o kadar güzel ki sarışın kızlar benim benimle sevişiyor kız olsaydım ne yapardım % 99 lezbiyen olurdum
https://www.youtube.com/watch?v=z13qnzUQwuI
ayakta çiş yapmak çok zevkli hele ışık açıp kapatır gibi çiş yapmak o kadar zevkli ki :D:D
( hiç bir zaman yapamayacaksınız dokunuyorum çiş yapıyor dokunuyorum çiş yapmıyor tekrar dokunuyorum tekrar yapıyor ashjdkasdaksd :D:D :PPP utandım :D:D )
sonra çıplak dans etmek çok zevkli
duştan çıkıp bu şarkıyla dans etmeyen erkek erkeğim demesin asjkdhkajsdhkajsd :DD:
öyle işte arkadaşlıklarımız çok eğlenceli bütün olayların olumlu tarafını alırız
mesela az önce bütten geldim herhalde kalçam ama tecrübe olur :D:D:D
biz mutluyuz kısaca :D:D
ayrıca göğsümüze dövme yaptırınca hoş duruyor :D
ve sütyen gibi saçma bir şey giymek zorunda değiliz sabah akşam çıplak geziyorum
:D:D:D öyle işte sizin şu her ay olan şeyden de yok kafamız rahat ya :PPP
askerlikten de kaçıyorum sıkıntı yok <3015 Yorumla- +1 yıl
Gıcık :PP
- +1 yıl
Öyle bir anlatmışsın ki içimden geldi yani :))
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
- +1 yıl
günther kim ki? :Dd
- +1 yıl
Sorumu yolladıktan sonra anladım ama iş işten geçmişti :)
- +1 yıl
Evett :)) Teşekkürler :)
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 694 cevap paylaştı. büyük sorumluluk yaşıyoz boru değil
50 Yorumla
Erkek olmanın nasıl bir duygu olduğunu hepsi bilir sen birde adam olmanın nasıl bir duygu olduğunu sor
48 Yorumla- +1 yıl
Bunu sormaya bile utanırken onlar nasıl böyle bişey yapıyorlar hala aklım almıyor.
- +1 yıl
Gündemde ki olaylardan dolayı ya
- +1 yıl
Peki sorarım. Teşekkürler bu arada :)
- +1 yıl
Anladım zaten. d
Hic bir kz yorum yapmamş :)) kız olmaktan iyidir birçok özellik sayabilirim ;) :)
05 Yorumla- +1 yıl
Sende mi pembeli :))
- +1 yıl
Haha :)
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
188Cevap
Erkek olmak demek ilk başlarda şımarıklıkla başlar çevrenin etkisiyle. okul mokul takılır aşık olursun, ayrılırsın kadehlere sarılırsın, sonra yaşlandıkca bazı şeyler elinden alınmaya başlar. Koca bir yuk bindirirler omuzlarına anlayışlı insan altın gibidir bizler için bu surecte tabi. En son anlarsın ki hayat, aile, kocalık, babalık duygusunu ancak acı çekerek ve kendinden fedekarlık yaptığında anlayabileceğin kavramlardır.
21 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten çok güzel :)
+1 yılgenelde zaman olarak avantajlıyız. duşta saçla çok uğraşılmıyor. kuruturken 40-50 saniyede kuruyor. makyaj için zaman harcamaya yani makyaja gerek olmuyor. artı saç şekillendirmek için (sadece insana benzemek için) çok bir zaman harcanma<. takıntılı biri değilse kıyafet uyumu kolay kot pantolon üstüne her şey gidiyor :) kas gücü baskın olduğundan zor durumlar çok da zor olmuyor. yani yüksekten düşme kavga etme, ağır şeyler kaldırma falan. cilt bakımı bir bakıma önemli olsa da kadınlar kadar ayrıntı gerektirmiyor. aklıma gelenler bunlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Gayette güzel :)
+1 yılKendi açımdan hem iyi hem de kötü yanları var. Çoğu zaman serbest oluyorsun ve dediğin argo kelimeler falan genelde erkek olduğun için normal karşılanıyor. Fakat kötü yanları ise insanların senin erkek olduğuna inanabilmesi için özel yerlerine bakması yeterli gelmiyor. Mesela hep sert ve cesaretli olmalısın yanında olan herkesi koruyabilmen gerek çoğu zaman kavga etmen gerekiyor olsa bile. Açıkçası ben her zaman kavga eden ve sert olan biri değilim. Bu yüzden insanlar sana bazenleri lâkap takabiliyor. Ayrıca kırılmak ve duygusal olmaman gerek yoksa dediğim gibi böyle şeylere çok rastlayabiliyorsun.
00 YorumlaAdam gibi adamsan gerçekten zordur, Sürekli çalışırsın gururunu ezdirmezsin , karını rahat geçindirmek istersin mutlu etmek istersin, hem nefsine sahip olup evlenene kadar sabırla beklersin , kaçamaklar yapmazsın hep ciddi olursun, Yani duyguları bastırabiliyorsan Adamlığın zorluğunu çekersin, yoksa sünnet askerlik hepsi hikaye...
