Anne veya babadan size geçen sizi rahatsız eden bir davranış var mı değiştiremediğiniz?
♾💎♾

Anne veya babadan size geçen sizi rahatsız eden bir davranış var mı değiştiremediğiniz?
♾💎♾

Çocukluğumdan beri kendimi bildim bileli içe dönük çekingen utangaç sessiz biriyim bu yaşıma kadar hiç değişemedim ve bu hayatımı her yönden olumsuz etkiliyor hiç mutlu da olamıyorum
Sinir
Sen ve sinir 😳
Görmüyor kolay kolay kimse. Kimseye de gösterme şeyim yok. Normal yani görmemen 🙄
Aslında şaşırmadım çünkü meditasyon veya sakinleştirici sana iyi gelecek şeyleri yapman senin bunu törpülemeye Çalıştığın anlamına gelir diye düşünüyorum 😇
Çok doğru düşüncen.
🌝 sen her daima iyi bir insansın bunuda aşarsın ABD 😇🌸
Elimden geldiğince çabam bu yönden. İnşAllah daha iyi olacaz.
Güzel insan, güzel dileklerde bulunur. Teşekkürler basu 🌸
#Basufrover
İnşallah Abd İstedikten
sonra her şey olur 💫
Teşekkür ederim ince düşünceli insan 🌺😇
Teşekkürler basuu 😬✨
Rica ederim 🍁
Agresifliğim., bakışlarım, dik başlılığım, sivri dilli olmam adamına göre vs vs.
Vay be kendimi iyi gömmüşüm..
Rica ederim 💓
Cevap
22Cevap
Sinirim annemden bana miras gibi. Annemin bir iki boy küçüğü gibiyim aslında ama o fevrilik yine de damarlarımda inkar edemem ve atamam
Bir anda parlarım, o anda gözlerimden ateş çıkar...
Ejderha gibi mi oluyor
Dış görünüşüm sadece.
Rahmetli babamdan bana geçen agresif lik. Yani extradan zekasını ve ses tonunu aldığım için gayet şanslı hissediyorum.
Basınız sağolsun
Minyon değiliz gen sağ olsun bir tane minyon yok hatta iriler neyse ki ben zor bela azıcık minyonum işte
Var.
Ruh hastalarını tedavi ederken, gerçek ruh hastasının ben olduğumu unutma durumu; genlerimin bana armağanıdır.
babamın her sevmediğim yönü bolca var genelde bir dediğim bir dediğimi tutmaz onu sevemiyorum ha bi de anlık değişirim.
Rahatsız olacak bir davranış yok. Sadece baba tarafından kalıtsal böbrek rahatsızlığı var şükür şu anlık bende bir şey yok.
Genlerden mi bilmiyorum çabuk sinirlenmelerinden rahatsız oluyordum. Dikkat ettim artık ben de çabuk öfkeleniyorum bazen.
Annem cok zeki bir kadindir. Sanirim ondan bu genimi aldim.
iyimser oluşum annemden kalma bazen gereksiz yere sinirlenişlerimde babamdan kalma sanırım
Keşke sadece anneden babadan alsak sülalade etkiliyor 7 sülale kel olduğu için 18 yaşında kel kaldım anasını satayım 😁😁
Üzülme benim baba tarafı da öyle ama kardeşim hala kel değil😂
Babamdan annemden hiçbir gen almadım hiç benzemiyorum onlara.
Çok sabırlı oluşum, hiç beğenmiyorum bu yönümü, sabrın sonu selamet felan olmuyor
Sinir, babam gibiyim aynı, sinirlenmem gereken yerde sakin kalırım ama ufak olaylara deliririm
Biraz fazla iyi niyetli oluşum. Babama çekmişim.
Sinirli olmak lafı hemen koymak
Lafı hemen koymak iyimiş 😅
bunu kimden aldınız
Maşallah kız ne güzel annene saygılar 😅😅😎🌺😂
Rica ederim 😅
Fikrimce her şeyi yönetme isteği. Keşke rahat bir insan olsam...
Daha güzel bir burnum olabilirdi
Laz bi ailede olmak, diyeceklerim bu kadar
Babamın tarafından gelen her şey
Kilo alıp verememek 🤦♀️🥺
Asabiyet 🧐
Burnum ya kemerli değil ama daha minnak olabilirdi
Sinirli olmak, tüm aile aynı
Sinir ve tembellik
tüm sülaledeki kadınlarda olan inat ve dikbaşlılık
Babamın siniri🤦
Az biraz sinir
Sinirli olmak 😒
Saç dökülmesi bazen agresiflik ldfkgld
Kısa boylu olmak 😭😭
Saç dökülmesi.. 😅
Fazla iyi niyet
safflıkk iyi niyet
Bazen çekingenlik var biraz
Aşırı iyi niyer
yok canım
Sinir ve inat.
Burun..
Sinir
Kötümser olmak
Inadimi sevmiyorum
Öfke sjdjd
Patavatsız olmak...
Sabirsizlik
Bencillik
Kısa olmam
İnat, Migren
Migren
Güneşe ve sıcağa hassaslık nefret ediyorum.
Anneannemden uyuyamamak ve çok çok terlemek
Yok çok şükür
İnatçı oluşum
Şiddet döngüsü
Saç tellerim ince
Burnum 😿
Çekingenlik
Sinir
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?