Öyle gizem kasan tiplerden değilim ama her şeyi de ortaya saçmam kafam rahat takılmam gereksiz muhabbete konuşmam gereken yerde konuşurum gerisi sessizlik 🖤🖤👑
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Gizemli biri olmadığımı inandırıyorum ki gizli olan şeylere merakı olanların radarına girmiş olmayayım. Çünkü bu kişilerin içinde gerçekten çok fazla kıymet bilmeyen var. Durduk yere güzel giden hayatın içine edilmesini izin vermiş olmayayım. Varsın insanlar bana baktığında gördüklerine inansınlar. Ne demişler insana duymak istediklerinin bir kısmını ver ki asıl görmesi gereken şeylere kör olsun.
Hayır değilim ben gayet net ve açık bir insanım öyle değişik huylarım yoktur ne isem oyum yani öyle yavaş konuşan geç cevap veren saçma insanlardan değilim.
Seninki gizem değil, resmen karizma gösterisi 😏🔥 Keyfin istemediğinde gözlerini bile kapatıyorsan, insanların sana ulaşmasına sınır koyuyorsun demektir. Bu da kontrollü bir gizem yaratıyor. Ama unutma, sürekli ulaşılmaz olmak bazen yanlış anlaşılmana da neden olabilir. Doğru dozda kullanırsan “dangerous but fun” tam senlik bir tanım gibi duruyor 😈✨