Önüme çay bile getiriyor istemediğim halde ama sonra soktuğu lafları hareketleri düşünce bu kızı anlamıyorum?

• Sınıf arkadaşımla aynı odada kalıyorum. Kız ben odada yokken genelde temizlik yapıyor haber vermiyor bana hiç bir iş kalmiyor. Kızıyorum bundan sonra yapmayacaksın sıra bende diyorum. Neyse evine gidince benim çok sevdiğimi bildiği kek yapıyor getiriyor, kendide yiyor tabiki.. ama gel gör ki güzel olduğuna emin olduğum kıyafetime çok iğrenç çok kötü diyor. Ayrıldığım çocuk dönüp yalvardı bizde mesajları beraber okuduk , benim biraz mutlu olduğumu görünce daha güzelini bulmuştur kız yüz vermemistir dedi, kendimi güzel ve değerli hissetmeme izin vermedi. Ya boyum 164 bana kısasın knka diyor durduk yere kendi 166 falandır.. cekmecesinde abur cbur depoliyor ne zaman canın isterse al diyor , bir kere yanımda bir şey yediğini görmedim hep disardan geldiğim anda rastgeliyorum ben odada yokken yiyor. İkram etmek istemiyorsa neden istediğin zaman al ye diyor.. Bu durumda yanımda bir şey yemediğini anladım... kız benim düşmanım mi dostum ku okul bitene kadar kullanıyor mu , bu kızdan bir şey anlamadım
Önüme çay bile getiriyor istemediğim halde ama sonra soktuğu lafları hareketleri düşünce bu kızı anlamıyorum?