döneme bakınca bana öyle geliyor. aşk/sevgi pek umurlarında değil gibi. öpecek biri olsun, arayınca gelsin yeter kafasındalar.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvet haklısın, ama bunun sebebi kadınlar.
Her erkek ergenlik döneminde o saf temiz (platonik) aşkı yaşar. Çok sever, o kadar çok sever ki.. Ancak kadın-erkek gelişimi özellikle o çağlarda paralel değildir... Kadın daha olgundur, kendi yaşındaki erkek; onun için, ergenliğin verdiği kendini bulma çabası sebebiyle, çocuktur.
Tüm cesaretini toplar açılırsın, reddedilirsin... Dünyan yıkılır... Sonra fark edersin ki, aslında reddedilen sen değilsindir, imkanlarındır. İnsanları gözlemledikçe, kadın tarafından talep gören öğeleri algılarsın... Sen aşkından ölürken, dokunmaya kıyamadığın o kadını, elin oğlu gelir, duvardan durava vura vura götürür...
Bu durum erkeklerde psikolojik bir yara açar, işte bununla baş edemeyenler ileride, o sorunlu (belalı) aşık tipler olacak adamlardır. Kimisi ise bu yıkımı atlatır ve hayatına devam eder. Bu süreçte olgunluğa adım atar ve gittikçe daha fazla kadından ilgi görmeye başlar... Erkekliğinin farkına varır, bir kadının beklentilerini karşılamayı öğrenir.
Aşık olduğu kızı, geçmişte duvardan duvara vuran o adama dönüşmeyi öğrenir, bu şekilde başka bir toy erkeğe aşk hayatının ilk dersini verir...
Bu bir kısır döngüden ziyade doğanın kanunudur...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKendi anladığım şekilde cevap vermek istiyorum.
Kadınlara aşk ve sevgi duymayı bıraktım. Cinsellikte önüme gelen ile yatmak olarak görmüyorum. Bir şeyler hissetmem lazım tanımam lazım vs. Ama kadınlara küstük be başgan. Böyle iyi. Tek derdim faturalar krediler ve alacağım kitaplar, çizgi romanlar ve kitaplık. Yordu artık çoğu aynı, hatuna yedireceğim parayı agalar ile ezmek daha eğlenceli, koleksiyon büyütmek daha çekici geliyor. Ciddi sevgili yapıp evlenmek çok masraflı gelirime göre koleksiyon daha mantıklı ve bazlı. Teşekkürler
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılİki taraflı hatalar var bunu her daim dile getiriyorum çıra gibi yanan erkek de var kadın da var gerçek anlamda sevip değer veren sahiplenen bir erkeği öz güvensiz sırf istediği gibi kalıplaştırmaya çalışan fikirlerine saygı duyduğu için garipsenen erkek de var fedakarlık yapıp bir çok şeylerin mücadelesini veren kadınları da üzen erkekler de var yani iyi niyetli olan iki tarafdan da maalesef etik olmayan şeyleri yaşıyor
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmak doğru değil. Ben gerçekten beni sevecek değerimi kıymetimi bilecek birisini arıyorum ama nedense çıkmıyor karşıma hemcinslerin sürekli sanki kafası oradaymış gibi bununda diye hiç arkadaş vs edinemiyorum. İlk başta güven vermek gerekiyor karşılıklı olarak. Ama şunu eklemeden geçmeyeceğim sizlere değer vermeyen kıymet bilmeyen vb şeyleri yapmayan kişileri baş üstünde geziyor niyeyse ama
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
112Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Haksızsın. Böyle genellemeler çok yanlış
Aşk, sevgi, güven benim için aşırı önemli şeyler.
İlişkide olmazsa olmazlar olarak görüyorum tüm bunları. Öyle öpmek, dokunmak, cinsellik filan en son düşünülecek şeyler.
