Selâmlar!!
Kimimiz bir insanı çözümlemek isteyebilir kimimiz ise bize karşı net olmasını tercih edebiliriz. Sen hangisisin, gizemli mi, net mi...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Kimimiz bir insanı çözümlemek isteyebilir kimimiz ise bize karşı net olmasını tercih edebiliriz. Sen hangisisin, gizemli mi, net mi...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Kendi halinde belli prensipleri olan bir adamım. Sabah işe akşam eve. Pazar tatil. Hayallerim var, eskisi kadar insanlarla iç içe değilim ve artık Hayallerimde gerçek oluyor. Gizemli değilim.
İkiside var aslında yani dışarıya karşı söylediklerimde net bir insanın ama dışarıdan bakan birisinin benim kişiliğimi anlaması da neredeyse imkansız yani bu konuda da gizemli bir insanım diyebilirim.
Öyle gizemli olmayı falan seven bir insan değilim net ve açık sözlü olmalıyım her zaman da öyle oldum zaten bu yüzden kaybettim ama yine olsa yine aynı insan olurdum
Cevap
49Cevap
Gizem bana göre değil ya. İlgi çekmek için gizem yapanları da hep itici bulmuşumdur. Net insan severim ben de netim
Netim gizemli olmayı sevmiyorum
Tamamen netim ve net insanı severim. Kimse gizemli değildir sadece öyle görünmeye çalışır. Ne gizemi fıtrat belliyken 😄
Öyle görünmeye çalışırken ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar yüzlerine vuruncada kötü bi oluyoruz. 😄
Hiç acımam valla. Boş tenekeler birde bişey sor varya bilgileride yoktur he. Ne dünyaya ne ahrete yararlar 😅
Kendilerine faydası olmayanların dünyaya ne faydası olur ki.😄
Öyle valla 😄
Şöyle bişi de var o gizemi çözünce zaten bir esprileri kalmıyor aman bu muydu diyip tahammülde edilmiyo...😄
Ya hangi gizemi 😄 konuşmayı bile bilmediği için susmaya çalışıyo ortam görmediği için topluma girrmiyo e napıcak bu defa mecbur gizemli olmaya çalışcak 😄 karakter çok önemli bişey ya
Yaz istersen bana bu arada 😊 bak ben gizemli falanda değilim. Gördüğün gibi gayet netim
Başka türlü giderinin olmadığının farkındalar bari gizem katayım diyorlar demek ki.😄
Gerçekten gizemli ama öyle görünmeyen birini tanıdın mı hiç
Gizemli olduğunu düşünen ama uzaktan yakından alakası olmayan birini evet tanıdım
Belli üzmüş seni
Kim olursa olsun takma bukadar. Hayatını yaşamaya bak sen.
Yoo tam tersi üzülmedim, sadece bazen zamanını beklersin ve o zaman geldiğinde haklı çıkmanın gururunu yaşarsın işte bende o haklı olmanın gururunu yaşıyorum...
Anladım. Geçmiş olsun diyelim o vakit
Gizemli insan vardır sadece onlar izin verdiği kadar tanıyabilirsin izin verdikleri kadar yaklaşabilirsin mesafe koymayı severler bu tarz insanlar Alfa karaktere sahiptir istediğin yöne çekemez eğip bükemezsin , insanların ℅99 'nun değer verdiği tebah ettigi hiç bir şeye değer verip menfaat ve bu gibi şeylerin peşinden gitmezler , neye Gizem dediğin önemli boş şeyleri giZem zannedersen zaten yanılırsın , ortam için ya da popüler olmak için herkesin peşinden koştukları şeylerin peşinden koşarsan zaten diğerlerinden farkın olmaz insanın, sırf farklı olmak öyle görünmek için calısırsan zaten hata yapar komik gülünc durumlara düşersin , kalbini bozmaya benzer, zamanla kararır ve yanlış olan her şeyi doğru sanarsın ,
Gizemli insanların çoğu yaralı sokagı iyi bilen kendi değerleri ve sevdikleri arkadaş dost ugruna mücadele etmiş yeri geldiğinde kazık yemiş agzı yanmış insanlardır ve bir zaman sonra dışa kapatırlar kendilerini birkez daha yara almak istemezler cünkü tepkileri büyük olur ve sınırları yoktur başka bir dünyada yasıyormuş gibidirler ve görüp sohbet ettiğinde sende farklı izlenimler bırakır, bu durum merak uyandırır bilinc altın kurcalamak ögrenmek ister sanırım şimdilik yeterli bukadar ,
bu arada benim mesaj kutum acık istersen sende bana da yazabilirsin @NaTuRaL man... 😉
Ben bunu okumam be reis 😄
Pembeli biri yazsaydı azın sulana sulana nefessiz okurdun ... 🥂
Buda demektirki erkeklerle ilgilenmiyorum 😉 yani sana ne yazıyım ne konuşabilirm seninle. Ukalalık etmek istemiyorum ama senle muhabbet etmek bile yorar beni senden daha ilimli senden daha çok okumuş biri olduğuma eminim ayrıca duygusal bir durumda olamayacağına göre (ikimizde erkeğiz) senden alabileceğim manevi bir durum dahi yok. Arkadaşta değiliz... Sana yazmam için tek bir sebep söyle
Yazma zaten kes bıdı bıdıyı ... 🥂
Adamına göre diyelim.. İstemediğime kapalı kutu, istediğime çırılçıplak..
Net olmaya özen gösteriyorum ama tabi karşımdaki ne kadar görebiliyorsa bende o kadar anlatabiliyorum.
Gizem doluyum ilk başlarda zamanla her şeyi acıklar kafalarda soru işareti bırakmam, ve bir şeyi istiyorsam yapmacık değil net olurum... 🥂
gizemli olabilmek adına dengesiz davranışlar sergilemek ve iletişim fakiri olarak güven kaybına neden olmak da var. bu gözler bunu da gördü
Net insanım ben. Saçma sapan gizemli hallere girmem. Öyle davranmaya çalışanlardan da gram haz etmem.
Karşımdakine göre gizemli ya da net olabilirim.
Yerine ve kişisine göre Dün tanıdığım birine bir anda kendimi göstermem
O kadar yalınım ki, sıkıcı olabilecek kadar)))
O kadar çok şey var ki kendimle ilgili üşengeçlikten gizemli olmayı seçiyorum genelde.
Bir tahmin edermisin beni?🙂
Bu arada resmim nasıl?🙂
Benimle ilgili denk geldiğn ne varsa hatırlayabiliyorsan o gerçek
tamamen açık net belirginim, sevmem öyle gri vs
Netim... Ama bazı konuları sadece hayatımda ki adam bilir😌
çevremdeki insanlar benim net olmamı kaldıramaz dürüstlük ishal eder onları
Gipgizem 🤣 yoksa apaçık mı desem acaba hangisi ilgi çeker
Gayet netim.
Gizemli görünenler biraz da yapı olarak kapalı tipler. Bunların bir çoğu da Geçimsiz, sorunlu ve narsist yapıdalardır..
Net insanım onun için pek dostum olmaz siyasi dini guruplar almaz arasına beni
Yeni tanıştığım insanlara hele kızsa kendimi olabildiğince anlatmam tanitmam bu şekilde bı nevi gizem sayılır
gizemli miyim bilmiyorum ama baya soğuk biriyim. genelde insanlardan uzak dururum bu yüzden ilgi uyandıran bir yapım var.
Gizemliyim
Yorma bizi.😄
Çözün beni sırlarla doluyum 😄
Üşenirim ben.😄
Ahshd sen bilin 😄
İkisi de... Tanışınca net, tanışmayınca gizemli...
Gizemliyim ama çabuk çözülüyorum hahhahaha 🤪hahhaha
Sıra dışı olduğumu söylerler hem karekter hem fiziksel olarak
Dışardan bakınca gizemli ama tanıyan herkes ne kadar net olduğumu bilir
Bi tane kız benim için Pandora nin kutusu demişti. Beni en iyi anlatan cümle buydu.
Çok netim.🥲Keşke gizemliyi oynayabilsem, içim dışım bir.
Netim tabiki yalnız olmak yanlış kalpte olmaktan iyidir.
Bütün konuşmalarımda seni tanıyamıyorum sonucuna ulaşıyorum. Şizofren olduğumu bilmiyorlar
Yerine göre gizemli, yerine göre net.
Netim
Çoğu zaman netim.
Gizemli bir yapım vardır
Çözülmesi zor biriyim
Net içim neyse , dışımda odur.
Ketumum çok fazla o yüzden net olamıyorum😏
netimdir hem de kimsenin olmayacağı kadar
Bu yerine göre değişir 😊
Her ikisi de olabiliyorum duruma bagli.
Adamına göre şekil alıyorum
Gizemli..