Evet buna ihtiyaç duyunca, kabuğuma çekiliyorum. Ama ben kalabalığı seviyorum :D biz 4 kardeş bi arada büyüdük. Hep bir curcuna vardır bizim evde hala bile :) öyle yalnız kalmayı çok aramıyorum ama arada sırada bile olsa çekilirim yani.
Bugün resmen beynimin yandığını hissettim. Beynim ağrıdan zonkluyor kesinlikle bir süre sessiz bir ortamda kalmam gerektiğini düşünüyorum. İnsanları anlamak gerçekten çok zor ve beni oldukça yordu
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Sürekli yalnızım zaten. ama genelde yalnız kalmak güzel hissettiriyor. mesela geceleri rüzgar varken ve sessizken, düşünmek ya da hayal kurmak gibi. bazen şarkı dinlemek. kısaca insanın kendisini dinlemesi için bence güzel
O periler gelmez mi... ah ah sürekli yanibasimdalar... ada fazla sessiz olursa olmaz beni boğar elbet ama şimdilik odamla idare ediyorum.., orada yalnız kalıyorum... geçmişteki güzel gunleri anımsıyorum.. hayallerimi arzuluyorum..
ben zaten yalnızım. öyle bir ihtiyacım yok. tek başıma geziyorum, spora gidiyorum, kaset basıyorum, resim çiziyorum, bilgisayar oyunu oynuyorum. zaman elimden kayıp gidiyor hiç anlamıyorum bile. ıssız adada bana bir kişinin eşlik etmesini isterdim.
bakmayan bakmasın ne yapcan kızı diye bir şey yok sosyal varlıklarız biz karşı cinse ilgiye ihtiyac duyarız yaşın küçük diye sana öyle geliyor bende o zamanlar sallamıyordum yaşım olmuş 27 bakan yok arkadaşlarım yuva kurdu elbeet kendine göre birini bulursun yok. ak bulunmuyr bakan yok çirkiniz