İnadım, takıntım, umursamazlık ve herkesi kendim gibi sanmam. Özellikle bu site de acı tecrübe ettim. Gerçek hayat gibi değil burası.. Resmen hayal dünyası.
Mükemmelim diyemem elbette kimse mükemmel değildir. Ama sevmediğim özelliklerimle bile barışık olmayı uzun zaman önce öğrendim. Bana büyük boyutta zarar verecek bir özelliğim yoktu elbette ama ufak tefekte olsa barıştım bir şekilde kendi içimde.
Ufak şeylere fazla takılmak, yani bazen kendi kendimi detaylarda boğuyorum galiba ama bu da elimde değil biraz. Törpülemeye çalışıyorum bu yönümü, ki yavaş yavaş oluyor da...
İnsan canlısı olmayışım, çok çabuk sinirleniyor oluşum, üşengeçliğim, pes ediyor olmam, arada gelen düşüncesizlik ve umursamazlık hissi kendimde beğenmediğim birkaç özellik.
Evet. Kendime çok güvendiğim için insanların karşımda aşırı derecede ezilmelerinden dolayı bana yaklaşma cesaretini gösterememelerine sebep olmam. Ve bu hallerine bir pislik gibi içten içe gülmem. Bazen dıştan dışa. Söyleyeceğim hiçbir sözü sakınmamam. Ve suratlarına tokat gibi yapıştıracak kadar hadsizleşebilmem. Ve bunu da yaparken iyice sertleşip köpekleşmem. Ben bunu yaptığımda muhatabımın benim gözlerimdeki ve sözlerimdeki ateşten korkarak geriye çekilmesi ve bu allahın belasının şerrinden beni koru yarabbi dercesine köşeye siner tarzda durması. Bu halim aslında sevdiğim bir halim olmasa da benim haksızlık karşısındaki halim. Ama ne yapabilirim. Bence hakedene hakkını verme esnasında girdiğim o hal, belki şeklen öyle olmamalı ama oluyor. Neyse daha çok var ama bunlar işte.
FaKa hassas, duygusal, ince düşünen bazen düşünmekten kabloları ısınan, kafasına çok şeyi takan, inatçı ve aşırı merhametli oluşumdan bunları beğenmiyorum... ama neyi değiştirdi hiç bir şey.. sadece artık fazla takmamaya özeniyorum oldukça..
6. his. Hiç sevmiyorum. Bir şey hissettiğim an kesin bir şeyler oluyor. İyi veya kötü ama spoiler yemek gibi bir şey.. Eğer kötü bir şeyse de ardından hemen biraz detaycılık da nüksediyor. :D
Ruh halimin çabuk değişmesi var. Bazen mutluyken birden tüm enerjim uçabiliyor. En çok bu huyumdan nefret ediyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Benim kendimde beğendiğim tüm özelliklerimden saygıdeğer hanımefendiler tiksiniyorlar o nedenle beğenmediğim özellik bana göre hiç yok kadınlara göre çok... Olsun muhakkak hanımefendiler haklıdırlar...
Değişiyorum inatla, yani beğennediğim yönlerimi değiştiriyorum. Dağınık biriyim mesela.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Birine fazla inanmak ve değer yuklemek. Aslında karşında ki insanın hiç umurunda degilsin. Biraz da. olsa umursamaz olsam ne var ki... hassas insanlar için hayat çok çekilmez...😒😒😒