Selâmlar!!
Cevabını bildiğiniz sorular sorarak insan ölçer misiniz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Cevabını bildiğiniz sorular sorarak insan ölçer misiniz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Ben bu soruyu yeni tanıstıgımız insanları denemek ve tartışmak olarak anlıyorum, ve tabikide deniyor tartıyor zarflıyorum artık etrafımda kalbi kötü düşüncesiz egoist havalı insan görmek istemiyorum... 🥂
Böyle kişiler aman uzak olsunlar...
Nerde kadın olsun erkek olsun gelir beni denk bulur resmen kacıyorum kimseye fark ettirmeden... 🥂
Kaçtığın içindir:))
Olabilir ama bana boş geliyor gereksiz yersiz muhabbetler , boş kafalar, sonrası arayıp sormamak cünkü acıklayınca anlayan da yok durumu birde üstüne kötü oluyoruz halbuki güzellikle anlatıyotum durumu kimseyi kırmadan mermer kafalar... 😉
Nato kafa nato mermer işte:))
Aynen öyle örümcek türemiş küflü kurtlu kafalar 😉 Nato mermer Nato kafa... 🥂
😄😄
😉 . 🤜🤛... 🥂
Çay içmelisin bence o daha sağlıklı.😄☕🚬
Sade kahve seviyorum yanında sigara... sabahları çok erken kalkmış isem double espresso tercihim...
Beraber olsun.. ☕.. ☕... 😉
Sabahları benim tercihim nescafe oluyor, teşekkür ederim, aynı bu şekilde ☕🚬
Espresso kesmiyo beni.😄
anladım bende genel olarak kahve ☕ 🚬 çay... Ayrılmaz iki benim için ve tabiki gün içinde de olmaz İsa olmaz 🙃
Hayır bu bana göre işgüzarlıktır. Tabiki huyunu suyunu bilmediğimiz insanlara karşı biraz daha temkinli ve gözlemci yaklaşabiliriz ama bazıları bunu tanıdığı insanlara karşı da yapıyor. Nefret ettiğim tipler.
Teste tabi tutmadan.
Konuşma şekillerini ve konuşurken kullandığı kelimeler zaten insanin kişiliğini ortaya koyar.
Kişi bunu hiçbir zaman kabul etmez ama eğer bakmasını biliyorsanız çok net görürsünüz.
Bu bana çok ezberci bir yaklaşım gibi geliyor. Ben daha çok cevabı ön görülemeyen sorular sorarak analiz yapmayı seviyorum. Herkesin bir tarzı var sonuçta.. 🙂😏
Cevap
20Cevap
Uzunluk/sıcaklık/ağırlık mesela hangisi
insan ölçmeyi severim
Bu şekilde sevmem ama uğraşmayı severim.
Cevabını bildiklerimi sormak yerine cevabını bildiğim konularda sinir etmek daha keyifli 😄
Deniyor olabilirim ama bu soruların cevabını bildiğim için değil tahmin ettiğim için, tahminlerim doğru çıkar mı diye denerim 😅
Haklı çıktım demek için dimi.😄
Hiç öyle huylarım yok yani yoktu ama yavaş yavaş başlıyorum
evet..
bundan zevk alıyorum
ve şimdi öyle bir şe yaptım ki herkes ne diyeceğini bilmiyo :)
Böyle bir şey yapmaya gerek duymuyorum çünkü bir insanla 10 dk konuşsam. Onu nasıl bir karakter olduğunu çözebiliyorum şuana kadar hiç yanilmadım inşallah ta yanılmam
Artık sıkıldım bi tanesi de yanıltsın beni. Yok. Düşündüğüm cıkıyor. Fazla duyarlı olup Zeki olmak boyle bişy işte. Hiçbir yalana kanıp aptallar kdr mutlu olamıyorsun. Hep farkındasın hep farkındasın…
Ölçmek degil de karsimdaki insanin dayanikliligini , ikna kabiliyetini, nezaketini, hosgorusunu, kriz yonetme becerisini vs. gormek adina bir miktar zorlamayi severim.
Evet sorularımla ölçmeye çalıştığım oluyor, faydalı olmuyor hep yakalanıyorum, bu tuzak soruya gelmeyeceğim cevabını alıyorum 😂😂😂
Aslına bakarsan her insan özeldir. Ölçmek benim haddim değil zaten biraz sohbet onun karakteri hakkında bilgi verir.
bu karşıdaki kişiyi küçümseme olmaz mı? böyle bişi evt arada yapıyorum
Nabız ölçme desek daha doğru.
Sen şöylesin böylesin gibi ön yargılarla davranmamak adına soruyorum, ölçüyorum öyle öğreniyorum.
Aaa ben de 😅 sasirtsinlar diye bekliyorum ama nerdee
Hayır desem yalan olur o yüzden evet diyorum
Gözlemliyerek yapıyorum bu ölçümü. Kilosu boyu posu net belli oluyor
Ayyy bayılırım en sevdiğim aktivite olabilir elimde kahvem dinlerken çok hoş oluyor
Bir konuda bilgi ve tecrübe sahibi olmak bunu gerektirir... :))
Pek uğraşmıyorum bunun için bir saat sohbet edince çapı ortaya çıkıyor zaten
Zarf atmak gibi heralde yok pek sevmem cok fazla kurcalamam insanlari benlik degil..
İsteyerek değil ama istemeden akışına ölçü kendi çıkıyor
Çevremde ne insan ne ölçmeyi seviyorum çoğu aynı zaten.
Evet severim. Bugün ölçtüm bictim kestim attım mesela. Çokta güzel ölçtüm.🙂
bu bana çok itici geliyor zaten konuşurken insan kendini ele verir testlere gerek yok
Kapasite olarak ölçmekse zeka ister, diğer türlüsüde zaten karaktersizliğe girer
Güvensizlik duyuyorsam evvet yaparım bazen erken teşhis hayat kurtarır🙃
Çoğu insan kendini belli ediyor ölçmeye gerek kalmıyor zaten 😁😁😁
Hayır, ben terazi de değil mezura da. Kimseyi ölçmem de yeri gelirse insanın eline boyunun ölçüsünü veririm.
Her ne kadar aldığım cevaplar komik olsa da severim..
Her ne kadar insan ölçmek test etmek ergen işi ve saçma dense de o kişinin gerçek yüzünü anlamada etkili
Severim. Tansiyon ölçmek gibidir. Biraz farklılık hissettiğinde ölçersin bir bakarsın oynamış xndjjdjdjd
Hatta yalan söylediğini bile bile inanıyormuşum gibi yaparak diğer yalanlarını da dinlerim.
Hayır. Kısa sürede cevapları kendi verir hiç yorulmaya gerek yok ölçüp biçip
Hayır böyle şeyler yapmam.
Eskiden evet artık hayır
Çok severim 😌 ve çokça uyguladığım birşeydir
Vardır öyle huylarım.
hep yaparım insanlar yılandır
Cevabını bildiğim soruları sormayı severim evet
Ara ara yaptığım olur
En iyi yaptgm şey 🤘🏻🤘🏻
Hayır herkes kendi kendini ölçsün jdjdj
Pek becerebildiğim bir ley değil.
Gereksiz işler...