yani kotu bir aliskanlik o. bir cok kisidede vardir o. aslinda sebebi. cok isteyerek yapmadigindandir. ve seni surekli ceken baska biseylerin olmasidir. yani en azindan soyle yaoabilirsin. odevi aldigin gun hemwn yaomicaksanda o gun en azindan bi baslamalisin. cunku herseyin ilk baslama asamasi insani usendiriyor. baslamak bitirmenin yarisidir sozu bu durumlar icindir. bide ne okuyon ki sen yabanci dil mi?
Biliyorum ama ataletlik midir nedir bir türlü harekete geçmiyorum son gün olunca başliyorum ama bu son finallerde dediğin gibi günlük haftalık tekrar yapicam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İlk gün çalışarak
yani kotu bir aliskanlik o. bir cok kisidede vardir o. aslinda sebebi. cok isteyerek yapmadigindandir. ve seni surekli ceken baska biseylerin olmasidir. yani en azindan soyle yaoabilirsin. odevi aldigin gun hemwn yaomicaksanda o gun en azindan bi baslamalisin. cunku herseyin ilk baslama asamasi insani usendiriyor. baslamak bitirmenin yarisidir sozu bu durumlar icindir. bide ne okuyon ki sen yabanci dil mi?
Her gün tekrar edersen sınava calismak zorunda kalmazsin aslında zaten biliyor olacasın minik bir tekrar işini görür.
Biliyorum ama ataletlik midir nedir bir türlü harekete geçmiyorum son gün olunca başliyorum ama bu son finallerde dediğin gibi günlük haftalık tekrar yapicam
Çok rahat edersin stres olmazsın başarılar şimdiden
Aynen teşekkür ederim görüş belirttiğin için 🙏👸
sınavı kaçıranlarda var
sen yine iyisin :D :D
Al benden de o kadar. Yarın vizelerim var ama son dakika huyum sagolsun. Sabah alarmı 06 ya kurdum🤭
Bunun raconu bu yapacak bir şey yok )) o yumurta oraya gelecek
Ne güzel bir detaydır bu :)
Son güne bırakmak kendine güvenmekle alakalı olabilir mi?
Can çıkar huy çıkmaz.. 😄
Çıkmak zorunda ama hayır bide çok zeki bi bokmuşum gibi hangi sötüme güveniyosam acabaa 😂😂
Tövbe tövbe.. 😄
Nasıl olacak bu işler sen yetkili bi abiye benziyoraun bilirsin 😂😂
Mesela sınavın Cuma günüyse, sen kendini sınav Perşembe günüymüş diye şartla ve Çarşamba'dan başla çalışmaya.. 😄
Hahahahayaha çok değişti ha 1 gün ha 2 gün neyse ya yapıcaz bişiler
Kurtulamazsın milli huyumuz o 😂
Guzel bir alışkanlıktır kıymetini bil
Okk
Yiyecek ekmeği suyu ailen veriyordur ondan
Lan bu ben gte geldik anamm