Kişilik & Karakter Uykudan önce kendinize masal okumanız mümkün olsa okur muydunuz? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀⭐ Kendinize, kendi uyku konforunuz için kimse sizi yargılamayacak olsa, masal okumak ister misiniz?⭐#tubasueda 🍀🍀 Uykudan önce kendinize masal okumanız mümkün olsa okur muydunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sanırım kaç yaşıma gelirsem geleyim çizgi film izlemekten masal ve hikaye okumaktan vazgeçemem. İzlerken ve okurken çok mutlu oluyorum çocukluğuma gidiyorum 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Binbir gece masallarını seviyorum. Arkası yarın olan hikayeler barındırdığı için. Sesli kitap şeklinde olabilir. 1 2 Yorumla u Bihteeerrr +1 yıl Eig için teşekkür ederim tatlım ❤️ Yorumla tuba-sueda +1 yıl Güzel günlerde cankuş 😍❣️🌺😊😇🌷💫😚❣️ Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Uyumadan önce kulaklığı takıp müzik dinliyorum, hayal kuruyorum.. benim Masal anlayışım bu. 2 0 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Çocukluğumdan kalma state of War strateji Oyunu videosu izlediğimde kısa sürede çok güçlü uykum geliyor. 1 0 Yorumla
Angel2597 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Okumazdım. Gerçekçi romanlar okumak daha iyi hissettiriyor 😃 2 0 Yorumla
BiCacık Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Masal felan degil de, yagmur sesiyle uyuyorum. Youtubda saatlik videolar var oyle çok hoşuma gidiyor 2 0 Yorumla
kreeck Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı. Okurdum, hoşuma giderdi 1 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yok ses varken uyuyamam ben 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Okumam, hayallerim bana yetiyor 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar