• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Erkek olmak nasıl bir duygu?

ManicDepression
ManicDepression Takip Et
Xper 7 Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
24
Yapay Zekaya Sor
Nasıl hissediyorsunuz beyler 😀
Güncellemeler
+1 yıl
Ortalama yorumlara göre erkeklerin çoğu erkek olmaktan mutsuz 😔
Erkek Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • aloneman530
    aloneman530 Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 100%
    +1 yıl

Her zaman sorumluluğun vardır hayatın yükü hep omuzlarındadır hep başkasının yükünü sen taşımak zorundasındır bunları yaparken yorulmayacaksın asla yorulmamam lazım kimisine göre abaza derler ama kadın erkek ilişkisinde erkek baskın ve fiziksel olarak da kadın gibi değil yani erkek olmak apayrı bir şeydir erkek olmadan bunu anlayamazsın asla bir kadın değildir En azından kadınların acı eşiği çok fazladır doğumdan biliriz bunu erkek öyle değildir ama belli etmez dayanır güçlü durmak zorundadır her zaman

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Onuuuur123
    Onuuuur123 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 77%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 543 cevap paylaştı.

Hep savaş vermek zorundayız insanlara karşı hayata karşı hep bir mücadele etmek zorundayız annen için baban için karın çocuğun için mücadele etmek zorundayız mesela kendi ülken içinde şehit olmak varken elin ülkesinde şehit olursun kimsenin yanında ağlayamazsın ağlarsan kaybedersin güçsüz durursun mesela bir kıza ilk sen yazmak zorundasın bu ülke için konuşuyorum hep ilk adımı senin atman gerekli yoksa ailen bile olmaz gece yolda kız görünce evinin yolunu uzatmak zorunda kalırsın yanlış anlamasın diye erkek olmak zordur evet kızlarında kendilerine göre zorluğu vardır elbet daha yazacak çok şey var ama özet geçmek istedim

0
    0 Yorumla
  • Ultra_Phoenix
    Ultra_Phoenix Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Hiç ama hiç sevmiyorum erkek olmayı, aşırı berbat bir duygu, zaten ait olduğum cinsiyette de hissetmiyorum kendimi, üstelik ataerkil toplum da oldukça kötü. Erkeklerin %89'u terbiye ve ahlak yoksunu. Sürekli seviyesiz, kalitesiz küfürlü konuşmalar, laubalilikler dönüyor. Utanıyorum erkek olmaktan vücudumdan ayrı, kendimden ayrı nefret ediyorum.

0
    0 Yorumla
  • Desert_Lotus
    Desert_Lotus Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 463 cevap paylaştı.

Her şeyi yapabilecek manyaklıkta bir his içinde oluyorsun. Gaz ile çalıştığın içinde sevdiğin insan ne dese hemencecik yapasın geliyor ve yaptıktan sonra ki o başarmanın verdiği haz işte erkek olmak budur basit ve güzel.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

11

Cevap

90

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.

Yalnız kalıyorsunuz üzücü bir durum

0
    8 Yorumla
    • ManicDepression
      ManicDepression
      +1 yıl

Valla o bence isteğe göre değişir benim erkek bi instsgram hesabım var kızlar ciddi ciddi aşık oluyo hiç ilk yazan olmuyorum hep onlar yazıyo jdskdkjd

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Kızlar sadece yakışıklılara aşık olur. mesela bir kıza her erkek yazar. erkeğe sadece zengin olduğu ya da tipi olduğu için yazarlar sdad

• ManicDepression
      ManicDepression
      +1 yıl

Alakası yok fake olarak kullandığım çocuğun tipi çok sıradan kdksfj

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Alakası var tabi ki sdjsdj bu yüzden mi yalnızlıktan şikayet eden erkekler daha çok

• ManicDepression
      ManicDepression
      +1 yıl

Bilemem benim gözlemlerime göre erkek olmak ve kızları etkilemek çok kolay jdksjc

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Benim gözlemlerime göre de tam tersi sdjsdsdj burada kız hesabı açan erkeğe bile tüm erkekler yürüyor bilmiyorsun