Bir insanda her şeyden önce güven ve aşk ararım. Bana karşı olan ilgisi, sadakati, duyguları daha önemlidir benim için
Cinsellik umrumda değil nasıl olsa doğru kişi olduğundan emin olduğum kişiyle evlendiğimde aşkın ve evliliğin doğası gereği şehvette olacak.
O zamana kadar hiç olmasada olur24 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende sevgiye inanmıyorum dershane de biriyle tanışmıştım bana çok düzgün biri olduğumu söyledi ki öyle de davranıyordu benim istemediğim hiçbir şeyi bana yapmadı yalan yok ama dershaneden bazı arkadaşlar Buda dahil bir clube gittik baktım bir kız buna dönüp bakıyor buda ona birde kızdım diye bana demez mi sen üzülme kızma diye hep sana baktım garsonu bile korkudan diğer abiye çağırttırdım diye iyice ifrit oldum ulan gözümle 2 kere bakıştığını gördüm ne konuşuyorsun dümbelek dedim yol verdim salla ya aman düzgün çıktıda sanki başımızın üstünde taşımadık
11 Yorumla- +1 yıl
Dümbelek 😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi nefes alsın yeter koyun sürüsü mevcut. Durmadan “meeee” liyolar. Ve sanki, sanki mitoz bölünüyorlar. Aralarında tek tük böyle gerçek sevgiyi arayan, düzgün olanları var. Hemcinsimiz tarafından ağzına sıçılmış, 41 boynuz takılmış. Ve ne olursa olsun kızlara güvenilmez diyip böyle takılmaya devam edenlerde var. İşin özü şu, kadınlar erkeklerin, erkeklerde kadınların mentalini nanay yaptığı için böyle oluyor. Ama bunu bence erkekler başlattı. Neden? Çünkü o çok üstün ve ne yaparsa yapsın sütten çıkmış ak kaşıktı.
10 YorumlaHaksızlık tabiki ben sevgilime aşık biriyim ve ona sadık olmakla birlikte sevgim ilgim aşkımı hep duraklarda yaşıyoruz onu hayatımın her köşesine koydum ve bundan hiç pişman değilim, onunla olan kavgalar olsada hiç bir zaman ilişkimize zarar verecek şekilde ilerlemiyoruz birbirimize güveniyoruz ve seviyoruz.
10 YorumlaKarşınıza çıkan erkeklere bakıp genelleme yapmamalısınız. Bahsettiğin tipler yüzsüz, hatta yüzü kayış gibi, küfür etsen umursamayan, her önüne gelene yavşayan erkekler.. Bir de diğer erkekler var... Onları da yılışık sanmayın diye, kendilerini geri planda tutan... Onlarda aşk isteyen kızlar gibi aşk arıyorlar. Ama at hırsızı erkeklerle aynı kefeye konulmamak için uzak duruyorlar.
10 Yorumla
+1 yılHayır aslında sevilmekte istiyorlar ama isteyince. Yani evet çağırsın sevsin si. ksin kadın tarafından da ilgi görsün. İstediğinde konuşsun ama bu kadar. Sorumluluk yok, aitlik yok, isteyince muhabbet eder, masraf yok, hediye yok, sıfır baş ağrısı. Tabi erkeklere göre.
03 Yorumla- +1 yıl
Böyle olmayana karşı her şeye var mısın
- +1 yıl
@Kriminal_Kalp böyle şeyler lafla olmaz
- +1 yıl
Sende haklısın ama merak ettim
Şuradan síktíríp gidebilirsiniz.
Para yiyici olmayı bırakıp da, egonuzu da indirip ayaklarınız yere bastığında kalbiyle hâlâ mücadele eden tonla erkek görebilirsiniz ama bu kafada olduğunuz için size verilmiyor böyle değerli duygular.
