Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Herkese açık seçik olamam.. Lafımı esirgemeyen ve açık görüşlü biriyim ama karakterimi ve yaşanmışlıklarımı asla kimse bilemez ben izin vermediğim sürece.. Sadece çok yakın olduğum insanlar beni bilebilir.. Buna dayanarak gizemli yanımın daha baskın olduğunu söyleyebilirim.. Keyifli günler..
Başkaları gizemli olarak görebilir ama bence gayet açık ve net bir insanım. Her detayımı paylaşmam, insanların yaşayarak, anlayarak görmesini beklerim sadece.
Öyle aman aman gizemli adam modunda gezen biri değilim. Fakat kendimi çok ifşa etmeyi de sevmem. Sessiz sakin, yaşadıklarımı kendi içinde yaşayan bir insanım. Gereksiz şovlardan uzak, kalabalıktan sıkılan, kendi işinde gücünde bir halim olduğumu düşünüyorum.
Herkese çiçek dağıtan biri değilim. Gizemli olma kısmı da karşıdaki kişiye göredir. O kısmına da takılmam. Hayatım kanun sayfalarında belirli maddelerinde yer alan cümlenin son kelimesi yüklemin içeriğinde "saklıdır" ifadesi gibidir.
sadeyim göründüğüm gibiyim sadece kendimden fazla bahsetmek konuşmak istemem ama nedense bu görünüşüm hep kapalı bir kutu gibi görüntü vermiş miş peh :d
Gizlemem Ama bazı huylarımı dusuncelerimi ilginç bulan oluyor Belki onlara gizemli geliyordur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İnsanlarla çok fazla konuşmuyorum sadece bana yaklaşan ilgisi olduğu hissettiğim insanlarla konuşuyorum dış görünüşümden saf birine benzerim ama normalde öyle değilim
Gizlemem gereken çok şey oldu, gizledim. Ama extrem durumlar olmadıkça gizem yaratmayı sevmiyorum. Rahat takılıyorum. Yapmak istediğim çoğu şeyi ilan ediyorum hatta. Baya free yani.