• ManicDepression
      ManicDepression
      +1 yıl

Burası abazaların spawn noktası zaten o yüzden normal jdjsjc

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Haklısın sjdsdj

• Savas86
    Savas86 Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl

Erkek olmak zordur.
    Askere gidersin ölüm riskin var.
    En zorlu işlerde çalışırsın. Ölüm ya da sakatlık ya da meslek hastalığı riskin var.
    İşsiz kalırsın ya da maaşın düşük olur kız vermezler ya da kızlar bakmaz.
    Evlenirsen bütün sorumluluk sendedir. Kimse kadını yargılamaz ya da kadın kendini yargılamaz.
    Suçlu hep erkektir.
    Vur abaliya gitsin misali.
    Kadınların askerlik derdi yok.
    Okuyamaz meslek edinemez is bulamaz sorun değil. Babasının maaşı bile ona garantidir.
    İşsiz kalır evlenir koca bakar. Koca her istediğini alamayınca birse fırça atar. Nasıl adamsın der.
    Kocadan boşanir şak nafaka baglatir. İsterse 1 gün evli kalsın tedbir nafakasi bağlanır.
    Ve evlenmedigi surece ödetir.
    Daha sayayım mı?
    Sizce kadın erkek eşitliği var mı ?
    Düşünsene adam 1 gün evli kalsa ömür boyu nafaka ödeme riski var. Sonra kadın cinayetleri artıyor! Artar tabiki. Sen kanun önünde adil sistem yapmamışsın. Maddi sorun yaşayan kadını eski kocanın üstüne yıkmışsın. Nafaka veren erkekte maddi olarak sarsılıyor evlenemiyor. Kadında bilerek evlenmeyin nikahsız yaşıyor. Devlet devlet olsa boşanan ve zor durumdaki kadına is bulana kadar işsizlik maaşı verir. Sonra da ona is bulur. Onuda topluma kazandırır. Kadın işi beğenmez kesersin maaşını. Bak aile içi şiddet kalır mı?

4
    20 Yorumla
    • black_ww
      black_ww
      +1 yıl

aynen kanka kadınlar doğum sancısı regl sancısı vs bir sürü şey var erkekler ne yapıyor ya neler yazmış bir de ne güldüm

Yorumla
    • Savas86
      Savas86
      +1 yıl

Cevap vermeye artık değer görmüyorum

Yorumla
    • SiyahGiyenGenç0
      SiyahGiyenGenç0
      +1 yıl

Kesinlikle okadar haklisinki abi sana hak vermeyen sadece çöpçatanlik yapıyordur

Yorumla
    • Savas86
      Savas86
      +1 yıl

Eyvallah kardeşim benim sen sağol

Yorumla
    • SiyahGiyenGenç0
      SiyahGiyenGenç0
      +1 yıl

😊

Yorumla
    • Shiningdiamond
      Shiningdiamond
      +1 yıl

Kanka evlenmezsin olur biter herkes evlenecek diye bişi yok. Aile içi şiddeti cinayetin hiçbir şekilde haklı cikartamazsin senin düşünceler canice zaten mümkünse hiçbir kadın bakmasın yoksa elinde kalır falan. Adamlığıni onda gosteririsin mazallah

Yorumla
    • Savas86
      Savas86
      +1 yıl

Türkiye deki yasalar varken evlenecek kadar aptal miyim? Sence bende o göz var mı ? Anlaşamadin diyelim ömür boyu maaş ver. Geçecekler o işi.

Yorumla
    • Shiningdiamond
      Shiningdiamond
      +1 yıl

Ya işte onu diyorum. Herkes senle evlenmeye çok meraklı gibi yazmışsın kim seni paranı napsin ya snsj

Yorumla
    • Savas86
      Savas86
      +1 yıl

Bütün kadınlar olmuş avci

Yorumla
    • black_ww
      black_ww
      +1 yıl

he avcı paracı kızları buluyorsunuz genelleme sürekli

Yorumla
    • Turkuaz88
      Turkuaz88
      +1 yıl

Adam gayet doğru söylemiş doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar hesabı kızlar da ne cevap vereceğini şaşırmış 😁

Yorumla
    • Savas86
      Savas86
      +1 yıl

Ne edersin. Kızların hiç işsiz bir erkek ile evlendiğini duydun mu? Ama erkekler işsiz kızlar ile evleniyor? İşsiz erkeği de alın? Evde bakın. Rus kadınları bakıyor. Bana bile teklif gelmişti vologda diye şehirde idim. Kızlar da işsiz ise evde kalsın

Yorumla
    • Turkuaz88
      Turkuaz88
      +1 yıl

Bro tr kızlarını s. et zaten yabancı bir kız bulup evlenmeye bak anında kadının ülkesine bile yerleşebilirsin ki ayrilsan bile nafaka mafaka istemiyorlar bizim kadınlar gibi mağdura yatmiyolar güçlü kadinlar

Yorumla
    • Savas86
      Savas86
      +1 yıl

55 ülke gezdim.. şu an kanada dayim. 😀 sence ihtiyacım var m? Çalıştığım firma sagolsun. Nafaka olayına gelince doğru yurt dışında öyle bir uygulama yok

Yorumla
    • Turkuaz88
      Turkuaz88
      +1 yıl

Tr kadınları adam yerine koymuyor ezikliyor resmen mı muhtaç olur diyor yabancı ülkeler öyle değil ki insan yerine koyuyolar

Yorumla
    • Shiningdiamond
      Shiningdiamond
      +1 yıl

@Turkuaz88 kesinlikle öyle. Erkekler hep ağlamış bu duruma gerçekleri göz ardı etmek çok kolay olmuş

Yorumla
    • Savas86
      Savas86
      +1 yıl

Valla yurt dışına çöpçüler kadın. Otobüs şoförü tir şoförü kepçe operatörü hep kadınlar. Peki ya ülkemizde

Yorumla
    • Shiningdiamond
      Shiningdiamond
      +1 yıl

Çünkü ezikleyip önlerine taş koymuyor oranın erkekleri. Buradakiler dışarda nefes alanı görünce bile yapışıyorlar işi gücü olunca yollu gören kaç kişi vardır biliyorsun sen de. Sadece yaranız var diye gerçekleri görmek istemiyorsunuz. Ülkemiz kadınları öldürülmemek için birine muhtaç olmamak için çalışma hayatına giriyorlar ne yazık ki orada da erkekler tarafından çoğu tacize uğruyor. Bunları görmezden gelmek sizin için kolay olabilir. Çünkü bencilsiniz dünya sizin etrafınızda dönsün istiyorsunuz.

Yorumla
    • Savas86
      Savas86
      +1 yıl

Dünya da kaç ülkede kadına karşı pozitif ayrımcılık var? 6284 gibi saçma bir yasa var. Nafaka olayi sadece ülkemizde var. ya da bir kızın babasının emekli maaşını alması. 1 gün evli kalan kadın tedbir nafakasi baglatiyor. O erkek bir daha evlenemez niye? Maaşının büyük kısmı gidiyor. O kadında bir daha evlenmez. Sonra adam kadını öldürdü. burada oluşan cinayetin azmettiricisi devlet katil eski koca kurban yine kadın. Ama devlet işin içinden sıyrılıyor. Kanun nasıl olur? Almanya gibi. Kadın boşandı işi maaşı yok. Devlet olarak işsizlik maaşı verirsin. Ona is bulursun. 5 defa is bulursun 5 işi de beğenmez ise işsizlik maaşını kesersin. Kadın başka türlü birey olamaz.
      Neden kadınlar çalışmayan erkek ile evlenmez? Bu sorunun cevabını verebilir misin? Bir erkek sevdin hayatında hiç çalışmamış ve çalışmayı da düşünmüyor. Hadi evlen.
      Peki erkekler niye çalışmayan kadın ile evleniyor? Erkek niye demiyor kadına! İş bulda evlenelim artık 😀 kadın istesin erkeği babasından.
      Restoranda hesabı ödesin. Adamın kapısını açsın. Yangında önce kadınlar ve çocuklar olmasin 😉 sadece çocuklar olsun. Kadınlar da askerlik yapsın. İsrail de olduğu gibi 2 sene 😀 orada üstelik. Kadın ölen babasının maaşını alamasın onun sosyal güvencesinden faydalanmasın. Kadın birey olmayı becerebildi mi?
      Ben kadın düşmanı değilim.
      Kadın erkek eşit dersen bende eşitlik isterim...
      Haaa hem ayranım dökülmesin hem g.. tüm dikilmesin dersen başka.
      O zaman kabul edersin kadın erkek eşit değildir. Bu elma ile armutu kiyaslamaktir.
      Adaleti isteyelim. Demokrasi isteyelim.

Yorumla
    • Turkuaz88
      Turkuaz88
      +1 yıl

@Shiningdiamond ben adam yerine koymuyor derken keşke adam yerine koysa da ayrımcılık yapmasalar demek istemiştim aslında yani nafaka falan olmasa herkes kendi başının çaresine bakmalı. Kadınları adam yerine koysalar ayrıcalık tanımazlar demek istedim sen farklı anladın glb

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Çok rahatlar istedikleri gibi küfür edebiliyorlar saykoluk yapabiliyorlar komikler giyim kuşam konusunda bir kot pantolon bir de gömlekle idare edebiliyorlar hem mental hem de fiziksel olarak güçlüler arkadaşlıkları uzun ömürlü tek sıkıntılı yanı ilişki konusunda ekstra çaba harcayan taraf olmaları mesela ilk adım ilk mesaj hesabı ödeyen taraf vs

Kız olmanın ise en güzel yanı hep istenilen olmak eve para getirme zorunluluğunun olmaması dış görünüş ve hareketlerde kibar olmak tabi bunlar iyi yanları köyü yanları ise daha fazla toplum tarafından zayıf görülmek aşağılanmak istediğin saatte dışarda dolaşamamak giyimine kuşamına göre yargılanmak obje olarak görülmek tecavüze uğrama korkusuyla yaşamak ev işi temizlik bulaşık ütü çocuk bakmanın hep sana düşmesi nedeni ise küçükken kız çocukları hep böyle oyuncaklarla oynardı e haliyle beynimize kodlandı bunlar şu an hangi ülkeye gidersen git ev işlerini çoğunlukla kadınlar/kızlar yapar

1
    3 Yorumla
    • Gizli21325454
      Gizli21325454
      +1 yıl

Erkek olmak daha kötü eğer kısaysan sevgilin olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben yakışıklı ve uzun boylu erkekler için konuştum.

Yorumla
    • Gizli21325454
      Gizli21325454
      +1 yıl

İyide 20 erkekten sadece 1 tanesi öyle. Bu soru genel sorulmuş. Kadın çirkin olsa bile sorun yok

Yorumla
  • MehmetAliAltun
    MehmetAliAltun Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

İlgi istiyorsun sevilmek istiyorsun aslında içinde bir çocuk var ama erkeksin. Özgür olduğunu iddia ederler ama kendi zihninin içinde en büyük mahkumsun.

3
    0 Yorumla
  • Sugarman06
    Sugarman06 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.

Ayakta işemesi en önemli bir özellik 🙄 şakası bir yanada zor ama yükümlülük sorumluluk üstlenmesi güzel vasıflarla donanıp hayata öyle devam etmek bazında herşeyiyle güzel yani

2
    0 Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Erkek olmanın en güzel yanı bence özgür olmaları toplum içinde kadınlara göre daha rahat takılmaları davranmaları vss

2
    1 Yorumla
    • isimsoyisimTR
      isimsoyisimTR
      +1 yıl

Erkeklere hiç tecavüz etmiyorlar mı? Sence. Kaç erkek gördün ki? Eee. Beni ilk ilişkiye arkadan yaptıklarında 2019 da kadın oldum. 500 fazla erkek işini bitirdi desem

Yorumla
  • haşinama
    haşinama Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Keşke kız olsaydik en azından önümüze gelene verir hesabı millete kitler hediyelere bogardik kendimizi bir de zengin koca bulur çalışma derdi olmazdı erkekte dertten bol ne var

0
    6 Yorumla
    • Shiningdiamond
      Shiningdiamond
      +1 yıl

Cinsiyet değiştirebilirsin abicim bu kadar avantajlı olduğunu düşünüyorsan hala geç değil. Ayrıca kendinden çok emin görünüyorsun eminim sen herkese verip zengin koca da bulursun

Yorumla
    • haşinama
      haşinama
      +1 yıl

@Shiningdiamond tamam sen zengin koca ve ya sevgilimden iste ameliyat masraflarını karsilasin bana uyar ;)

Yorumla
    • Shiningdiamond
      Shiningdiamond
      +1 yıl

Sevgilini tanımıyorum ki kanka sjjs ayrıca neden ben sorayım git kendi zengin kocandaan işte.

Yorumla
    • haşinama
      haşinama
      +1 yıl

@Shiningdiamond yok canım bende kizlar var şu an sen kocandan iste ha bakmiyorlarsa sana orası ayrı ;)

Yorumla
    • Shiningdiamond
      Shiningdiamond
      +1 yıl

Jsjsjs arkadaşım ben evli değilim kocam nasıl olsun. Ne kuklandiysan söyle ben de kullanacam iyi kafa yapmış snjs

Yorumla
    • haşinama
      haşinama
      +1 yıl

@Shiningdiamond erkek arkadaşından işte vardır kenarda 3-5 buddyin

Yorumla
  • ibrahimfurkan34
    ibrahimfurkan34 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Sadece kadınlar daha duygusal bizde bu kadar değil ve cinsel organlarımız farklı abartıcak bir şey yok aynıyız

0
    7 Yorumla
    • ManicDepression
      ManicDepression
      +1 yıl

Haklısın

Yorumla
    • ibrahimfurkan34
      ibrahimfurkan34
      +1 yıl

He birde ilişki bakımından şanssız oluyorsun genelde hep reddedilirsin ve erkeğe teklif gelmez

Yorumla
    • Savas86
      Savas86
      +1 yıl

Katılmıyorum. Yaşadığın coğrafya ya bağlı. 5 yıl Ukrayna da yaşadım. Çok teklif aldım teklif red ettim. Panama ya gittim. Hatunlar nasıl yürüyor. Türkiyeye geldim afallama surecindeyim. 😀

Yorumla
    • Orhanelmac
      Orhanelmac
      +1 yıl

@Savas86 ozaman bana direk uçarlar sarışın renkli gözlü yakışıklıyım 😅😅

Yorumla
    • Savas86
      Savas86
      +1 yıl

@orhanelmac o dediğin gibi olmuyor. Ukrayna da kimse sana bakmaz 😀 orada herkes öyle. Afrika'da is yaparsın. ya da latin ülkelerde. Ama Avrupada ve sovyet ulkerde 0 şansın var. Senin gibi söyleyen arkadaş orada psikolojik bunalıma girmişti 😉

Yorumla
    • Orhanelmac
      Orhanelmac
      +1 yıl

Sarışın sarışına bakmaz diyorsun Latin ülkelerini anladımda Afrika ne alaka 🤣

Yorumla
    • Savas86
      Savas86
      +1 yıl

Sarışın sarışın da diyebiliriz. Ama oradaki erkeklerin alayı sarışın. Renkli gözlü. Africa komple siyah 😉 severler beyaz eti. Ama haiti ye gitme Adam yiyorlar

Yorumla
  • TwistzZz
    TwistzZz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Gece dışarı çıkıp sabaha kadar dolaşma özgürlüğünü düşün, öyle bir rahatlık erkek olmak kıskanılası sjsj

0
    6 Yorumla
    • ManicDepression
      ManicDepression
      +1 yıl

Sadece buysa avantajı pek de kıskanılacak bi tarafı yokmuş :D

Yorumla
    • TwistzZz
      TwistzZz
      +1 yıl

Daha ne olsun istiyosun bacım uzay mekiği yapıp mars a mı gidelim

Yorumla
    • inanhiçönemiyok
      inanhiçönemiyok
      +1 yıl

bağcılar kekoları tarafından bıçaklanma korkusu da mı yok dlkgjd

Yorumla
    • TwistzZz
      TwistzZz
      +1 yıl

@inanhiçönemiyok bağcılarda ne işimiz var knk Beşiktaş kadıköy varken

Yorumla
    • inanhiçönemiyok
      inanhiçönemiyok
      +1 yıl

sen bağcılarda değilsin ama ✨bağcılar✨ her yerde

Yorumla
    • TwistzZz
      TwistzZz
      +1 yıl

@inanhiçönemiyok valla hiç sataşan falan olmadı memleketin polisi var. Ben özgürlük derken kızlara musallat olan sapıkları kastetmiştim

Yorumla
  • BerkaySamet
    BerkaySamet Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 89%
    +1 yıl

Açız aç kadın olsaydım aç olmazdım hem maddi hem manevi. Paran yoksa boyun kısaysa kalıplı ve güçlü değilsen ezilirsin sürekli

1
    0 Yorumla
  • BeyazTavşann
    BeyazTavşann Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.

hehe

1
    1 Yorumla
    • mi_lightning
      mi_lightning
      +1 yıl

hhahaahha :D

Yorumla
  • Mert33Mutsuz
    Mert33Mutsuz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 91%
    +1 yıl

Her yerde rahat işiyoruz 🙂 sizde o şans yok 🙂 açtığınız dakka kokusunu alan çok oluyor

0
    0 Yorumla
  • ayna35
    ayna35 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 74%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Insan olmayı becerdigim gün söz erkek olmanın bana hissettirdiklerini yazacağım..

Şimdiki mücadele bambaşka

0
    0 Yorumla
  • SevmekGuzel007
    SevmekGuzel007 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Güzel şikayetim yok, erkek olmaktan çok kimin erkeği olduğum önemlidir.

0
    0 Yorumla
  • Cod2009
    Cod2009 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Olur olmadık yerde kalkmasa iyi 😅🤭 en güzel Duygu bebek olmak valla Hiç sorun yok dert yok kafan rahat

0
    0 Yorumla
  • Flavendirel
    Flavendirel Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Biz genelde yarı zamanlı çalışan canlı türüyüz, belli bir saate kadar beyinle çalışıyor, sonrasında beyinsiz devam ediyoruz jdid

0
    0 Yorumla
  • Powermen
    Powermen Takip Et
    Master Yaş: 26
    +1 yıl

Bazen güçlü bazen zor zamanlarda bile güçlü durmaya mecbur olduğumuz için dik durmaya zorluyoruz ruhumuzu duygumuzu bedenimizi
    Yani zor bir ağırlığın olması lazım

0
    0 Yorumla
  • BİLGEÇAKIRRR
    BİLGEÇAKIRRR Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Sorumluluğu ve yükü ağır olan sabah işe gidip akşam eve gelen bir maraba yani

0
    2 Yorumla
    • ManicDepression
      ManicDepression
      +1 yıl

Senin gözünde bu mu erkeklik

Yorumla
    • BİLGEÇAKIRRR
      BİLGEÇAKIRRR
      +1 yıl

Evet değişen bir şey olmuyor yani calismyanlar ya da baba parası çok olanlar hariç elbette

Yorumla
  • menesselal
    menesselal Takip Et
    Bilge Yaş: 103 , eic 99%
    +1 yıl

alt tarafı bir x bir y kromozomudur. maharet erkek olmakta değil adam olabilmekte🙂

1
    0 Yorumla
  • cirkinkizlarbacimdir
    cirkinkizlarbacimdir Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

ezikler için çok kötü, adam olabilenler için çok iyi

1
    0 Yorumla
  • I-Love-Me
    I-Love-Me Takip Et
    Xper 6 Yaş: 55 , eic 100%
    +1 yıl

He kadın he erkek aynı b0kun laciverti. İnsan hayatin altında eziliyor. ötesi yok.

1
    0 Yorumla
  • AustenJ
    AustenJ Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

İnsan kendi denizini bilmez derler. Ondan dolayı bir fark yok aynı hissediyorum.

1
    0 Yorumla
  • KaRa-MaSKee
    KaRa-MaSKee Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 97%
    +1 yıl

sorumluluk ve zorluluğu genelde erkekler yaşar.. iyi tarafı ayakta işemek :D

0
    0 Yorumla
  • Burakx12
    Burakx12 Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 95%
    +1 yıl

Kolay değil. Çünkü sorumluluk fazla. Kenarda durmak bize göre değil.

0
    0 Yorumla
  • KEŞİİFF
    KEŞİİFF Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Bende kadın olmak nasıl bir duygu diyorum arada sırada.

0
    0 Yorumla
  • Cajehon
    Cajehon Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 95%
    +1 yıl

iyi kafam rahat mutlu huzurlu keyfine bakan biriyim😍

0
    0 Yorumla
  • umutbarış3838
    umutbarış3838 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Ayakta işemek güzel. Regl olmamak daha güzel :)

0
    0 Yorumla
  • EventBoy
    EventBoy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 88%
    +1 yıl

Zor be! Durduk yere saçma sapan sorumluluk yüklüyorlar :)

0
    0 Yorumla
  • unununuunn
    unununuunn Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

bir kadın terk eder memnun olmaz vs. ihtiyaç da var napacaz kafası

0
    1 Yorumla
    • unununuunn
      unununuunn
      +1 yıl

üzülme bebeğim, kaderimiz bu :((

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

önünde sallanan büyük şey yüzünden istediğin gibi oturup bacak bacak üstüne atamıyorsun, dar giyemiyorsun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Erkekler hissetmiyor yaşıyor. Onların duygusu yok bence. Empati kuranlar var, anlayış gösterenler var. Fakat onlarda sayılı.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yaşamak isteyip de yaşayamamak gibi bir duygu, hayatın tüm zorlukları yetmiyormuş gibi birde sorumluluk ve bu zamanda evlilik derdine düşmek var, bu kötü işte.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Before sunrise 59.10 erkek olmanın zorluklarından biri

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Götüm kalkmış durumda 😅 taş gibi hissediyorum (mecazi anlam da kullandım)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

ben transım çok kötü bişey iyi ki kadın olmuşum

0
    0 Yorumla
  • Grininellitonu35
    Grininellitonu35 Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl

Her alanda her anlamda ve yasalara göre de hayat erkeğe çok zor

0
    0 Yorumla
  • Esmermehmet_89
    Esmermehmet_89 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl

Çok zor bır duygu çünkü dünyanın butun yükü sirtimizda

0
    0 Yorumla
  • Devilcrafty
    Devilcrafty Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 60%
    +1 yıl

Erkekliği kadın üzerinde yaşıyorum yaşatıyorum

0
    4 Yorumla
    • ManicDepression
      ManicDepression
      +1 yıl

Derken?

Yorumla
    • Devilcrafty
      Devilcrafty
      +1 yıl

Anlayan anladı

Yorumla
    • ManicDepression
      ManicDepression
      +1 yıl

He yani kafan seksten başka bişeye çalışmıyor

Yorumla
    • Devilcrafty
      Devilcrafty
      +1 yıl

Dozuna göre şerbet diyelim

Yorumla
  • Romantikçaki
    Romantikçaki Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 481 cevap paylaştı.

Kadın olmak nasıl bi duygu peki

0
    2 Yorumla
    • ManicDepression
      ManicDepression
      +1 yıl

Ben kendimi ana gibi hissediyorum kedilerin anası gibi jcjsjdjc

Yorumla
    • Romantikçaki
      Romantikçaki
      +1 yıl

🐱😄

Yorumla
  • Mr_KaoS
    Mr_KaoS Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 88%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.

Türkiye de ötekileşmek sorumlulukları tek taşımak

1
    0 Yorumla
  • zodyaklısamara_
    zodyaklısamara_ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 78%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Zor ve sabır gerektiyor sanırım

1
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.

Nafaka mağduru gibi hissetmektir.

1
    0 Yorumla
  • HakanUmraniye34
    HakanUmraniye34 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 89%
    +1 yıl

Çok zor bir duygu gerekten valla işimiz çok zor

0
    0 Yorumla
  • Mr_shn
    Mr_shn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 96%
    +1 yıl

Libidom yüksek hissediyorum

0
    0 Yorumla
  • varrohincco
    varrohincco Takip Et
    Guru Yaş: 87 , eic 98%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Kızların yorumlarını okumaya geldim 😂

0
    0 Yorumla
  • johnyx
    johnyx Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 32%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı.

Müthiş.. ve güçlü.

0
    0 Yorumla
  • Starfaall
    Starfaall Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49 , eic 83%
    +1 yıl

Hep üretiyoruz hep

0
    0 Yorumla
  • porifldekibendeğilim
    porifldekibendeğilim Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Büyük bir ihtimalle harika bir duygudur

0
    0 Yorumla
  • DontJohn
    DontJohn Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 92%
    +1 yıl

S"kli Bi bireysin işte

0
    0 Yorumla
  • __SoulleSs__
    __SoulleSs__ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Hemcinslerim yüzünden ara ara soğuyorum maalesef

0
    0 Yorumla
  • Black1710
    Black1710 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Ruhen çökmüş durumdayım 😂😂

0
    0 Yorumla
  • isimsoyisimTR
    isimsoyisimTR Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Boşluk intihar yalnızlık

0
    2 Yorumla
    • isimsoyisimTR
      isimsoyisimTR
      +1 yıl

Bana göre mi mide bulandırıcı? Kendini anlatamayan erkek.

Yorumla
    • isimsoyisimTR
      isimsoyisimTR
      +1 yıl

Bir yere gidersin erkeksin sen yapacaksın. Kullanılan nesne gibidir erkek.
      Markete girersin yalnızlık senle gider. Kız görürsün canın çeker ulaşamazsın. Paran azdır kız sana bakamaz. Erkeksin eve bakacaksın. erkeksin ağlayamazsın. Erkeksin kadın gelir ortama seni kullanır atar... erkeksin altı üstü Bi pipi. Var 3 damla de spem. Bazen erkeklerle yatsam bulabilsem birini yaşamak isterim
      Kadının kendini beğenmişligi karşısında. Lanet olsun kadına

Yorumla
  • Mrengineerac
    Mrengineerac Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 76%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Erkek olmak kölelikten başka bişey değil bana göre

0
    0 Yorumla
  • ρнσєηιχ_
    ρнσєηιχ_ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Ayakta işiyoruz çok güzel bir duygu

0
    0 Yorumla
  • Ghost_King
    Ghost_King Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

Değişelim gör gününü 🤣

0
    0 Yorumla
  • AURA00
    AURA00 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 49%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 476 cevap paylaştı.

Kısaca sürekli bir sorumluluk..

0
    0 Yorumla
  • Olgunateş
    Olgunateş Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.

İç güveysinden hallice

0
    0 Yorumla
  • Demir666
    Demir666 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 92%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Elhamdülillah çok güzel bir şey.

0
    0 Yorumla
  • hepaynıhikayee
    hepaynıhikayee Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 882 cevap paylaştı.

Neyi nasıl hissediyoruuuz

0
    0 Yorumla
  • Winlow
    Winlow Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 89%
    +1 yıl

Normal 😄😄 Bir özelliği yok pek

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkek olmak nasıl bir duygu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkek olmak nasıl bir duygu? 15 cevap verildi
Erkek olmak nasıl bir duygu? 14 cevap verildi
Erkek olmak nasıl bir duygu? 17 cevap verildi
Erkek olmak nasıl bir duygu? 21 cevap verildi
Erkek olmak nasıl bir duygu? 199 cevap verildi
Erkek olmak nasıl bir duygu? 42 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • ChatGPT'nin Dünya Kupası tahminleri için ne diyorsunuz? Sizce Kupayı hangi takım alır?
  • Evli bir kadın iş hayatına atılırsa değişir mi?
  • Fazla kilolu olmama rağmen kadınlar neden bana ilgi gösteriyor?
  • En sevdiğiniz çorba nedir?
  • Senin için dürüstlük mü, sadakat mi daha önemli?
  • Bebekler selam 💅💗 en sevdiğiniz rengi tahmin edeyim mi?
  • Sıcak havalarda araba mı yoksa motor mu en iyi tercihtir?
  • Dağa çıkınca her tarafım kelebek oluyor, siz de doğada böyle huzur buluyor musunuz?
  • Terbiye ne zaman verilir?
  • Sevdiceğin sana bu şekilde bir kahvaltı hazırlamış ne düşünürsün?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