Allah'ın manyağı...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğine bağlı bir durum, herkes aynı değil. Kadınların erkek seçimleri de çok iyi değil maalesef açık konuşmak gerekirse serseri, tek derdi seks olan bad boy havalarında takılan problemli erkeklerin "ben bunu adam edeceğim" zihniyetiyle peşlerinden gittikleri sürece bu mevzular hiç bitmez.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
+1 yılGördüğünüz ve yaşadıklarınız sizi bu düşünceye sevk etmiş olabilir çok normal
Ama ya tanimadiklarınız ya da buna bilmeden izin vermedikleriniz sizin bu düşüncelerini değiştirecekse.
Bence peşin hüküm vermeyin , Önyargınızı bir kenara atın.
Tabi tercih sizin hayat sizin.00 Yorumla
+1 yılbenden hoşlanan çok kişi oldu ama şu an hala sapım. bulduğu herkese atlayacak biri değilim ama böyle düşünmen gayet normal. günümüz sosyal medyasındaki içerikler de bunu gayet açıklıyor. şarkılar vesaire hep seks, para vesaire üzerine. ama herkesin böyle olmadığını hatırlamak lazım.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen 15 yaşındayken de aynı muhabbet vardı.
Yaşım oldu 30, yine aynı muhabbet var.
O kafada olmayanı da elinizin tersiyle itiyorsunuz. E siz itiyorsunuz, ona kucak açan bir güzellik muhakkak oluyor. Sonra gelsin sitemler, gelsin isyanlar.
P. jlik yapanlardan efendilik beklemeye devam edin, bol bol hüsrana uğrayacaksınız... Bu açıdan bakınca haklısınız sadece.
cut.02 Yorumla- +1 yıl
Konuş kral
- +1 yıl
gerçekten çok haklısınız
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla her zaman masumca sevdim ne oldu hiç bişi değiştim mi hayır ama ilgi göstermekten bıktım hadi bunu yapalım hadi şuraya gidelim demekden de bıktım yani bilmiyorum sadece sevdiğim kişide bunları düşünsün o bana bi teklifle gelsin ilgi göstersin istiyorum çok bişi istemiyorum bence normalde hanımcı biriyim ama bu hanımcılığı mı zafer olarak görüp ego kasan kızlardan bıktım yani kısaca ilişkide fok balığı gibi yatan biri değilde şöyle aktif, rahat, ilgili biri istiyorum umarım anlatabildim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenellemeler her daim yanlışlık içerir, dünyada 7.5 milyar ülkemizde ise 85 milyon insan var yarısının erkek olduğunu düşünürsek 10-15 kişiyle tüm erkekleri nasıl yargılayabilirsin ki? Sen ciddiyetsiz günübirlik ilişki arayan tiplere çok denk gelmişsin, bence önce kendini sorgula karşımdaki insana gerçekten değer verdin mi yoksa sen de onlara yüzeysel olarak mı ilgi gösterdin? Yüzeysel yaklaştığın insanlardan derinlik beklemeyin
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s +1 yılHemcinslerimizin bi kısmı böyle olduğu için evet öyleler. Veren varken sevene sıra gelmiyor sonra evlenecekleri zaman ya onları seven temiz kıza gidiyorlar ya da annelerine "bana helal süt emmiş eline erkek eli değmemiş kız bul" diyorlar
00 Yorumla
+1 yılBunu erkek kadını ayırmayalım da kimse artık bir şey yanaşmıyor ki kimse sadakatli kalmıyor ne oldu sadık olmaya yanaşmıyor düzenli ilişkiye kimseye yanaşmıyor bir sorumluluk almaya kimseye aşmıyor herkesin gözü dışarıda çabuk tüketiyoruz
00 Yorumla
+1 yılHaksızsın tabi ki hiç bir şey sevgi kadar güçlü ve güzel değil içten bir sarılma insana her derdini unutturur ve değer verdiğin birinin varlığı güven hissettirir sana evet artık çoğunluk duygusuz ama değerleri olan insanlarda yok değil
00 YorumlaDönemsel olarak bakarsak hak verebilirim sana ama bu yalnızca erkekler adına söyleyebileceğimiz bir şey gibi gelmiyor bana erkeklerde kadınlara bakıyorsunuz da bakacak kadın olmasa böyle olmazdı öyle değil mi ve elbette ki karakter meselesi
00 Yorumla
+1 yılHayır ilgileniyoruz. Kadınların gündemi düşünce yapısı ve zihniyeti nedeniyle çoğu erkek ilişkilerden soğumuş durumda. En basitinden sitede 5 dakika gezinirseniz neden soğuduklarını anlarsınız.
10 Yorumla
+1 yılBi Lokatada çalışıyordum iş arkadaşımla yani kızla 6 konuştuk haftada 2-3 kız bi yere gidiyorduk bi kr harcama yapmadı işten çıktı bi hafta sonra başka iş arkadaşımla (adam da afedersiniz p*çi tekidi yani) konuşmaya başladı insgramdan ilk buluşmada kızı eve atıp videosu bana izletirdi. 6 ay elimi sürtmedim bile yanlış anlamasın diye. Bunun gibi bi kaç kişile yaşadım. Kısacası kızlar p*ç şerefsiz gevşek vb erkeklerden hoşlanıyorlar çoğu
00 YorumlaKişiye göre değişir ben öyle sadece bir insanı dışı için sevmem kalbini hissedip severim
"Hoşlanmak beğenmektir, sevmek aşık olmaktır"00 YorumlaYa kimin ne olacağı kimin ne düşündüğü belli değil. Kimi gerçek sevgiyi düşünüyor kimi yatağa atmanın yolunu çok farklı bir devirdeyiz
10 Yorumla
+1 yılKadınlar farklı değil. Erkeği istedikleri zaman kullanabilecekleri ödemesiz bir kredi kartı olarak görüyorlar.
10 Yorumla
+1 yılKızlar onlara nasıl davranıyorsa erkeklerde onlara hak ettiği gibi davranıyor doğanın kanunu olması gereken bir olay bu ztn
11 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca gerçek sevgi diye bir kavram yok onu yqzmayı unutmuşum 😁
+1 yılBir kadın onun tüm ihtiyacını karşılayabilecek bir erkek ister bir erkekse onun tek ihtiyacını karşılayacak tüm kadınları ister
00 Yorumla
+1 yılYok ya değilim ama bazıları olabilir kadinlar da da var. Yok arkadaş doyursun da aşka sevgiye beden sarılmaya ben onu bırakmam ya. ah olsa da.
00 Yorumla
+1 yılİlla gerçek sevgiyi arayan düzgün birinin olduğuna inanıyorum sen öyle düşünürsen olmaz zaten…
00 Yorumla
+1 yıleskidendi, artık bıraktık.
bu konuyu derinlemesine merak ediyorsan mgtow ve redpill akımlarını araştırabilirsin bu arada.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 921 cevap paylaştı. yanlışş
ben aşka önem veriyorum değer veriyosum ve aşk istiyorum gecici iş-lişkiler bana göre değil olmadı d
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 829 cevap paylaştı. aşkı sevdayı olgun erkeklerde arayın
ebesinin herekesini görmüş hayattan ders almış olurlar. biraz daha kadın kıymeti bilirler.00 Yorumla
+1 yılyapma be canonya ben haala birilerinin sevgisine inanmak istiyorum sevildigimi bilmek ilgi görmek yetiyor her sey bacak arasinda değil be gûzelim
00 YorumlaHaksızsın. Yeter ki ilgilenmek istedikleri biri çıksın karşılarına o zaman everestin tepesine kadar gül bile dizerler
00 Yorumla
+1 yılBende hiç bir istem kalmıyor artık hepsi yavaş yavaş yok oluyor tek yaşama isteği var oda zaman alıp gidiyor zaten
00 Yorumla
+1 yıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşkla ilgilenmiyorum, başka şeyle de ilgilenmiyorum. Aşka sevgiye inanmıyorum. Ne öpecek biri olsun nede çağırınca gelsin diye de düşünmüyorum, tam tersi çağırmadan geleni bile evime almıyorum. Adam gibi yaşamanın derdindeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaksızsın
Ben maviş bir kızı sevdim halen seviyorum
Ömrümün sonuna kadar sevecem
Ama o ihanet etti bana beni terketti onu onca sevmeme rağmen ihanet etmeme rağmen
Yine dönerse affederim o kadar seviyorum00 Yorumla
+1 yılilgilenmek istiyoruz ama öylelerine denk gelmiyoruz. denk geldiklerimizde gözü dışarda olan erkeklere bizi terk ediyor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı. Benim umrumda değil aşk ya da güzellik ben paraya bakıyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSiz kızlarda kaldı mı ki erkeklerde arıyorsunuz
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 838 cevap paylaştı. Böyle alıştıran kızlar oldu ama eskide bir ağırlıkları vardı kızların o gitti böyle oldu
00 YorumlaHaklısın hepsi dış görünüşe aşık oluyor buna bende dahilim... ama kalpte görünmüyor ne yapalimki
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 390 cevap paylaştı. Şimdikiler sevgiyi aramıyo aşk nedir bilmiyo ve ters düştügün zaman bırakıp gidiyo
00 Yorumladoğru düşünüyorsun ilgineleniyormus gibi görünenler bile bencil yalancı
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı. Yavaş yavaş kaybediyoruz bu özellikleri.. suçlusu k sence?
00 Yorumla
+1 yılHaksızsın bence. Biri çıksında karşıma canım gibi seveyim diyorum
00 Yorumla
+1 yılbunun için tüm erkekleri tanıman lazım bu da imkansız
genelleme yapıyorsunuz00 YorumlaYani belki içinde bir kaç tanesi hariç ben de öyle düşünüyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük oranda haklısınız. Erkeklerin pek çoğunun ilgisi sadece malum yere.
00 Yorumla
+1 yılBende bunu kâdinlar için dusunuyorum sevgi aşk kalmamış. Nerde rahatlık konfor para ordalar hepsi
00 Yorumla
+1 yılgenelleme yapacak olursak kadınların işide para birde slak tiplerden hoşlanmak
00 Yorumla
+1 yılDöneme bakınca erkek kadin farketmeksizin ayni dusuncede olduklarini goruyorum ben
00 YorumlaElime dişi sinek değmiyor dişi sinek ne cinselliğin 🤭
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok boş bir şey aşk işi daha önemli şeyler var hayatta aşka boş işe zamanmi var
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Evet aşk meşk boş. Sevince hayatımıza tecavüz ediyor tr kızı. O yüzden yaşa geç
00 Yorumla
+1 yılHerkes aynı değil illaki senide gerçekten seven değer veren birisi karşına çıkacaktır sabret
00 Yorumlakanka görüyoruz seven cok guzel seviliyor valla bize denk gelmiyor
00 YorumlaEvet bu bir gerçek ve bunlarında sebepleri var onlara odaklanmak gerek
00 YorumlaKızlar daha fazla ilgisiz, erkekler de ona göre davranıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNihayet biri anladı..
Evleninceye (dünya evine girene dek) şu erkeklere (menfaatçilere!) İnanmayın artık.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKizlarinda parası olan yvsak onu bunu ezik gören kendinden başkasını düşünmeyen erkekleri sevdiğini düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence çok haklısın. Millet bilmemkaç senelil ilişkisini umursayıp elin kızlarıyla sabahtan akşama akşamdan sabaha konuşuyo
00 Yorumla- Devamını Gör (113)
Devamını Gör(158)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkeklerin artık gerçekten sevgiyle/aşkla ilgilenmediğini düşünüyorum. Haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım