Kişilik & Karakter Genetik olarak sevmediğiniz özelliğiniz nedir? Ayhan67Fenomen Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Genetik miras, oldukça karmaşık ve anlaması zor bir konu olabilir..Sizin sevmediğiz genetik özelliğiniz nedir? Genetik olarak sevmediğiniz özelliğiniz nedir? Cevapla 25 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
AşkıÖldürmekFenomen Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Genetik olarak sevmediğim birşeyim yok. Burun kıkırdak eğriliğim var ama doğuştan değil. Gobüşüm var o da iştahtan 😅 onun dışında Kendimi seviyorum 1 3 Yorumla Ayhan67 1 yıl Benimsin ve çok güzelsin bebeğim 💋❤ AşkıÖldürmek 1 yıl Sen sevdiğin sürece de güzel hissedeceğim 🥰 Ayhan67 1 yıl Aşkların en güzeli ❤
MadagaskarAslanıFenomen Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kıvırcık saçlarımı sevmem. Bu yüzden uzatmam hep kısa tutarım. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. aşırı dobrayım hiçbişeyi gizleyemiyorum hiç memnun değilim bu huyumdan keşke azıcık sinsirella olsaydım mesela neyse bir de inadımı sevmiyorum kendiyle bile inatlaşır mı insan inatlaşır tabii ben isen inatlaşırsın 1 0 Yorumla
AnimeciYazar Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 89% 1 yıl Atalarımdan geçtiğini düşündüğüm fobilerim. Öyle bir tez okmuştum mantıklı gelmişti. Atalarım artık nerede yaşıyordu da bu fobilerim edinebildiler merak ettiğim diğer bir husus. Atalarımdan davacıyım. 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Direkt olarak bütün vücudumdan nefret ediyorum, özellikle baba tarafından gelme birtakım genetik bozukluklardan. 1 0 Yorumla
menesselal Takip Et Bilge Yaş: 100 , eic 99% 1 yıl kendim için konuşmak gerekirse hastalık olarak henüz belirti bişi yok ama kesinlikle en sağlam olanı "arnavut damarı" dır.😂😂😂 1 0 Yorumla
likepinkflower Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sanırım kalça yapım sadece. Kilo almaya meyilliyim. 😒🥺 1 0 Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,8b cevap paylaştı. Baba tarafından gelen bütün özelliklerimden açıkçası pek hoşnut değilim 1 0 Yorumla
s mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 30 , eic 68% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Karadenizli olmamın bir ödülü olarak çabuk sinirlenme 1 0 Yorumla
dwniz Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl kendimle ilgili cogu sevmiyorum ama genetik olarak yanaklarimbazi arkadaslarim yanaklarim tombul oldugu icin sirin oldugumu soyluyorlar hatta bazen bebek muamelesi goruyorum ama ben sevmiyorum yanaklarimi 1 0 Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı. Sevmediğim özelliğim yok 1 0 Yorumla
idrinkoctave9 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl genetiğimi seviyorum. tam bir anadolu ayısıyım. 1 0 Yorumla
Blackskdkdkkd Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 104% 1 yıl Cildimin sivilceye meyilli olması shdhdh 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 86,4b cevap paylaştı. Dış görünüşüm 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 26 , eic 57% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Gözlerm kırmızı olmalıydı neden koyu kahveee 1 0 Yorumla
Tweety1976 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yok oyle bi sevmedigim ozelligim😀 0 0 Yorumla
SweetCloud Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Sinirli, takıntılı, mükemmeliyetçi olmam. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Genetik olarak sevmediğim birşeyim yok. Burun kıkırdak eğriliğim var ama doğuştan değil. Gobüşüm var o da iştahtan 😅 onun dışında Kendimi seviyorum
Benimsin ve çok güzelsin bebeğim 💋❤
Sen sevdiğin sürece de güzel hissedeceğim 🥰
Aşkların en güzeli ❤
Kıvırcık saçlarımı sevmem. Bu yüzden uzatmam hep kısa tutarım.
aşırı dobrayım hiçbişeyi gizleyemiyorum hiç memnun değilim bu huyumdan keşke azıcık sinsirella olsaydım mesela
neyse bir de inadımı sevmiyorum kendiyle bile inatlaşır mı insan inatlaşır tabii ben isen inatlaşırsın
Atalarımdan geçtiğini düşündüğüm fobilerim. Öyle bir tez okmuştum mantıklı gelmişti.
Atalarım artık nerede yaşıyordu da bu fobilerim edinebildiler merak ettiğim diğer bir husus. Atalarımdan davacıyım.
Direkt olarak bütün vücudumdan nefret ediyorum, özellikle baba tarafından gelme birtakım genetik bozukluklardan.
kendim için konuşmak gerekirse hastalık olarak henüz belirti bişi yok ama kesinlikle en sağlam olanı "arnavut damarı" dır.😂😂😂
Sanırım kalça yapım sadece. Kilo almaya meyilliyim. 😒🥺
Baba tarafından gelen bütün özelliklerimden açıkçası pek hoşnut değilim
Karadenizli olmamın bir ödülü olarak çabuk sinirlenme
kendimle ilgili cogu sevmiyorum ama genetik olarak yanaklarim
bazi arkadaslarim yanaklarim tombul oldugu icin sirin oldugumu soyluyorlar hatta bazen bebek muamelesi goruyorum ama ben sevmiyorum yanaklarimi
Sevmediğim özelliğim yok
Çabuk sinirleniyorum.
genetiğimi seviyorum. tam bir anadolu ayısıyım.
Cildimin sivilceye meyilli olması shdhdh
Dış görünüşüm
Gözlerm kırmızı olmalıydı neden koyu kahveee
Çok çabuk sinirlenirim
Yaşımın büyük göstermesi
Yok oyle bi sevmedigim ozelligim😀
Sinirli, takıntılı, mükemmeliyetçi olmam.