23 Yorumla- +1 yıl
Adam gibi adam bu devirde gerçekten çok zor
- +1 yıl
Evet ya çok zor gerçekten
+1 yılErkek olmak nasıl bir duygu biliyor musun pislik heriflerle sırf erkeksin diye aynı tutulman demek bütün erkeklerden nefret eden kızlarla uğraşman demek tek iyi yönü var adet olmuyorsun çocuk doğurmuyorsun fazla bir avantajı yok yani dezavantajı çok yani eksiler artıları götürdü
17 Yorumla- +1 yıl
Kızlarda nedense tam tersini düşünüyor.
- +1 yıl
malesef öyle adam var adamcık var bunu ayırt edemiyorsunuz o yüzden bence hep bunlar yüzden
- +1 yıl
Adam gibi görünen ama altında başka bişey çıkanlar
- +1 yıl
ben doğalım hiç bir kız için değişmedim değişmedimde yani değişmemde dam belli eder kendini rahat ol diğerleri bir falso verir
- +1 yıl
Bencede teşekkürler cevap için :)
- +1 yıl
rica ederim kanka görüşürz :)
- +1 yıl
Tamam görüşürüz kanka :))
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAz önce bacak bacak üstüne atarken ters hareket yaptım ve acı yaşadım. :):
Arada lanet okuyorum ama iyi bir duygu. :):
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif21 Yorumla- +1 yıl
Hahah :)
Kişilik & Karakter konusunda 394 cevap paylaştı. Erkek olmak büyük bir avantaj gibi görünse de "kadın" olmayınca eksiklik diyebilir. Erkeğinde yaradışında kadın kadınınkin de ise erkek var. Kadın olmazsa erkek, erkek olmazsa kadıın olmaz.
17 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin omurgası kadınlardan yaratılmış galiba en azından ona benzer bir söz vardı.
- +1 yıl
Hmm yani tam olarak hatırlamamış olabilirim :)
- +1 yıl
Sayenizde onu da düzeltmiş oldum :)
- +1 yıl
erkeklik guzel bir duygu ama nefsine sahip olamayan 2dk lik zevk icin adini serefini degistirenler var.. erkeklik kizla iliskiye girebilmek icin degil.. erkeklik serefini ve namusunu korumaktir..
11 Yorumla- +1 yıl
Ve bu bu ülkede pek mümkün olmuyor malesef.
berbat aslında, sorumluluk çok hayata tutunmak zor.
kadın kız kesimi her erkeği abazan zanneder , duygularımız olduğunu bir kenara bırakır hatta varlığını unutur.
kimilerinin deyimine göre biz yorulmayız tükenmeyiz çünkü biz herkülüz
ooof ooffff :D03 Yorumla- +1 yıl
Hahah herkül :Dd
- +1 yıl
Eh olsun barii :D
Erkeklik ;Sünnet olmak ile başlayan, askerlik ile tamamlanıp, babalık ile devam eden, anlatılmaz yaşanır diyeceğim güzel duygu..
119 Yorumla- +1 yıl
Güzel tanım olmuş teşekkürler :)
- +1 yıl
Eig seçileli 17 gün oldu ama :))
- +1 yıl
Geçmişi boşver gelecekteki sorulara bak sende :D
- +1 yıl
Gözü yükseklerde helal sana :))
- +1 yıl
Gerçekten 32 yaşında mısın sen? :))
- +1 yıl
A mı diyim B mi diyim B :))
- +1 yıl
Şaşırdım yani :)
- +1 yıl
Owww hemde nasıl :))
Sana amca diyebilermiyem :))) - +1 yıl
Berhudar mı? Ahahhah sağolasın :))
- +1 yıl
+1 yılTabi malum sadece bayanlar da olan fiziksel zorluklar erkeklerde yok. Onun dışında yapı olarak tabi daha güçlüyüz ama öyle yaman kızlar da var o yüzden bu konuda genelleme yapmayayım. Bir kıza bin tane teklif yağarken erkeği de anca 10 yılda 1 kız sever. Gece dışarıdayken erkekler için dışarısı kızlara göre daha az zararlı.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle yaa. d
+1 yılErkek olmakta zor kadın olmakta. Her cinsin kendine has zorlukları vardır. Erkeğin zorlukları kadına, kadının zorlukları erkeğe kolay gelebilir. Çünkü kimse yaşamadan hissetmeden bilemez. Bu yüzden ben şimdi sana erkek olmak çok zor diyeceğim, sen bana nesi zor diye yorum atacaksın.
03 Yorumla- +1 yıl
Yani doğru bir tahmin olmuş seninkisi. En zor olanı ne? Ve en çok hoşuna gideni? :))
- +1 yıl
En zor olanı ev geçindirmek, aybaşı ve aysonu hesap kitap işleri felan. Gelen gideni karşılasın diye yapılan hesaplar, ucu ucuna getirmeye uğraşmalar. felan filan.
- +1 yıl
Evet zor iş o hesap işleri :)
+1 yılsorumluluğu çok , sadece kendimiz için değil civarımızdaki insanlar içinde uğraşmak çalışmak başarmak zorundayız ama helalinden yaparsak ahirette mükafatımızda bir o kadar fazla
13 Yorumla- +1 yıl
Evet ama artık helali haramı düşünen pek yok malesef.
- +1 yıl
sanırım ben o azalan kısımdayım , kazandığım her kuruşa dikkat ederim içine haram karışmasın diye , eğer bilmeden karışmışsa Rabbim affetsin , elimi bilerek harama uzatmam ondan korkar, ona sığınırım
- +1 yıl
Helal :)
Bak şimdi, tam bağımsız bir devlet düşün o devlete bağlı özerk bir devlet daha düşün. O özerk devlet arada bir isyana geliyor şahlanıyor sonra bu bağımsız devlet vardı ya hani işte bu el mahkum bu özerk devletin boyunduruğu altına giriyor. Hem savaş halinde bir vucut... Sonra sürekli güçlü durmak çalışmak zorundasın falan bunlarda var tabi.
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel benzetme. d
Boktan bir duygu:) sosyal hayatta her zaman kadın senden avantajlı. Erkek kadına mecbur ama kadının öyle bir derdi yok. Gece dışarı çıkabiliyosun demiş bazılar. Ama yanında kadın yoksa hiç bir mekanada giremiyosun. Bir kıza günde 10 teklif geliyosa bir erkeğe 368854 yılda bir kez geliyo. Kadına bağımlı olupta kadın bulamadıysan durum çok daha vahim. Ama farklı alanlarda oldukca özgürsün rahatlığı da var tabi.
01 Yorumla- +1 yıl
Helal :))
Senden bağımsız bir organın var ve bu büyük olunca çok utanç verici oluyor :( Keşke kızz olsaydım
51 Yorumla- +1 yıl
Merak etme kız olsaydın da tam tersini derdin :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlari okudumda cok komikler ama bir yandan da dogrular * benim icin hic iyi degil erkek olmak bir tek fark var armizda sizin yasadiklarinizi yasamiyoruz o kadar ama gerisi hep ayni zaten ama hic iyi degil merak etme bende keske kiz olsaydim diyorum hep
08 Yorumla- +1 yıl
Kızlar erkek, erkeler de kız olarak doğmak istiyor ya zaten
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle ama bu sefer de kız olsaydım keşke erkek olsaydım derdim...
- +1 yıl
Aynı ben :)
Cevap sahibi+1 yıl:)) olsun ya iyisin iyi Allah boyle yaratmis bizi ama biz insanoglu hic bir seyin kiymetini bilmeyiz sukretmesini bilmeyiz isteriz isteriz oyle...
- +1 yıl
Istemenin sonu yok yani :)
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle :))
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl:))
Böyle cinayet tecavüz haberlerini görünce erkekliğimden utanıyorum gerçekten yazık burada yazanlarınd çoğu erkekliği bel altı olarak algilamiş bu yüzden dahada çok utanıyorum yazık gerçekten erkek olmak yüreğin güzelse harbiysen iyi bir duygudur gerisi boş
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede yazık gerçekten.
+1 yılerkek olmak sevdikleri icin canini esirgememek demek
sevdiklerinin sorumluluklarini iki omzunda tasimak demek
erkek olmak demek sadik olmak adam olmak demek
erkek adam demek evine ekmek goturur ailesi icin yasar demek
erkek adam demek
ama her erkek adam mi demek?16 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle hayır
- +1 yıl
sanirim son misralara hayir :)
- +1 yıl
Evet yani biraz kısa yazmış olabilirim kusura bakma :)
- +1 yıl
estafurllah :)
- +1 yıl
Günaydın bu arada :)
- +1 yıl
sizede diycecem de saat uc :)
- Kişilik & Karakter konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılYa ne biliyim işte saçın falan kısa oluyor ve taraman yaklaşık 3-4 dk alıyor, sakalın var arabalara karşı saçma bir ilgi duyuyorsun. Eh biraz salak da oluyorsun böyle çocuksuluk da diyen var. Futbol izlemekten keyif duyuyorsun, bıyıklarını burup kızlara bakıyorsun, yalan söylediğin zaman hemen anlaşılıyor falan işte. :D
03 Yorumla- +1 yıl
Hahah güzel bir tanım olmuş gerçekten :))
- +1 yıl
Daha yazılır da işte kısaca böyle :))
- +1 yıl
Olsun bu da yetti :))
Kişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı. Kızlar konusunu saymazsak nerdeyse hiç zaafımız yok diyebilirim.
güçlüyüz, hızlıyız, seksiyiz :P kolay hastalanmayız, yorulmayız, psikoloji olarakta güçlü olduğumuz yetmezmiş gibi ayakta da işeyebiliyoruz :P118 Yorumla- +1 yıl
Hahah :P
- +1 yıl
Psikoloji olarak kadinlar daha guclu :)
- +1 yıl
Hey yavrum hey :D
tamam; diyelim ki güçlüsünüz, düz mantık yaparsak öyle herşeye kırılıp darılmamanız veya daha doğrusu ilişkilerinizde bu kadar hassas olmamanız gerekmez mi? :D bildiğin üzere site kızların bu tür sorularından geçilmiyor. veyahutta yine güçlüsünüzdür ama bazı konularda takıntılısınızdır. orta yolu böyle bulalım :P - +1 yıl
@Dengdigidengdeng kesinlikle :) ayrıca bu isimi çok düşündün mü :))
- +1 yıl
@BryanHawk hiçte bile gayet güzel etiketledim yalnızca gizli olduğum için olmadı :))
- +1 yıl
Evet ismi cok aradim😄
- +1 yıl
@BryanHawk Sende durmadan dil çıkartıyosun haha :P
- +1 yıl
@Dengdigidengdeng her seferinde kopyala yapıştır :))
- +1 yıl
Olabilir lütfen öyle demeyiniz bayım :))
- +1 yıl
Neyse yaa :))
- +1 yıl
Teşekkürler :)
Diğer alternatiflerine göre güzel bir duygu
15 dakikada hazırlanabiliyoruz
saç boyatma gibi bir derdimiz yok
ayın her günü psikolojimiz aynı bir periyodumuz yok
her yere yarım boy farkla giriyoruz
kendi ilişkilerimize arkadaşlarımız değil kendimiz yön veriyoruz
daha guzel ne olabilirki :))01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle yaa :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki yönlü bişey. yakışıklıysan süper. ayılık yaparsın maço derler sapıklık yaparsın erkek derler sevdiğini söylersin delikanlı derler ne desen ilgi görürsün hayat sana güzel. ama tipsizsen öl daha iyi. kaba davranssn kaba olursun kibar davranssn nonoş derler sapıklık yaparsan sapık sevdiğini söylersen terbiyesiz bana asılıyo derler. asla ilgi çekemzsin kimse karakterini merak etmez. bazı ortamlarda dışlanırsın. öl daha iyi
03 Yorumla- +1 yıl
Onların suçu ne? :)
Cevap sahibi+1 yılOnların suçu dünyaya gelmek
- +1 yıl
Peki teşekkürler :) Ama yapacak bir şey yok malesef
Büyük sorumlulukların var, öyle her şey istediğin gibi olmuyor, her şey ile sen ilgileniyorsun, ne olursa sana oluyor, fakat bayanlardan şu konuda şanslıyız bizim kalçalarımıza bakacak yok veya laf atacak yok sadece Adam olmalıyız o kadar...
01 Yorumla- +1 yıl
Bitek adam olmanız gerekiyor ama bazıları onu da beceremiyor ne yazık ki.
Nasıl anlatılır ki bu ya hissetmedikten sonra kelimelerle anlatılmaz. Ağlayamayız, güçsüz düşemeyiz, başarısız olamayız. Hep kusursuz olmak zorundaymışız imajı verilir ama sonuçta sizin gibi insanız işte.
09 Yorumla- +1 yıl
Erkekler neden ağlamaz diye bir söylenti var ki onlarda insan onların da duyguları var sonuçta.
- +1 yıl
Olsun sağol yine de :)
- +1 yıl
Saçma ama
- +1 yıl
Gurur meselesi
- +1 yıl
Hmm peki :)
Erkek olmak da zor kadın olmak da zor ama erkeklikte sanırım toplum senden daha çok şey bekliyor daha güçlü durman gerekiyor. Erkek olmak bazen güçlü hissettiriyor ama daha fazla da bir şey hissettirmiyor :)
01 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir gün dersteyken aklıma bişey geldi ve bir anda uzamaya başladı kobra alttada boxerim sıkıyordu pantolonumdanda belli oluyordu sonra inmesini bekliyordum bir anda ögretmen tahtaya kaldırdı elimi cebime soktum oradan tutuyordum gözükmesin diye hoca cıkar elini filan demişti cıkaramadım sonra ögretmen sınıftan atmıstı
07 Yorumla- +1 yıl
Hahah hadi yaa :))
Cevap sahibi+1 yılKızlar anlamıştı zaten elde olan birşey degil durduk yere büyüyor
- +1 yıl
Dur tahmin edeyim bir süre dalga geçilmiştir
Cevap sahibi+1 yılKim dalga geçecekki kızlar zaten geçemez erkeklerde zaten ne vardı aklında filan dediler
- +1 yıl
Hmm aklından ne geçiyordun kim bilir :)
Cevap sahibi+1 yılSokaktayken gördügüm bir kız
- +1 yıl
Hmm peki. d
Kiz olarak cvpveriyorrm duygusuz ve dusuncesiz davranan hic duusnmeden o an cani nasl istiyorsa oyle yaşayan surekli akli pipilerinin uucnda gezen canlilar iste.
01 Yorumla- +1 yıl
Peki teşekkürler
Bazen önümüzdeki sorun çıkarsa da bazen hayat zorluguda olsa. kimi zaman aşkda olsa zor ben inanıyorum güclü oldumuz kadar en az kızlar kadar incilir kırılırız odunumsu desenizde içimiz dal fidan :)
08 Yorumla- +1 yıl
Dal fidan mı? :))
- +1 yıl
Ya da sap dimi :D
- +1 yıl
Evet çiçeğe benzer oranlarınızda var yani yok değil :)
- +1 yıl
Bence de yazışmayalım o zaman :)
+1 yılnasıl bir duygu kız istesin canın bulamasssınn. sonra bakarsın ki miden bulanır bir saatten sonra artık dünya senin olsa sitem edersin. sonra bir gün birisi çıkar karşına yatakta bedenine sahip olursun ve içine iyice boşal. tırsın sonra da ruhuna sahip olursun.
01 Yorumla- +1 yıl
Peki teşekkürler :)
+1 yılErkek olmak başka erkek olup adam olmak başkadır tatlım
130 Yorumla- +1 yıl
Erkek olupta adam olanlar az olduğu içindir o :)
- +1 yıl
Bayanlarda bu duruma ne diyorlar
- +1 yıl
Ne diyorlar? :)
- +1 yıl
Sana sordum ben
- +1 yıl
Bilmiyorum aklıma gelmiyor ki. d
- +1 yıl
Kız var kızcık var :-) oldumu
- +1 yıl
Neyse neyaa :)
- +1 yıl
Şaçını başını yolarım bak
- +1 yıl
Niye ki yaa. d
- +1 yıl
İçimden geldi:-)
- +1 yıl
Hahah içinden gelmiş :))
- +1 yıl
Yolarım gülme
- +1 yıl
Neyse. d
- +1 yıl
Puanda yok o kadar konuştuk
- +1 yıl
Oldu mu? . d
- +1 yıl
Olmamı ;-)
- +1 yıl
Dilini yerim
- +1 yıl
Düzgün konuş lütfen. d
- +1 yıl
Dil çıkarma uyuz
- +1 yıl
Tamam.
- +1 yıl
teşekkür : p
- +1 yıl
Neyse iyi günler sana
- +1 yıl
Sizede :p
- +1 yıl
Sağolun :)
- +1 yıl
Güldünüz yine
- +1 yıl
Tamam gülmem bundan sonra.
- +1 yıl
Tamam gül ağlamaktan iyidir
- +1 yıl
Takılıyorum sağol
- +1 yıl
Peki. d
- +1 yıl
Daha yazma iştahım kabır :-)
+1 yılçok kötü boş vakitlerinde babana yardım ediyosun babanla çalışıyosun herkes sanıyorki erkekler geziyor ama yanlış erkeklerin çoğunluğu boş vakitlerinde babasının dükkanında çalışır.
03 Yorumla- +1 yıl
Peki ya babasının dükkanı yoksa :)
- +1 yıl
işte onlar şanslı kişiler :)
- +1 yıl
Hahah :) peki sen şanslı olanlara mı giriyorsun yoksa şansız olanlara mı :))
+1 yılBu soruyu sanki bir yerden hatirlar gibiyim soyle soyliyeyim cekirge misali gibi bir o daldan bir o dala taki bir kurbaganin midesinde son buluncaya kadar derim
03 Yorumla- +1 yıl
Demiyorum ulenn :))
- +1 yıl
Deme ulennn:)
- +1 yıl
Tamam demiyorum hala :))
Cem Yılmaz'ın dediği gibi : Vücudunda bir deli ile yaşamaktır :) vücudu ele aldığı zaman beyne kan gitmemesidir :)
01 Yorumla- +1 yıl
Hahah :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılimg02.alkislarlayasiyorum.com/.../193628_1.jpg
böyle hissediyoruz işte.01 Yorumla- +1 yıl
Tövbe tövbe :dd
+1 yılBerbat Birşet Tek Anlamı ile işin Gücün Çalışıp Sevgilinin Karnını Doyurmak Onun Keyfini Yapmak Onu Sıcak Sudan Soguk Suya Sokmamak Ömür Boyu Onu Mutlu Edeceğim Diye Uğraşmak Kısacası Köleliğinin Modern Şekli Biz Erkekler...
03 Yorumla- +1 yıl
Karşı tarafıda bir düşün istersen. d sizi yedircek içirecek ev ile uğraşacak saçını süpürge edecek ki eğer dışarda başka bir işi daha varsa onun için daha da zor ee tabi sonra çocukta olur iişler çığrından çıkar bu sırada kendine vakite ayırmalı bakım falan ee bu kişinin hiç mi sosyal hayatı olmayacak?
- +1 yıl
Zaten Sizin Savunma Mekanizması Olağan Şeyleri Büyütmek Ay Çok Zor Ev işi Yapmak Ay Yemek Yapmak Çok Zor Ay Benim Hiç Kendime Ayıracak Zamanım Yok Vs. Vs. Vs. Arkadaşım Bekar Yaşamasam Tamam Diyeceğim işime Gidiyorum Evi Temizliyorum Yemek Yapıyorum Yigenlerime Zaman Ayiriyorum Sosyal hayatımda Zaman Buluyorum Demek ki Ben imkansızı Yaşıyorum Şu An
- +1 yıl
Olabilir :))
-leride var mesela kız arkadaşla gezerken yakin temasta uzaklığı sakliycaz diye şekilden şekile giriyoruz benim için tek - bu su anda :))
011 Yorumla- +1 yıl
Hahha tek eksik bu olsun yaa :))
- +1 yıl
Ayy boş ver düşünmek bile istemiyorum :))
- +1 yıl
Libidon ne ki :))
- +1 yıl
- +1 yıl
Özele gerek yok bence :)
- +1 yıl
Yok sağol böyle gayet iyi :)
Tamamı ile sorumluluk duygusuna sahip, uzun uzadıya zorluklar silsilelerini yaşatan bir cinsiyet. Hiç tavsiye etmem, yeni doğacak bebekler varsa kız olsunlar litfen :D
07 Yorumla- +1 yıl
Bencede erkek olsun litfenn :D
- +1 yıl
Niye kii ben mi? :)))
- +1 yıl
Evett öyleyim aslında hahha :D
- +1 yıl
Tabiki xD
erkekler arasında meşhur bir söz var şanslı olsam anamdan kız doğardım. Dünya kadar malın olacağına fındık kadar... olsun vb kadınlar heryerde daha avantajlı okulda işte vb
01 Yorumla- +1 yıl
Yaa ne demezsin görüyoruz avantajı
+1 yılşöyle anlatayım erkek doğar büyür evlendikten sonra boku yer sorumluluk alır çoçuk ister sonra eşşekler gibi çalış da dur ama yorgun yorgun eve gelip de eşinin sana hoşgeldin aşkım demesi bile insanın bütün yorgunluğu üzerinden alıyor
03 Yorumla- +1 yıl
Vee sana kapı açılır açılmaz ayaklarına sarılan bir afacan :))
- +1 yıl
oy oy hayal etmesi bile güzel :D
- +1 yıl
Hahah bencede :))
vücudumuzda bağımsızlığını ilan etmiş derebeylik var, bildiğin deliyle yaşıyoruz! aklı yok fikri var
07 Yorumla- +1 yıl
Hahah baya zor olsa gerek :)
- +1 yıl
- +1 yıl
Sevmem pek kendisini.
- +1 yıl
Peki teşekkürler yine de :))
Yüksek hedef alma teknolojisine sahip ve çok sensörlü bir penise sahibiz özellikle sensörler öyle iyiki en küçük bir şeyde algılayıp penisi büyütüp kendini büyük gösteriyo bu bir savunma biçmidir
00 Yorumla
+1 yılNapcan niye merak ediyon boşver bizi kız olmam nasıl bir duygu onu di bana :)
035 Yorumla- +1 yıl
Sen diyon muu :))
- +1 yıl
Akşam anlatıym uzun uzadıya olur mu :)
- +1 yıl
Tamam anlat kursum da yok kafam rahat :))
- +1 yıl
5 de mi cıkıyon :)
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/58gMoz.jpg
Bak yeni manitam biraz aceleye geldi ama idarelik :) - +1 yıl
4 gibi. d biri bunu fena terslemiş :))
- +1 yıl
Kimi terslemiş :)
- +1 yıl
Delisin yaa :) kim tersleyebilir bemkadar tatlı şirin ve sempatik bir çocugu tama çok yakışıklı olduğumu idda etmiyom ama gene de terslemezler galipa :)
- +1 yıl
Hahahh ben senden bahsetmiyorum ki kardan adamcıktan bahsediyorum :)))
- +1 yıl
Kadın o kadın dişi bayan kız sizin cinsten o :)
- +1 yıl
Ben bunları ayırt edemiyorum yaa bu ikinci oldu farkındaysan :))
- +1 yıl
Neden acaba bak agzı da yok yapmadım çok konuşmasın diye :)
- +1 yıl
Ooo bu fena oldu gerçekten :))
- +1 yıl
Bıktım çünkü konuşanlardan :)
- +1 yıl
Belli baya bunalmışsın :)
- +1 yıl
Ehh biraz uzun zamandır nerdesin niye yazmıyosun umursamıyo musun artık diyen yok rahatım :)
- +1 yıl
Yoo geçenler de ben demiştim :D
- +1 yıl
Yok canım gene seninkine can kurban bir insan 10 dkka da nir niye yazmıypn mesajı atar mı :)
- +1 yıl
bir ara onu da yapmıştım ama neyse :))
- +1 yıl
Bana mı seninki önemli değil de insanı boğuyodu bir süreden sonra :)
- +1 yıl
Sana değil ya başka birine :) o da öyle demişti zaten o gün bugündür hala konuşmuyoruz :D
- +1 yıl
Boşver konuşma diyenlerle zaten :)
- +1 yıl
İşte dee insan yine de istiyor yaa :D
- +1 yıl
İsteme istiyosan da düzgün insanlarla iste :)
- +1 yıl
İşte yaa :)
- +1 yıl
Bulabildiğin zaman da kaçırma :)
- +1 yıl
Off olmuyor ama yaa hiçbiri olmuyor :))
- +1 yıl
Sakin ol sakin ol :)
- +1 yıl
Yok kanka gayet sakinim bakma öyle yazmama :)
- +1 yıl
Pek sakim gibi durmuyon :)
- +1 yıl
Arada öyle atarlanma oluyor ama bir kaç dakikaya geçiyor :)
- +1 yıl
Neyse mesaja bakıver ben kaçtım görüşürüz :)
- +1 yıl
Tamam kolay gelsin sana :)
- +1 yıl
Saol görüsüruz :)
- +1 yıl
Sen hala burada mısın? :))
omuzlarında yükle doğmak gibi birşey , ev kuracan baba olacan askere gidecen iş sahibi olacan para kazanacan
02 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar da öyle bir asker yok yani
+1 yılmükemmel olmalı bence. Aman be bende şans olsa anamın karnından erkek doğarmışım ha:D
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen yaa nerdeee :))
+1 yılbazen insan olasım gelmiyor abaza kızlar ve abaza erkekler her yerde her iki cinste sorunlu bir tamire ihtiyaçları var :)
033 Yorumla- +1 yıl
Yanii. d
- +1 yıl
yani ben erkeklerin erkek beyefendi kızların hanım hanımcık olmasını yeğlerdim o zaman diyebilirdim beyefendi olmak şöyle hanımefendi olmak şöyle diyebilirdim ama ne yazık ki toplum bozuldu
- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
teşekkür ederim biraz kabaca oldu ama bir sitem atmak geldi içimden kusura bakmayınız lütfen
- +1 yıl
Yoo doğru :)
- +1 yıl
teşekkür ederim bana katıldığın için :)
- +1 yıl
Hahha :))
- +1 yıl
komik olan nedir acaba hanımefendi?
- +1 yıl
Canımın öyle istemesi :)
- +1 yıl
Yani alışkanlık haline geldi bende. d
- +1 yıl
Tamam peki öyle olsun madem ;)
- +1 yıl
- +1 yıl
;))))))
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
Aa soru bir aydan sonra tekrar mı açıldı acaba
- +1 yıl
Hayır ya bazı cevaplar arada kaynamış malesef :)
- +1 yıl
İyiymiş ayıklaması sana kaldı 😁
- +1 yıl
Hepsine cevap yazdım yani :))
- +1 yıl
Vaaaavv helal 160 küsür kişiye yazmak zordur yaa sıkıcı değil mi sence
- +1 yıl
Yani cevap vermediğim kalmadı bilmem :) hepsine şimdi cevap vermedim zaten :)
- +1 yıl
İyi yapmışsın ama çok kasma umursamaz çok ya da laf sokmaya yer arayan kişi çok değmez onlara derdini anlatmaya ☺
- +1 yıl
Umrumda değil öyleleri :)
- +1 yıl
vaav baya sempatik bir kişiliğiniz var o yüzden dedim yanlış anlayın 😉
- +1 yıl
Haha yani? :))
- +1 yıl
Ne bileyim işte ben bir kişiniz hareketlerinden ya da yazdıklarından, o klşinin nasıl bir ruh hali var anlarım seninde çok içten ve hanım hanımcık olduğunu anladım ve seni üzmelerini istemedim , inşallah yanlış anlamazsın 😉
- +1 yıl
Hepsi için teşekkürler :))
- +1 yıl
rica ederim :)
- +1 yıl
Bende :))
- +1 yıl
ama bu gülücüğe hastayım artık biri sorarsa bu ks de en mutlu kişi kim diye o zaman seni göstereceğim :) dikkat çekiyor ;)
- +1 yıl
Hahah tamam o zaman hemen sorayım :Dd
- +1 yıl
neyi soracaksın bakalım
- +1 yıl
En mutlu kişi kim? diye :))
- +1 yıl
Ee açık tabikide sen , şey kızmıyorsunuz değil mi yanl ne bileyim 😞
+1 yılÇok çok zor. Her türlü zor hem onun kabariklgni saklama hemde ustun dar olduğunda ki çilesi var askerlik çilesi ev geçindirme çilesi aile baskısı eşini mutlu etme küçük boy ise hapı yuttun, büyükse de yuttun :):) yaranamiosun yani anlicagn :)
00 YorumlaDaha özgûr oldugu icin erkek olmak iyidir ama günümüzde kızlar erkeklerden daha rahat takildigi icin pek bir avantaji kalmadi ama çoğu kisi bel altindan örneklerle farki anlatmaya calismis..
05 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. d
- +1 yıl
Gayet güzel :))
- +1 yıl
Yaaaaniii ya da tam tersi bende şans olsaydı erkek doğardım :))
+1 yılTarif edilmez, iki bacak arana bir hıyar bağla yürürken ne hissetyiğimizi anlarsın
01 Yorumla- +1 yıl
Nimeti böyle şeylere alet edemem malesef. d
+1 yılEvlenmezsek müthiş bir özgürlük duygusu, evlenirsek müthiş bir sorumluluk duygusu.
03 Yorumla- +1 yıl
Her türlü güzel yani dimii :))
- +1 yıl
Ben evlenirsem çocuğum olursa o zaman anlayacağım :D diğer kalan kısmını. Şu an çok fazla özgürüm ya. O da bir yandan sonra baymaya başlıyor ne karışanın var ne edenin ya. İstediğin zaman istediğin yere git, ne yaparsan yap, ne arayan ne soran.
- +1 yıl
Ohh keyiff :))
zor hayatın nerdeyse bütün yükünü sen taşıyorsun kadına oranla daha çok sorumluluğun var.
erkeklik vasıfları olarak daha özgürsün.01 Yorumla- +1 yıl
Evet daha serbestsiniz. d
İyi ya güzel bir duygu böyle sevdiğini korumak kollamak o sorumluluk hissi filan çok etkileyici bir şey :)
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılsağa yatırsan ayrı dert sola yatırsan ayrı dert alışamıyosun :( otobüse binince pantolona falan sığmıyo çekiştiriyon sağından solundan yanındaki teyze ters bakıyo :P
01 Yorumla- +1 yıl
Haha :D
yetistirilme tarzimizdan dolayi sanki herseyi yapabilme ozgurlugumuz varmis gibi davraniyoruz. ve de geceleri disarda istedigimiz gibi iseyebiliyoruz :D
044 Yorumla- +1 yıl
Pisliksiniz yaa :D
- +1 yıl
Tamam ya çık şu konulardan sende :D
- +1 yıl
Eee :Dd
- +1 yıl
Aklınız fikriniz hep aynı var yaa. dd
- +1 yıl
Hiç olur mu canım hiç :Dd
- +1 yıl
Pislikler hıh :Dd
- +1 yıl
Bazı davranışlar. d
- +1 yıl
Gündemde ki
- +1 yıl
Malesef öyle. d
- +1 yıl
Özgecan ve sonrasındaki cinayetler bir bak istersen netten
- +1 yıl
Öyle ama biz kendi aramızda yazarken bile üzülüyoruz onlar yaparken hiçbir şey hissetmiyorlar ya.
- +1 yıl
Malesef yaa yazık
- +1 yıl
Bari adalet olsa..
- +1 yıl
Tamam tamam sustum :)
- +1 yıl
Yani evet orası öyle tabi. dd
- +1 yıl
Çok bipten :D
- +1 yıl
Çok var yaa. d
- +1 yıl
Çoook ne ararsan var ya :)
- +1 yıl
Evet ama regl yeter. d
- +1 yıl
Hahah neden ki :D
- +1 yıl
Bu gidişle benim sayemde 2 xper olacaksın :))
- +1 yıl
Peki sen bilirsin teşekkürler :)
bende şans olsa anamdan kız doğardım diye bir atasözü mevcut
03 Yorumla- +1 yıl
Bizde de tam tersi bende şans olsa erkek doğardım diye :)
- +1 yıl
yok ya sanmıyorum evet uzun bir süredir aşk falan hissetmiyordum da şu aralar gene aşkı hissetmeye başladım ya aslında ne var biliyormusun insan karşı cinsten istediğini bulamayınca yani sevgi anlamında diyorki keşke kız olsaydım ya da erkek hani o anda sevdiğin kişi rahat sen ona kapılmışsın ya onun o içinin rahatlığını istiyorsun yani bence öyle
- +1 yıl
Evet olabilir yani
Erkeksi bir duygu...
Kız olmak nasıl bir şey?
-Çok havalı..03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle dermişim :))
- +1 yıl
Sizde penis yok. Bu bile çok büyük bir konu. Boşver erkek olmayı.
05 Yorumla- +1 yıl
Sorumlukları falan nasıl vs. diye soruyorum zaten
- +1 yıl
Evlimiydiniz siz :) Allah mesut etsin :)
- +1 yıl
Pardon pardon yanlış okumuşum olabilir yani :D
+1 yılmükemmel özellikle çömelmeden iş. mek paha biçilmez :)
21 Yorumla- +1 yıl
bir kere kızların bakımı çok aylık update felan sıkıntı sadece bunlar için bile erkeğin kız olmadığı için Allah'a şükretmesi gerekir bence :D
03 Yorumla- +1 yıl
Sen ediyor musun? :)
- +1 yıl
Haha :)
Çok zor bütün sorumluluk Erkeğin örnek verecek olursak Babana bakman yeterli gençliği sorarsan yaşım 19 zevkli :D
01 Yorumla- +1 yıl
Haha :))
- Devamını Gör (135)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler