumluluk yüklüyorlar :)
00 Yorumla
+1 yılbir kadın terk eder memnun olmaz vs. ihtiyaç da var napacaz kafası
01 Yorumla- +1 yıl
üzülme bebeğim, kaderimiz bu :((
Gizli Üye(30-35)+1 yılönünde sallanan büyük şey yüzünden istediğin gibi oturup bacak bacak üstüne atamıyorsun, dar giyemiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkekler hissetmiyor yaşıyor. Onların duygusu yok bence. Empati kuranlar var, anlayış gösterenler var. Fakat onlarda sayılı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşamak isteyip de yaşayamamak gibi bir duygu, hayatın tüm zorlukları yetmiyormuş gibi birde sorumluluk ve bu zamanda evlilik derdine düşmek var, bu kötü işte.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBefore sunrise 59.10 erkek olmanın zorluklarından biri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGötüm kalkmış durumda 😅 taş gibi hissediyorum (mecazi anlam da kullandım)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılben transım çok kötü bişey iyi ki kadın olmuşum
00 Yorumla
+1 yılHer alanda her anlamda ve yasalara göre de hayat erkeğe çok zor
00 Yorumla
+1 yılÇok zor bır duygu çünkü dünyanın butun yükü sirtimizda
00 Yorumla
+1 yılErkekliği kadın üzerinde yaşıyorum yaşatıyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Derken?
- +1 yıl
Anlayan anladı
- +1 yıl
He yani kafan seksten başka bişeye çalışmıyor
- +1 yıl
Dozuna göre şerbet diyelim
- Kişilik & Karakter konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yılKadın olmak nasıl bi duygu peki
02 Yorumla- +1 yıl
Ben kendimi ana gibi hissediyorum kedilerin anası gibi jcjsjdjc
- +1 yıl
🐱😄
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Türkiye de ötekileşmek sorumlulukları tek taşımak
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılZor ve sabır gerektiyor sanırım
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
+1 yılNafaka mağduru gibi hissetmektir.
10 Yorumla
+1 yılÇok zor bir duygu gerekten valla işimiz çok zor
00 YorumlaLibidom yüksek hissediyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKızların yorumlarını okumaya geldim 😂
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Müthiş.. ve güçlü.
00 YorumlaHep üretiyoruz hep
00 Yorumla
+1 yılBüyük bir ihtimalle harika bir duygudur
00 YorumlaS"kli Bi bireysin işte
00 Yorumla
+1 yılHemcinslerim yüzünden ara ara soğuyorum maalesef
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ruhen çökmüş durumdayım 😂😂
00 Yorumla
+1 yılBoşluk intihar yalnızlık
02 Yorumla- +1 yıl
Bana göre mi mide bulandırıcı? Kendini anlatamayan erkek.
- +1 yıl
Bir yere gidersin erkeksin sen yapacaksın. Kullanılan nesne gibidir erkek.
Markete girersin yalnızlık senle gider. Kız görürsün canın çeker ulaşamazsın. Paran azdır kız sana bakamaz. Erkeksin eve bakacaksın. erkeksin ağlayamazsın. Erkeksin kadın gelir ortama seni kullanır atar... erkeksin altı üstü Bi pipi. Var 3 damla de spem. Bazen erkeklerle yatsam bulabilsem birini yaşamak isterim
Kadının kendini beğenmişligi karşısında. Lanet olsun kadına
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkek olmak kölelikten başka bişey değil bana göre
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ayakta işiyoruz çok güzel bir duygu
00 Yorumla
+1 yılDeğişelim gör gününü 🤣
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 476 cevap paylaştı. Kısaca sürekli bir sorumluluk..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. İç güveysinden hallice
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Elhamdülillah çok güzel bir şey.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılNeyi nasıl hissediyoruuuz
00 Yorumla Normal 😄😄 Bir özelliği yok pek
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler