iftara yakın bana senden nefret ediyorum demişti.. ben yinede içime attm dayandm sahura kalktk ben erken kalktım herşeyi hazırladm tam onu uyandıracaktm o geldi görende seni birşey yapıyorsun sanacak takur tukur dedi seslenmedm hiç ben onun için erken kalkmstm çünki onun için hazırlamstm çayı az demlemiş yine diye mırıldandı içinden yine birşey demedm bana nefret dolu gözlerle bakıyor dayanadm ben doydum dedim kalktm abdets alıyordum suyu çok açmış diye yine laf sayıyordu bende abdest aldm dedm bi gitsende kurtulsam senden nefret ediyorum lanet çocuk dedi bana ben ne yaptm sana dedmde ise sus dye bağırdı çağırdı arkadaşlar neden neden sevmiyor beni annem neden istemiyor ben onun evladı değilmiyim dayanamıyrm sanki karşımdaki düşmanım neden. ? :(
Cevabın nedir?
benim annem de öyle. Beni her yaz berberin yanına 1-2 hafta çırak veriyordu geçen sene 1 ay hatta ve istemediğim halde. Maddi durumumuz iyi ve bunu kendi de biliyor amacı para kazanmam değilmiş sosyalleşmem için bunu istiyor. Ama bilmiyor , otobüs bulması ayrı dert , otobüste garip garip tipler var mesela en son gittiğimde saldırgan bir şöför vardı otobüste. Hayır bunu iyiliğim için de istiyor belki ama ben geçen yıl 9 ay boyunca yaz tatilinin hayalini kurmuştum okulun ilk günü okul bittikten sonra serbestsin ama bitene kadar çalış dedi dediğini yaptım çok iyi notlar aldım ama sözünde durmadı. Neyse geçen yıl 1 ay gittim bu yıl dedemin yanına çırak verdi çünkü dedem hem ameliyat oldu hem çırak bulamıyormuş 1 hafta gittim ve aksi bir olay yaşadıktan sonra gitmek istemedim bir arkadaşım maddi durumumuz olmadığını sanıyordu ve bunla dalga geçti annem sosyalleşeyim , özgüvenim gelişsin diye yapıyor ama gelişmiyor yerdeki kumaş artıklarını temizleyen bir insanın özvgüveni gelişmez ve annem bunu bilmiyor. Yazın neler yaptığım sorulduğunda bunu da söyleyemiyorum çünkü dalga geçecekler biliyorum ve bunu dedeme söyledim dedi ki onlar hayatın zorluklarını bilmeyecekler bunun için büyüyünce sürünecekler. Dedem de bunu anneme söyledi geçen gün iftarda dedemgil gittikten sonra o gece bir ton azar işittim. Arkadaşlarımı kendinden fazla önemsediğimi sanıyor , dedemin çırağa ihtiyacı varmış ben 1 hafta gittim zaten dedem ameliyat oldu diye her istediği olacak değil. Dedeme karşı anlayışla olmamı istiyor , ben de Ocak ayında ameliyat olduğumda kendine bakmazsan böyle olur diye azarlıyordu. Seni istemiyorsan göndermem gönderirsem adiyim diyor. Bir kuzenim de gidiyor dedemin yanına. Ve bu konu kapandığı halde hala ve hala bu konuyu açıyor her fırsatta beni azarlıyor bu sabah bile beni azarladı açığımı arıyor yardım edin ne yapayım da annem bana kızmasın
163 Yorumla- +1 yıl
ciddi anlamda söylüyorum adına üzüldüm
- +1 yıl
:(
- +1 yıl
Benim annemde böyle acigimi ariyo bulduğunda direk babama soyluyo azarliyo asla susmuyo cevap verdigimde bana terbiyesiz diyo
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı. Psikolojik bir durum olduğu hissi oluştu bende. Bana belki düşmez bunu söylemesi ama yorumlarda babanın olmadığını yazmışsın. Bunu sana yüklüyor yada onun yokluğundaki yük altında sinirini senden çıkarıyor olabilir.
Uzun süreli bunalım hallerinde anne yada babalar tüm sorunlarını çocuklarına yükleyebiliyorlar. Hani denir ya ırak savaşı da mı benim yüzümden diye, hah işte onu içinde bile senden neden bulabiliyorlar.
Sen arkadaşlarında yazdığı gibi bir psikolog ile irtibata geç. Annenin durumunu çözemesen bile en azından kendi psikolojini kontrol altında tutmana yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
Umarım her şey iyi olur senin adına ilerleyen zamanda.102 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum bu yorumu gören olurmu benim annemin ve babamn 2. evliliği babamın 2 çoçuğ annemin 5 kızı var en büyüğü adını vermicem 36 yaşında 3 cocuk annesi annem bununla küstü barıştı ve o çoçuklar benimle sürekli alay geçiyorlar ( ben biraz kekelediğim ) için anneme dediğim zmn hyr yapmazlar dio onlar bir kere bize gediler tarihi hiç unutmam 25 ocak ta ve annem onları arasına alıp beni almadı sustum ağladım hergün ağlıyorum bağzen düşünüyorum neden beni sevmiyor die acaba evlatlıkmıyum diye ama sonra anneme kıyamıyorum ama o bana kıyıyor yani kısaca ne annem nde babam beni seviyor babam eskiden çok severdi ama artık sevmio yemek yicem mesela çok kilo alcaksını mahsat edip yiyemiyorum onları sürekli arayıp anneanneniz kurban olsun dedi bana bir kere bile demedi yani beni sevmiyor şu an içrde gülüp kahvaltı yapıyor ama ben ağlıyorum. :(
- +1 yıl
ki şu an bilgisiyar filan oynamamı bile istemiyor hep onlar oynasın istiyor
kısacası aynı durumu bende yaşıyorum yorumlarınzı okurken ağladım resmen kendimi üvey evlat gibi hissediyorum evli sıcacık bir yuvası var ama şu son 5 ay dır iyice zıvanandan çıktı ben hersene yazın bir üst sınıfımın konularına iyice hazırlanıp çözer ezberler ne güzel geçerdi tm ama şimdi her geldiğind ebu ders yüzünden kızıyor guruba dersle ilgili birşey yazıyorlar bakınca kıyamet kopuyor arkadaşlarıma kızıyor küfrediyor namazında ne güzel aşçı ama ahh nerde o eski günler babbannem de yaşlanınca bunadı bir annemin tarafında bir benim babamda annem yüzümden bana kızdı annem cebimden 15 tlmi almış onu kitap için biriktiriyodum diceksiniz hiçmi kitabın yok hepsini bitirdim bende kitap alıcam desem zar zar bağıracak o parayı almış cebimede iki üç tane sigara atmış nerden bulduysa babama gösteriyor birşey diyemedim ama allah gördü onu babamın gözündende düştüm bir kere yha ne yaptım tm notlarım 90 felan 2 79 aldım diye bir insan dövermi çocuğunu 7 dede yaptı bana bunu eğer kızmasa herşeyi ona anlatıcm dedemin bana küçükken uykuda yaqptığı tacizi felan öldürür beni kimsin sen diye yln atmA DİYE allahım ölesim geliyo biraz önce inst. girdim 2 dakikada 23 kere aradı beni bir kere girdim oda fotoğrafımızı paylaşmışlardı baktım diye siz yardım edin bunun sonu ölüm :(
140 Yorumla
+1 yılmüthiş bir iletişim kopukluğu var aranızda. her ne olursa olsun mutlaka iletişim sorununu hallet gerekirse uzmanlardan yardım iste okulun varsa rehberlik servisleri ilgilenir veya devlet hastahanelerinde psikologlardan randevu al özeli de tercih edebilirsin. belki annenin hiç farkında olmadığın sıkıntıları var ve ciddi bir bunalım geçiyor. insanlar böyle zamanlarda hırslarını en yakınlarından çıkarırlar çünkü kimseye patlayamazlar. olabildiğince annene yaklaşmaya çalış o ters tepse de ... sıkma canını inşallah düzelir.
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
27Cevap
Merhaba öncelikle size ailemi anlatıcam:annem bugün sırf yakası açık bir üst giydiyim için bana oros*u sen gifip memeni açıyosun sabahlara kadar sokaklarda sürtüyodun dedi he bu arada bu sagdece bugünki olay beni dövmesin diye bodrum katına saklanfım zaten herzaman dövüyo babamda küçüklükten beri annemi ablamı beni abimi evdekileri dövüyo geçenlerde ablam eve geç geldiyi için ablamın kafasını yardı annemi zaten bikaç ay önce akrabamızla aldattı annem babamın telefonunda kadının çıplak resimlerini buldu babamda yine bişey uydurdu saf mal annemde kendisi tam bir çomar bu arada gitti yine bişey demedi babam her bizi ve annemi dövdüyünde ben onları savunuyorum ne olursa olsun dayak bile yiyiyorum onları savunmak için ama onlar beni sevmiyo ben nası yaranabilirim iyi bi eat olmam için elon mask gibi olmamı falan bekliyolar her nekadar çabalasamda sonunda hep ben üzülüyorum biçok kez intahar girişiminde bulundum bogazıma havlu folayıp son gücümle sıktım orda ölede bilirdim ama anladım ve havluyu elimden bıraktım artık kimse için üzülmekte istemiyorum. ama malesef her ne olursa olsun işin ucu banada dokunuyor hani müslüm demiştiya feryadım yaşarken ölenler için işte bende o gaşarken ölenlerdenim ama kimse yardımcı olma gereksimi duymuyor arkadaşlarım sahte. Sagdece iyi günümde yanımdalar geçenlerde dogomgünü pastası yapcaktık kardeşime annemden pasta keki için zar zor para aldım bu arada fakir deyiliz fazlasıyla cimriler e işte arkadaşımda g3ldi pastayı yaptık sonra pasta çikolatalı olmadıgı için ben gidicem dedi ahahahhahaha ben yine saflık yapıp onu zar zor gitmesin diye tuttum xjjdhdhjcnsjxhs çokmu iyi bi insanım yoksa safmıyım bilmiyorum insan nezaketten kalırdı yani pasta çikolatalı deyil diye gidicektı kız sonra çikolata sosu yapıp pastanın üstüne döktüm sırf kalsın diye🤣bu arada hayla arkadaşız yalnız kalma istemediyim için bunlara katlanıyorum🙂hayat güzel diyenler var djjdjsjdjbfnshjdhxjdbs bunu diyen ya acunun kızı gibi zengin bişeydir ya da ailesi kültürlü iyi kişilerdir. Yoksa bizim gibi insanların bu hayatta sagdece anlık mutlulukları vardır okadar hayattan ve mutluluktan yoksunumki 1. sınıfta arkadaşımla ne konuştugumuzu bile kelimesi kelimesine hatirlıyorum bu arada tek iyi dostumda 1. sınıfta oldu arkadas çevrem bu arada baya çok ama hiçbirini sevmiyorum onları korumam için ya da bagzı çıkarları için arkadaşlık yaptıklarınin farkındayim. Ben ömrümde hiçbir sorunumu aileme söylemedim ki söylesem kac yazar yine fırça çekerler bi bahane bulurlar bana kızmak için onlar için b4nim nefes almam bile sıkıntı benim it gibi çalışmamı onlara tapmamı bekliyolar ama ben böyle bir insan deyilim gerçekten artık özgür olmak istiyorum. Bukadar çomarın arasında yaşamak beynimi zedeliyor.
152 Yorumla- +1 yıl
Benımde üvey babam var exımle mesajları okumuş banada bacım dedı anneme bunu dışarı çıkarmayın dedı bır aydır çıkmıyorum ıkı gün komılık ısıne gıttım okulu bıraktığım günün anasını * gerı baslıcam bit senedir sıgara içiyordum babam pantolon alcam dedı almadı ve o neyse mesajlarımı neden okuyorsa allahım ya yeter bır aydır ıs harıc evden çıkmıyorum ya
+1 yılMerhaba ben daha yeni üye oldum :) konu annem pardon düşmanım demeliydim çünkü öyle davranıyor ilk baştan anlatim biz 3 kız kardeşiz benden 2 yaş büyük bir ablam ve 2 yaşında küçük bir kardeşim var annem beni hiç sevmedi ve beni hep ayırdı annem ablamın sınavlarınq yardımcı olsun diye sürekli onu dershaneye ve özel kurslara yazdırdı ama bana gelince sen ztn yapamıyorsun boşuna paramı harcama diyo evt derslerim kötü hatta baya kötü ama bu kadar da kalp kırma be kadın benm annem bana hiç annem gibi davranmadı sanki üvey evlat gibiydim misafirlerin yanında sırf yemek yedim diye bni hep cimcikler gözlerini kocaman büyütür teyzelerin yanında bile o haraketleri yapardı kalabalık ortamlarda sanki beni çok seviyormuş gibi yapardı ama onlar gidince aynı tavırları sergilerdi bana karşı hiç kızı gibi davranmadı ne sevdi ne saygı duydu hiç anneme bir sırrımı veremedim hiç bir kararıma saygı duymadı sırf küçüğüm diye hiç bişeyi tiye almadı bn hayatımı kendi yönetti neyse 2 sene önceki olayı anlatim lgs sınavına hazırlanıyorum tabi ama ağır bir ameliyat geçirdiğim için tam hazırlık yapamadım ve annemle bunu konuştuk dedim anne sonuç ne olursa olsun beni dövme bana küfür etme dedim o da tm söz dedi neyse o gün çattı geldi sonuç baya düşük 287 puan :( biz dayımlarla aynı binadayız o gün bn onlarda kaldım ama heyecandan yatamadım sabah annem açıp bakmış bni çağırdı hemen gittim eve bana vurmaya başladı yerden yere savurdu bni cimcikledi ısırdı her yerimi moraarttı saatlerce dövdü sonra anneannem aradı sonucu sormak için anlattı söyledi sonra bana bacım dedi anneannemle konuşurken çok içime oturdu yemin ederimki bu kelimeyi hayatım boyunca unutmıycam ve içimde kaldı sadece ablam ve bir arkadaşım biliyo bunu sanki hayatımda sadece o ikisi var ablamı seviyorum annem bazen ona da kötü davranıyo ve ablam annemi sevmiyo onun da bazı nedenleri var sonuç olarak ben annemin gözün de işi yaramazsın malın aptalın ve laylaylom tekiyim bu arada ne orospuluğumu gördü çok merak ediyorum bazen ona laf sokuyorum ztn sen yeğenlerini çocuklarından çok seviyosun ya git işini onlar yapsın diyorum sonuç olarak annemden nefret ediyorum ve bazen intihar etmek istiyorum ve evden gitmek istiyorum ama elimden bişey gelmiyo lütfen bana yardımcı olun napıcam bu kadınla hayatımı mahvetti psikolojim berbat durumda
82 Yorumla- +1 yıl
Bacım kelimesi yanlış olmauş=o***pu ydu
Bende bugün evleri güzelce temizledim annem yorulmasın diye geldi iğrenç yapmışsın dedi içime attım gece odamdan çıkmadım ses yapmadım hiç annem yatıyor diye bende uyuyayım dedim sadece gidip dişimi fircaladim sessizce başkada hicbisey yapmadım geldi bana bi ton laf saydı bağırdı durdu çok ses yapıyorsun hergun boylesinde ama görmeniz lazım öyle bi bagiriyorki yine bisey yapmadım ağlıyorum şu an her zaman böyle bana sürekli kızar ne giysem iğrenç olmuş der hepde 9nun beğendiği şekilde giyinirim asla benim tarzım olmayan seyler o kadar mutsuzum ki giydiğim şeylerin içinde kız kardeşim benden kilolu ona hep sen ondan zayıfsın o kilolu sana daha çok yakıştı der. Yemek yaparım evdeki herkes beğenir o illa bi kulp bulur beğenmez az yer bazen yanına giderim sohbet etmek için geç cevap verir hep başka biseyle ilgilenir kız kardeşimle gülüşürler benimlede sohbet ederken gülsün isterim artık ne diyeceğimi şaşırdım iltifat ediyorum sürekli onun seveceği tarzda konuşuyorum bana bakıp gülsün diye ama yok hele son zamanlarda hic annemi geceleyin yatarken öpmek isterim bazen opturmez ya da opsemde homurdanir o kadar çok şey yazasım varki daha bitmez yani hiç bi zaman o sevgiyi göstermedi annesiyle böyle mutlu mutlu videolar çeken resimler atanlara o kadar özeniyorumki hep çocuğum olursa ozrlliklede kızım böyle olmayacağım diyorum bunu yazarkende ağlıyorum üniversiteye şehir dışına çıkmama izin vermediler. Bende tamam dedim dershaneye yaziliyim onada izin vermediler tek çare açıktan üniversite okudum evde çalışarak kpss den 84 aldim atanmayı bekliyorum sürekli senden bi bok olmaz diyo annemle babam sanki ben ailede sadece hizmetçi gibiyim ayda en fazla 2 kere dışarı çıkıyorum 1 tane arkadaşım var ondada demediklerini bırakmazlar size yemin ederim 21 yaşındayım hayatımda hiç ne erkek arkadaşım oldu nede sevgilim ama annem bana hep bacım der yüzüme krem sürerim kime susleniyosun der oysaki dışarı çıkmıyorum o kadar psikolojik baskı uyguladilarki kendimden tiksinmeye başladım hep sorun Bende diyorum ama anormal biseyde yapmiyorum hatta hicbisey yapmiyorum annem ne derse yapıyorum asla terslemem sesimi yukseltmem ona karşı olmuyor ama ne bileyim...
72 Yorumla- +1 yıl
Lütfen üzülme aynılarını yaşıyorum bende babam ve annem boşandı annem her evine gittiğinde beni ağlattı kovdu hayatımda duymadığım küfürleri bana etti çok dövdü ve sevgilisi var ona benden daha çok değer veriyo herkese karşı beni kötüler bende senin gibiyim evde her işi yaparım onun için bir kere teşekkürler demez anne sevgisi yok içimde hiç bi zaman da olmıycak beni kendimden hayattan bıktırdı ben bunlari haketmedim ama üzülme sana bunları yaşatan biri için kendini mutlu et dediklerini takma ❤️❤️ umarım hep mutlu olursun maalesef herkes annelik nedir bilmiyo bize böyle davranıyorlar ama biz yanlarında olmadığımız zaman çok aglıycaklar ve kere böyle davranmasaydım diycekler:)
- +1 yıl
Bende 27 yasindayim ayni seyler bendede var eksigi yok. Tipatip ayni. Ben bu isin nedenini cozmeye calistim esas sebebi ne diye. Benimki galiba bu; annem evin kucuk kizi ablasinin esi olunce ona cok deger verilmis. Annem golgede kalmis annemde teyzemi cok kiskanirmis halada kiskanir. Dedikodusunu yapar. İki sebep var annem babamla zorla evlenmis ben babama cok benziyorum cirkinim gozunde. İkinci sebep ise teyzeme benzetmesi. Evdeki benden kucuk kardesimede bu bana benziyor der. orada cozdum olayi beni hayatindaki kotu kisilere benzetiyor. Teyzemi kiskanir benide kiskandigi oluyor beni teyzemin yerine koymus ikimizede ayni muamele yapiyor. Hatta bazen cocuklugunun hincini aldigini seziyorum kardesimi sevip ovup bana nispet yapiyor. Bigun yuzune vurdum herseyi kiskaniyorum ablami dedi. O ara bana karsi bi toparlandi ama yine ayni yine ayni degismedi. Simdi nisanliyim evden git diye bekliyor bunuda diyor. Nisanlin senden iyi diyor. Zaten beni aldirmayida dusunmus hamile kaldiginda. Ama maddi gucum olsa boyle yapmazdi eminim evde besleme gbiyim. İstenmiyorum yani cok acik. Allahta bu kapiya bidaha girmemi nasip etmesin anneme muhtac etmesin beni. Sana vercegim tek tavsiye maddi gucunu eline al. İsine sahip cik atan. Ben atanamadim bizim bolumde alim az. Kesin seninde annenin boyle bir psikolojik sorunu vardir. Degismiyorlar ben cok yaranmaya calistim okula gondermedi gitmedim gittim aciktan okudum. Her dedigini yaptim. Ama disariya karsi asla beni savunmadi hic kendi kendime buyudum ben. Sokak kopeginden farkim yok. Yaranamadim hic. Belki buda bizim imtihanimiz eger anne olursam asla boyle olmuycam.
+1 yılAnliyorum seni kardesim! Benimde "Annemden" cekmedigim kalmadi. Kendisi benim gercek annem degilmis. Annem ben tam 4 yasinda girdigim gun dogum gunumde vefat etmis kalp krizinden. Babam tekrar evlenince bu benim annem oldu, ve her zaman ony gercek annem belledim. Hakkini yemiyim, ihtiyaclarimi karsiladi yedirdi, icirdi, giydirdi. Ama her zaman bana cok kotu davraniyordu. Daha, 4 yasindaki biri, dolaptaki tencereye kapagini koymayi unuttugu icin dove dove burnunu kiran biri. Her firsatta hayatim boyunca beni kotuledi, hakaret etti, dovdu, sovdu, etmedik birsey birakmadi. Bu yasadiklarimi hic kimseye anlatamadim, icimde kocaman bir depresyon hayatim etkiledi. Bana yaptiklarininin yuzunde icime kapanik biri oldum, ama onun kadar vicdansiz olamam. Kendinden 3 cocuk daha yapti bana kardes diye. Bizi surekli ayiriyor, benim gormedigim ilgiyi onlar 10000 kat daha fazla goruyorlar ki kiskanmiyorum guzel bisey ama keske sevmeyi ve sevilmeyi ne oldugunu ogretselerdi bana. Benim suanki beynimi etkiliyen an buyuk travma onun bana attigi iftira. Benim onun kardesini yan gozle baktigima dusunup aylarca benim hayatimi zindan etti, ve bunu sadece dayimi sevdigim icin. Dayim olarak. Benimle derdi hic bir zaman bitmedi, asla bitmeyecekte... allah herkese iyi anneler nasip etsin!!
71 Yorumla- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun
+1 yılsaat sabah 7.42 yine bir bağırşma ve gürültüyle uyandım. Annem sürekli uykudan kalkıp herhangi bir sebepten üstüme yürür ve beni döver. 20 yaşındayım annem babam ayrı, bugüne kadar onları üzecek hiç bir şey yapmadım. Ortaokul ve Liseyi hep derece ile bitirdim. Özel bi üniversiteyi %100 burslu kazandım.5 senedir devam eden aileminde tanıyıp onay verdiği bi ilişkim var. Ama tüm bunlara rağmen annem beni istemiyor. Bunu sürekli bana söylüyor herkesin içinde sürekli beni ezip ağlatana kadar dövüyor. Babamla yaşamaya çalıştım ama beceremedim, bir genç kızın babasıyla yaşaması gerçekten çok zor. şu an da da annemde (kendi evimde) sığıntı gibi yaşıyorum. Kız kardeşim var liseye gidiyor, dersleri hiç iyi değil hiç söz dinlemez başına buyruk ve saygısızdır. Ancak annem onu kusursuz görüyor beni de en büyük kusur. Artık o kadar çaresizim ki bu saatte burada bu yazıyı yazıyorum. Çok üzülüyorum çok canım acıyor hem fiziksel hem psikolojik olarak şiddet görmekten çok yoruldum. Yaşama isteğim hiç yok 2 senede 4-5 kere intihar etmeye çalıştım ama o kadar korkak ve beceriksizim ki onu bile yapamıyorum. Umarım bir gün her şey düzelir
120 Yorumla
+1 yılMerhaba, Yaşım aslında burdaki bireylere göre çok küçük. Ben 13 yaşındayım. Sadece birilerine birşeyler anlatıp, rahatlamak istiyorum... Babam annemi aldattiginda yarın matematik yazılım vardı. Abim hep yanıma geliyor, iui olup olmadığına bakıyordu. Sonra Hep hercumlede ayrılalım, bosanalim. Yeter artık gibi kelimeler duyuyordum. Bugunde bir anda boşanma konusu tekrar ortaya çıktı. Ve sanırım yarın veya pazartesi boşanma duruşmasi var. Bugun hatta Max 1 saatönce anneme dedimki"Anne anneannememi kalmaya mi gideceğiz" dedim. Ama annem.. Bana dediki"Sen gelmiyorsun, Babanın yanında kal sen. Baban 2 gün sonra üvey anne getirir, Sikisirler sende kulaklarını kaparsin inşallah. Sen babanın kizisin "dedi. Ve yaklasik 30 saat önce abimle cantalarini alarak dışarı çıktılar.. Ve biz neredeyse 1.30-2 sene önce Antalyada yaşama hayalleri kuruyorduk. Nasil babam böyle bir * yaptida bu duruma geldik diye uzun zamandır düşünüyorum. İnsallah sizi uzmemisimdir. Gorusuruz. Artik buraya üyeyim ve her gelişmede yazmaya içimi dökmeye çalışacağım... İyi gunlerr💗
51 Yorumla- +1 yıl
Selamm gelişmelerinin kaydetmeye geldimmm. Annem beni sevdiğini soylesede diğer arkadaşlarıma, misafir çocuklarına benden daha iyi davraniyor
+1 yılbir evin ikinci kız çocugugum her zaman ablamla kıyaslandım. ablam ilkokuldan beri bütün öğretmenlerin gözdesi, lisede okul birincisi, üniversitede derece öğrencisi bana soracak olursanız benim hiç başarım yok bir tane bile. güzel resim çizerim ama annem boş işler dışında bir işe yaramıyorsun sözünden beri bir çizgi bile çizemedim. benim iyi arkadaşlarım var ama ablamın yok. ben onun arkadaşı olmaya çalışıyorum hep dinliyorum sıkılmadan aynı seyleri defalarca aynı heycanla dinliyorum. ama ablama ben rüyamı bile anlatsam ne anlatıyodun ne zaman bitecek diyor. arkadaşlarımı hep eleştiriyor ama onlar ablamı seviyor. benim sevgilim oldu dogru dürüst soru bile sormuyo ilişkim hakkında hiç bir şey bilmiyor. onun hiç sevgilisi olmadı ben yardım etmeye calışıyorum ama o bana hiç sormuyor. atandı ve farklı şehirde ne zaman arasa sadece ders konuşuyoruz. bana para yolluyor ne zaman tartıssak ailem bir daha ona verme diye yüzüme vuruyorlar. her zaman ablamın istekleri oluyo o derse imkansız bile yapılır ama ben becereksiz ve canım olduğum için benim olmaz. ben her zaman masrafım. keşke bende atabilsem belki başarılı olursam beni de severler. neden ben anlamıyorum ki dersleri belki başarılı olsaydım eve para getirseydim severler miydi
20 YorumlaBenim annem neden böyle ben Annemi çok seviyorum harcamanın yanında oluyorum bir şey ihtiyacı olduğu zaman veriyor , işlerine yardım ediyorum. Peki ya annem , o beni hiç sevmiyor gibi yani işine gelince seviyor. Küçük kız kardeşim bugün korktu ve evden ses geldiğini söyledi bende korkusunun geçmesi için ona biraz şaka yaparak evden annemde uçan kedi ekmek diyor gibi ona göre komik şakalar yaptım. Annem uyandıktan hemen sonra bana kızdı ve sen nasıl Kız kardeşini korkutuyorsun diyor? Beni hiç sevmiyor Annem Pubg Mobile oynayan biri ve okadar iyi oynamıyor annem arkadaşları ile vs atarken telefonu veriyor ve koşulsuz oyunu bırakıp yardım ediyorum. Parası olmadığı zaman haftalık harçlığımdan veriyorum. Kız kardeşimi daha çok sevmesi neden oluyor? Benim notlarım onunkinden daha yüksek o aç gözlü bir çocuktur ben ise tutumluyumdur haftalık harçlığımı toplarım ama beni hiç sevmiyor bu 2 hafta içinde çok değişti sanki annem değişti gibi bundan 2 hafta öncesine kadar annemin favori çocuğuydum ama annem beni neden artık sevmiyor Ve arkadaşlar abim ve kardeşim her kaman kavga eder ama ben kavgayı sevmem ama annem Kız kardeşimi daha çok sever abimize sev, ez onun haklı olduğu konuda abim haklı dersem yalancı sende abin gibisin der kardeşim dersem bana daha düzgün davranacağından eminim yatakta uyumadan önce ağlıyorum ve bunu yazmadan 20-40 dakika arası önce yine ağladım kimsenin umurunda değilim birtek babam ve abim beni seviyor. Annemin bende neyi sevmediğini bilmek için gecelerce düşünüyorum ama kardeşimden hemen hemen her konuda üstünüm bazen düşünüyorum bir yürüme engelli olduğum icinmi çirkin olduğum icinmi bilemiyorum.
40 YorumlaDün geceden beri ateşim o kadar yüksekti ki dayanamayacak hale geldim yetmezmiş gibi grip oldum üstelik regl dönemindeyim ve boğaz şişliği var ve bunların hepsini annem çok iyi biliyor gece o kadar kötüyüm ki yengem annemiş gibi davranıyorum bana * gel gör ki annem bir yabancı gibiydi bana karşı yaw bari nasılsın iyi misin sor Vala darılmıcam bu sabah uyandığımda resmen nefesizlikten boğulcaktım o kadar kötü haldeyim ki kqlığım oda mutfaklar bitişik mutfaktan bakınca odanın içini görebiliyorsun annem iki saatir iş yapıyordu ben yataktan ağlamaktan boğazım kurduğu halde gelipde nasıl oldun demedi ama eğer benim yerime Üvey abim olsaydı canı pahasına onu iyileştirmek için elinden geleni yapar her zaman bana senden nefret ediyorum keşke olmasaydın sende iğreniyorum nedne ya neden arkadaşlarımın annesi her zaman bana senin gibi kızım olsun ne güzel olurdu der her zaman beni överler ama annem beni kovamk için elinden geleni yapıyor bu sene 10. sınıfım tyt test kitabını fiyatı 140 TL ydi alim mi dedim okulu bırak seni evlendirin diyor her defasında bunu diyor bıktım cidden bu yüzden bu evden gitmek için ne gerekiyorsa yapacağım keşke tek annem olsaydı hiçbir aile üyem beni sevmez...
20 Yorumla
+1 yılBende anlatmak istiyorum şöyle babam şehir dışında annem ben kardeşim yaşıyoruz ben bı proje hazırlıyorum bilgisayardan yemrk vakti gelince annem elinde sini ile Ya bı işin ucundan tut Allah'ın cezası o bilgisayarı geçircem kafana gorceksin diyo sesimi çikartmiyorum bana kahpe diyo ve bu zamana kadar ne dese tamam dedim köyü söz soyledi içine attım ama bu bana çok ağır geldi döndüm kaldım 1 2 saat sonra annem hıh hem suçlu hem güçlü kız kalk o suratını aççak bı neden yok ha illa istiyorsan ben hemen bir neden bulurum dedi ve benim kolumu sıktı kan oturdu falan gene sustum bu günler geçecek bu sınır geçecek diye kendimi avuttum bide ben her fırsatta müzik dinliyorum çünkü müziklerde kendimi buluyirum ama annem yeter ya yeter ne derdin var senin de müzik dinliyorsun ver şu telefonu dedi ve telefonumdaki tüm müzikleri sildi ben saf salak ben gene sustum şimdi yardım etmiyor demesin diye mutfağa gittim siniye mi tepsiye mi konulcak dedim sana ne dedi azarladı dövdü ya ben ne yaptım benim suçum ne ama kardeşim prens gibi büyütülüyor bende köle gibi ne yapmalıyım neden beni sevmiyor ne yapsam beni sever?
20 Yorumla
+1 yılbenim tek annem değil babamda öyle benden çok kız kardeşimi seviyorlar dersimi çalışıyorum 40 sınav varsa birisi kötü çıkar o zamanda hemen ararlar evi cuma günü sınav hakkında konuşacağız diye ve o sınav matematikse başka bir dersin hocası arar sonra ailem dediğim o insanlar hemen derler pü Allah senin cezanı versin canım biz sana diyoruz ders çalış diye hep telefona bakıyorsun diye (NOT: hoca aradığı zaman telefon 1.5 aydır tamirdeydi) neyse sonra ben bir sınavım kötü diğeri iyi tebrik etmiyosunuz diye sonra annem terlikle vuruyor ki hala buna devam ediyor babamda ulan canım beni sana parayla mı verdiler seni hastaneden aldığım güne yazıklar olsun bir kuruş bile sana değmez ukala terbiyesiz dinsiz imansız 4yıl öncede telefonda 3 yılda bir beni arayan anneannemle görüşücem annem yanıma oturup "ya anne bu genetiği bozuk ukalayla konuşma" dedi ama öyle bir zoruma gittiki kendi paramla aldıklarımı koydum çantaya açtım kapıyı ama gitmeden önce bana verdiğini emekler için teşekkür edecekken babam ulan keşke bu ukalaya bir kuruş bile harcamamalıydım diyince çektim kapıyı gittim insan bi balkondan bakar o da yok o gün bugündür okuldan yine annesi babası böyle olan 4 erkek arkadaşla kalıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
canım demediler yanlış yazmışım
Annem beni sevmiyor nedenini bilmiyorum ama benim küçük bı kardeşim var küçük dediğim de 10 yaşında annem ha bire onu övüyor onu düşünüyor oysa ben umurunda bile değilim hatta bı kere uyuyordum yanıma geldi tabi o ara bir şeyler homurdaniyordu uyandım ama gözümü açmadım bakalım ne yapacak dedim bekledim bana söylemediğini bırakmadı vay hep uyuyomusum geberip gitsen de kurtulsam falan filan tabi o homurdanarak gitti ve ben bı an canıma kıymak istedim ama sonra vazgeçtim ve geçen akşam misafir geldi soğuk su falan içtiler biseyler yediler ve o akşam onlar gidince vay sen bu suları içiyorsun doldurmuyorsun diye bana bı bağırmış görende sanki ben su içiyorum zanneder sonra su içmek için bardak aldım tekrar başladı bağırmaya bardağı tezgahın üzerinde bıraktım - başka nerede birakacaksam- kolu çarptı suçlu yine ben oldum bayağı kızdı işte ondan sonra gelmiş yanıma acaba yarın çocuğa ne yemek yapsam diye bana soruyo dusunebiliyor musunuz o kadar yani hele bı gün doğum günüme bir gün kalmış o günu hiç unutmam o gün yüzüm hiç ama hiç gülmedi düşünün doğum günüm diye bile sevinmeye fırsat bulamadım. surekli keşke dogmasaydin Çok yaşa de kurtuluyum çok kötüsün senin gibi çocuk olmaz sana doğum günü falan layık değil yapmiycam falan demeye başladı ben bu kadını anlamıyorum. bazen oturup düşünüyorum acaba neden yaranamiyorum evi tepeden tırnağa temizlesem bı kere teşekkür etmez bı kere eline sağlık demez bı kere ovunmez bı arkadaşı var bide sürekli kızları bı iş yapmasa bile ovunuyo ama benim annem yapsam da ovunmuyo bı kere takdir etmiyo sizce bende mi hata onda mi? :(
30 Yorumla
+1 yıl1)annenin yaşı kaç ? dul mu ? bak bunlar da önemli eğer erkek arkadaş yaptıysa kendine seni baştan sepetlemiş olabilir ne anneler var okuyor görüyoruz öyle birşey yapabilir de yani ,
2)annene sen neler yaptın geçmişte ? onu kızdıracak utandıracak şeyler yaptıysan bıkmış olabilir senden
3)anneni karşına al konuş neden böyle davrandığını sor, doğrudan iletişim sorunların çözülmesinde elde edilecek kaynak bilgilerin en önemli istihbarat türüdür.sağa sola danışarak sadece kurgusal fantaziler elde edersin.12 Yorumla
Soran+1 yılkonuşamyrm onunla konuşmaya kalksam yine bagırıyor cagırıyor:(
- +1 yıl
akrabaların varsa,onlarında olduğu birgün annenin davranışlarında eğer bir değişiklik olmaması halinde ,kendini yakın hissettiğin bir akrabana bu durumun sebebini annene sormasını rica edebilirsin.
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Annenin sevgisi meselesi degil bu.. huysuzluk ve psikolojik bir durum.. en. yakinindakinden. cikarma duygusu, bir seylerin acisini.. biraz genetik. bir huysuzluk olabilir.. ayni anne, sen. uc gun olmassn kiyameti koparirv.. umursamayacaksin sozlerini. gulumseyip devam edeceksin.. bazilari yaslandikca tamamen cocuklasir.. dsyanamayip kavga etsen bile, annendir ve onun. olayi tamamen bir cesit anksiyete ve sana yansitmasi.. seni sevmemesi degil... uzulme :) beterini yasadim. annemle.. annesi de boyleydi.. ona gecmis.. en sevdigine cektirmesi..
20 YorumlaBen seni çok iyi anlıyorum benim anne de öyle hep dövüyo hiç bişey yapmıyorum gene dövüyo sus diyo konuşma benle sus diyo susuyorum gene kız ıy o seni hiç sevmiyorum diyo keşke doğmasaydın diyo beni hiç sevmiyo öz annem bide git benle aynı odada oturma beni hep odama yolluyo biyere giderken beni yanına almıyo benle gelme diyo beni hiç sevmiyo babam da hiç sevmiyo beni dövüyolar anneme en son bebekken sarıldım en son bebekken öptüm bikere sorna hiç bunları yazarken ağlıyorum beni evladı olarak görmüyo o beni sevmiyo sa bende onu sevmiyorum
42 Yorumla- +1 yıl
Ben de bazen yaşıyorum ama saçma sapan hareketler yapma Öncelikle. Her zaman Çoçuklar annelerini , babalarını karşılıksız severler. anneleri dövdüler de hakaret etseler de çocuklar onları sevmeye devam ederler. Sen en iyisi al karşına kardeşim konuş , konuş en azından biraz olsa da anne , baba yüreği kaldıysa seni birazcık olsa da anlarlar denemelisin. Yalnız sana çok üzüldüm kardeşim.. 😩😩
- +1 yıl
Beni de sevmediğini düşünüyorum en ufak birşey yaptığım zaman sen hastasın sen şöylesin böylesine dönüyor olay ne yaparsam yapayım hiçbir türlü gözüne giremiyorum millet neler yapıyor hiçbir şey olmuyor benim hiçbir kötü alışkanlığım yok okul desen okuyorum ve yine de yaranamıyorum
50 Yorumla
+1 yılNasıl başlayayım bilmiyorum annem babam ablalarım beni hiç sevmiyorlar bana üvey evlat muamelesi yapıyorlar ama ben onları seviyorum bende her çocuk gibi sevilmeyi ilgi görmeyi istiyorum çünkü ben hayatımda hep yalnızdım annem babam ablalarım vardı ama yokmuş gibi davranıyorlar bende sevilmek ilgi görmek istiyorum anneme ne yapsamda beni sevmiyor hep bela okuyor vuruyor babamda bana küfürler edip vuruyor beni umursamıyor içki içiyor maddi durumumuz ne kadar da iyi olsa benden nefret ediyorlar neyse görüşmek üzere 😥😥
31 Yorumla- +1 yıl
Benden nefret ediyo henüz söylemedi ama davranışları hergun bunu yüzüme vuruyor ben bu evde hapis gibiyim her şey yasak. YouTube tik tok instangram Facebook kısaca internet yasak youtubeye yeni yeni giriyorum benim arkadaşlarımın hepsinin hesapları var benim youtubede bile yok. Slime yasak oyuncak almalarini istiyorum sen bebek misin diyo ya da işim gücüm yok sana oyuncak alayım diyo bu arada ben 12 yaşındayım yani çocuğum daha ma kardeşim olduktan sonra liseli gibi davranıyorlar bana ben bu yaşta evden kaçmayı düşünüyorum. Slime ı kendim evde yapayım dedim neymiş sabun israfiymiş ben bebek misim bana biberon getirmesi lazımmış şimdi bir ton azar işittim peki bi sorun bana benim psikolojim yerinde mi? Cevap veriyim hayır fiyorum ya evden kaçmak istiyorum bu yaşta bunu düşüncenin piskolajisi normal midir? Ne yapmaliyimda bu kadın beni sevsin? Allah aşkına bı çözüm bulun🤲
aslında benim durumum senin kadar ağır değil ama yine de ben de sevmiyorlar bence bana soğuk davranmaları falan çocukluğuma dair güzel bir anım yok annein bana sarıldığını bilmem mesela anne sevgisi kokusu nasıldır babam son zamanlarda iyice sinirlenmeye başladı bana dışarda sinirlenip evde sinirini benden alıyor belki nankörlük ama ne bileyim işte sevgi istiyorum bende annem bana sarılmıyor diye geceleri hıçkırarak ağladığım çok olmuştur sonra saçımı en son yıllar önce taradı o daa mecburiyetten hiç saçımı okşayıp sevmedi bu yüzden başkalarının bana ilgi göstermedi çok hoşuma giidiyor bence anne baba demek sadece yetiştirmek değil ona sevgini de vermen lazım küçük kardeşim var ona da bağırıyorlar ama ilerde her derdi olduğunda bana koşmasını istiyorum içine atmasın benim gibi olmasın kafama takmayayım diyorum ama bir süre sonra cidden zor oluyor inan ki seni anlıyorum umarım karşına düzgün biri çıkar da tüm bunları unutursun...
50 YorumlaMerhaba. 24 yaşında genç bir kızım. Yaşadıklarım ıartık beni nefes alamaz hale getirdi. Ben küçükken sürekli annemi döven bir babam vardı, annem dayak yediğin de beni de döverdi. Benden 4 yaş küçük bir kız kardeşim var çoğu şeye onun için katlandım. Babam öldükten sonra beş sene geçtiğinde annem ikinci bir evlilik yaptı. Bu evliliğinde de sorunlarımız aynı devam etti, annem boşanmaya karar verdi vermeden önce de bir çok şiddete bizde oda maruz kaldık. Boşandı ama bana davranısları hep aynı üniversite bitirdim öğretmen oldum, ikinci bir üniversite okuyorum ama hala aynı. Bana bela okuyor seni hiç sevmiyorum keşke doğurmasaydım dediği de oldu öl dediği de hep kardeşim için katlandım ama artık oda kendini kurtardı.. belki biri bana bir çözüm yolu söyler ya da söylediğinde bu dünyada olmamışta olabilirim yaşadıklarımı kaldıramıyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Ya çok üzüldüm senin adına gerçekten💜 yani ne kadar doğru bir yol bilmiyorum ama ya kendi ayakların üstünde yaşayıp kendi evine çıkacaksın ya da gerçekten güvendiğin biriyle evlenip annenden uzaklaşacaksın. Kardeşinle ilgili de bir sorun kalmadığına göre artık biraz kendine odaklanma vakti bence 🖤
+1 yılBendede aynı durum ne yapsam yaranamiyorum parayı ben eve getiriom alışverişi yapıyorum ara sıra ev işi yapıyorum yine suçlu ben cikiyorum abimi hep benden daha çok seviyordu hatta bana senden nefret ediyorum dedi çoğu zaman oldu kötü kötü şeyler bir annenin demiyecegi şeyler or... Vs Ben her gece ağlamaktan bıktım ne zaman normal konuşsam veya boş günümde yatsam bağırıp çağırıp konuşuyor kocaya git de istediğini yaparsın kurtulurum diyor hep şimdide sevglm var nişan yapicaz yine kavga ediyor niye nisanlaniosun elinde para tutamiyorsun felan yani yanlış anlamayın ama ayrı eve çıksam daha iyi vallah evden kaçtığım da oldu söylemedi kalmadı neden kaçtığımi bile sormadı... umarım en yakın zaman hepsi geçer ve mutlu oluruz hepimiz
20 Yorumla
+1 yılkeşke benim annemde öyle olsa ben annemi çok seviyorum ama kadının beni görmeye bile tahammülü yok ne istese yapıorum çalışıyor kardeşime bakıyorum aynı zamanda evi temizliyorum 14 yaşında yapıyorum bunları ama sanki evlatlıkmışım gibi davranıyor geliyor gidiyor Allah uzun ömür versin diyor bıktım artık sanki evde bir sığıntıyım gibi, bende sevilmek istiyorum erkek arkadaşı var acaba ondanmı sevmiyor beni. olabilirmi yok ya keşke ölsem o bana her kötü bişi söylediğinde canım yanıyor telefonuna bile numarayla kayıtlıyım kadının bıktım ya sırf o istemiyor diye arkadaş bile edinmiyorum yeter...
20 Yorumla
+1 yılSeni o kadar iyi anlıyorum ki :( senin annen sadece laf sayiyomus benim annem küçükken beni döverdi kollarım bacaklarım hep morarirdi şimdi biraz büyüdüm karşılık veriyorum kolumu falan sıkıyor git bu evden istemiyorum seni diyo küfür ediyo öz çocuğuyum ama kız olduğum için böyle davranıyor bence senin annenin pskoljik birşeyi olabilir :/
30 Yorumla
1 yılBenim annemde öyle. Niye öyle yapıyor anlamıyorum. Babam kaç kere uyardı annemi çocuğa düzgün davran diye yok kadın anlamiyo. Sanki ablalarimi doğurdu beni sıçtı. İyi bi evladım sınav senemde bile o yorulmasın diye evi temizliyorum yemek yapıyorum teşekkür bile etmiyo. Ağlıyorum beni görsün diye gelip özür dileyen evine git evi süpür diyo. Bu kadar vicdansızlik olur mu ya. Beni niye doğurdu anlamıyorum ki. Zaten abim öldükten sonra acısını unutmak için doğurmuş beni. Yara bandı olarak dünyaya gelmişim. Babam çok anlayışlı bi adam keşke annem de onun gibi olsaydı. Her şeyden şikayet ediyo sürekli ablalarimla kiyasliyo bıktım. Dışarida okuyacağım diyorum inşallah kazanamazsın diyo. Hiç bi yaptığımı takdir etmiyo. Kafayı yicem artık yeter ya
00 Yorumla
+1 yıl(Erkeğim) Benim annem sürekli bana allah belani versin senden nefret ediyorum gibi kelimeler kullanip beni sürekli sevdiklerimin yaninda benim yaptikalarimi 10 kat daha kotuleyip söylüyo halbuki yaptigim hatalar ben içerdr televizyon izlerken annem sesleniyo duymuyorum sonra geliyi dövüyo falan sonra millete sevdiklerime yakinlarima beni sürekli azarlayarak kucuk dusurerek sanki zevk alircasina anlatiyo resmen intihar yoluna dogru ilerliyorum bana uyguladigi siddetlerin maddi hesabi yok surekli kafamda otuyo kafam artik kaldirmiyo piskolojik olarak battim artik dayanamiyorum. Galiba intihar edicem
00 Yorumlacanım okudum yazını aynı seyi bende yasadım benım annemde aynı senin ki gibi davranıyordu aynı ya sozler felan aynı ve ben supeleniyordum hep annemden bu benım annem olamaz diye cunku bırbırımıze hıc benzemıyorduk benzemedigimiz gibi huylarda benzemıyordu hiç ama hiç sonra ben arastırdım evlatlık oldugum ortaya cıktı gercek ailemi buldum ve baktım kı annem bana ne kadar benzıyor ve kac sene sonra ilk defa bı anne sevgisi ve sefkati tattım gercek anne bir baska oluyor yaa bence senın annen uvey olabilir cunku gercekten doguran anne baska oluyor ve böyle davranmıyor hıc bı zaman :(
10 Yorumla
+1 yılanlatmadığın bir şeyler var gibi... yani böyle tek taraflı durduk yere senden nefret ediyorum demez kimse diyorsa ya şizofrendir ya da buna benzer bir hastalığı vardır... hastalığı olup olmadığını da yazmamışsın... geçmişte ne oldu aranızda baban nerede bu arada?
00 Yorumla
+1 yılAnnenin sana davranış şeklini annenden başkası bilemez... Bu durum her ne kadar seni bir çıkmaza sürüklese de kendi ayakların üzerinde durana kadar sabretmeyi bil, çünkü anlık vereceğin kararla dışarıda bekleyen olasılıklar annenin bu durumundan daha iyi olamaz... Sen hedeflerin doğrultusunda hareket et... Belki zamanla annenin de sana bakış açısı değişir... Ama şu an bütün olanları sineye çekmesini bil...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 370 cevap paylaştı. Olayları bilmediğim için bir yorum yapamıyorum ama, senden değil belki bugüne kadar başına gelenlerden nefret etmiştir. onu nefret ettirecek birşeyler olmuş olmalı belki yaşadıkları onu hayattan bezdirmiştir. Benim annem de bazen öyle dert etme, sonra gelip özür diliyor denge yok:)
00 Yorumla
+1 yılÖzlem23 bacı: bazı anneler vardır kızlarına o kadar çok güvenirler ki, ta ki bir erkekle mesajlaştığını görene kadar veya duyana kadar o güven yerini nefrete kine bırakır. eğer sende farkında olmadan bir hata işlediysen, bunların sebebi yaptığın hatalar olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak sana önerim cidden okuyomusun bilmiyorum ama üni filan mutlaka git orda bi iş bul çalış ve annenden uzak dur ben olsam öyle yaparım cidden kendine yazık etme kendinide suclama eger suçluyosan sanırım üzülüyosun ama dediğim gibi takma kafaya bırak ne olucaksa olsun ...
10 Yorumla
+1 yılİçimi dökmek istiyorum
Annem bana son zamanlarda hatta 2 aydır çok kötü davranıyor. Genel olarak abim var ve ayrımcılık yapıyor. Abim beni sürekli eziyor ve tehtid editor anneme söyleyince ağzın yok mu konuş dedi bendenkendimi savununca annem kızıp dilini içeri çek dedi. Hayatım iğrenç hiç arkadaşım yok eğitim hayatım çöp. Çok mutsuzum ve 14 yaşındayım daha. 🥺😕gizli gizli ağlıyorum. Keşke çok daha iyi kalpli bir annem olsa ve ben onu çok sevdiğim için A harfini büyük yazsam 😓☹️20 Yorumla
+1 yılBu durumda bir erkek arkadaşım var. Babası ile arası bozuk , şiddete kadar gidiyor onların münakaşası.
Bilmiyorum hiç anlayamıyorum böyle anne babayı. Evlat ya evlat candan bir parça.20 Yorumla
+1 yılAnnemin beni sevmemesinin sebebi: ortanca çocuk olmam beni hep ayırıyor kendi isteğiyle en son 2 ay önce sarıldı ondan öncede hiç sarılmadı beni sevmesini çok isterdim daha küçük yaşta böyle şeyler yaşadım acaba büyüdüğümde neler yaşayacağım ya da o zamana kadar yaşayacakmıyım...
00 YorumlaAnnem evi temizler ken kapı çaldı anne kapı çalı aç diye bağırdım süpürge yaptığı için ondan sonra bana bağırdı çağırdı babam gelmiş noluyo dedi anneme de dün hediye almış tım 2 tane ondan sonra boşanıyoruz bu hediyelerini de diğer anneme verirsin dedi ve sonrada inşallah sana çok kötü bir anne gelirde görürsün sen dedi 🫠
00 Yorumla
+1 yılBenim annem (toplum içinde) dediğim şahısta öyle davranıyor neden ayda öğretmen veya doktor maası elime vermiyorsun diye demediği hakaret etmidiği fiziksel şiddet kalmadı para biriktirdim evden ayrılmak için onuda almış sürekli şiddet şikayet yani sen tek değilsin
00 Yorumla
+1 yılGercekten cok zor bende yaşadım bunu kimseye anlatamadim, her zmn agliyodum, bir anne evladını neden sevmez ki diye soylenirdim kendı kendime bir gun oyle bir olay oldu ki annemle çok iyi anlaşmamıza vesile oldu ınşallah allah sana da boyle bisey nasip eder (sana tavsiyem o sana kötü davranıyor diye sen de ona aynısını yapma sabret allah masumlarin yanındadır daima) bu arada annene her daim hakkını helal et nolursa olsun onu sev
00 Yorumla
+1 yılAnnende narsist kişilik bozukluğu var. Bu konuda araştırma yapmanı öneririm. Çok zor bir kişilik. Boşuna uğraşıyorsun. Bütün bunları bir damlacık sevgi için yapıyorsun. Ama boşuna. Asla ona yaranamazsınız. Her istediğini yapsan da asla onu tatmin edemezsin. Ama senin ona ihtiyacın olduğunda emin ol ki! Senin için parmağını dahi oynatmaz. İlerde pişmanlıklar duymamak için sende ona karşı egoist olmaya çalışmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni cok iyi anlıyorum çünkü aynı durumu bende yasadım :-( ama bizim durum farklıydı bebekken 9 yasıma kadar anneannem büyüttü bu yüzden hiç anlaşamadık halada anlaşamıyoruz :-))) dert etme okulunu bitir en iyi sekilde bu günler geçiyor ama bence karsına alıp ciddi bir sekilde konuşmalisin
00 Yorumlaİlginç üvey falan mı değilse böyle anne çok kötü bilmem yani abartıyoor iyice bir insanın kalbini kırmak çok kötüü üzülme ama yha allah sabır versin ::)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende aynısını yaşıyorum beni hiç sevmez hiçbir şey almaz kıyafet falan ama diğer kardeşlerime böyle değil bana hep şiddet uyguladı kardeşlerime severdi beni de döverdi bazen yemek vermezdi artık benimde içime şüphe düştü evlatlık falan miyim diye dusnuyorum gerçekten çok zor bir durum ben ne zaman bişey istediğimde hep azarlar birtaraftan demedihini birakmaz anlıyorum yani seni
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDislardi yani beni hep babamda hatta kardeslerimde hepsi
Belki de başka derdi vardır. Depresyon geçiriyordur.
00 YorumlaŞımartıyorsunuz annelerinizi sonra tepenize çıkıyor işte. Ne gerek var kalkıp masa hazırlamanın. Sen ye yat işte.
31 Yorumla
+1 yılmutlaka bir sebebi vardır. süreklimi böyleydi? yoksa yenimi bu durum?
04 Yorumla
Soran+1 yılböyleydi.. :(
- +1 yıl
babanla paylaş bence bu durumu
Soran+1 yılbabam yokki burda degil bi ikimiz yaşıyorz :(
- +1 yıl
çok kötü ya. bence sende alttan alma üstüne git sinirlenince patlar belki nedenini
+1 yılanneler evladından nefret etmez etse de geçerli bir sebebi olur
belki de annenin seninle ilgili beklentileri vardır bunu karşılayamamışsındır
yada annen seni olduğun yerde görmek istemiyordur00 YorumlaAnnem beni hep dışlıyor Bi insan hiç mi kızını opmez Ha seni seviyorum demez ya yeter bıktım ya Sen beni sevmiyorsun dediğim zaman küser konuşmaz kardeşim sen beni sevmiyorsun ki anlatacak çok şey var mı yüreğim aciyor
10 Yorumla
+1 yılAllah sana sabrını vermiş yoksa normal bir insan sessiz kalmazdı annesi dahi olsa. Sabrın sonu selamettir Allah hakkın yanındadır sabır dile, dua et.
00 YorumlaÜvey evlat olabileceğin hissine kapıldım çok film izliyor olabilirim. Bence bi psikoloğa git ve derdini anlat elbet mantıklı bir çözüm yolu vardır.
00 Yorumla
1 yılAynı annem bunu annemin nefret dolu sözleri ile okudum onlar bizden nefret ediyor çünkü onların yaşadığı zorlukları yaşamamız istiyor erkek olmadığımız için böyleler erkek olsaydık canım oğlum sana yemek hazırladım derdi... Öyle ki beni mahvediyor bu
00 YorumlaUzun lafin kisasi bazen sadece ve asla sevilmezsin !
Benim de burnumdan getirmisti surekli millette beni kiyasliyordu o günleri hatilamak istemiyorum bile okulunu oku isini bul ne olursa olsun ayaklarinin ustunde dur caliş 👍🏻00 Yorumla
+1 yılCanım bn 14 yaşındayım benim annemde beni sevmiyor bugün bir konuda bana yılanın başı sensin dedi sonra bana seni doğurduğum güne lanet olsun dedi bende artık dayanamıyorum bileklerimi kesmeye çalışıyorum korkuyorum bence sabret imtihan bu :(
01 Yorumla- +1 yıl
Kız çocuklari genelde yilanin başı oluyorlar ama. Kizlar birilerini manipüle edebilecek kadar pasif agresif buyutuluyorlar. Erkekler ise hür ve mutlu. Bu yüzden erkek cocuklarini anneler daha cok sever
+1 yılSanki Bir Pok Yapıyoruz Onlara Lan Bizi Sevmiyorsanız Doğum Yapmayın Benimde Annem Böyle Kardeşimle Benim Bir Hatamı Görse Oklava Alıp Fırlatıyor Ders Ders Diye Kafamın İçine ***** Yeter Yav
10 Yorumla
+1 yılBenim annemde böyle iş yaptığım zaman sanki bişey yapmışsın diyo canım diyo salak diyo artık yüzünü görmek istemiyorum diyo sordugu şeye cevap verdiğim zaman terbiyesiz diyo böyle
10 Yorumlabence seni gönderp başka adamla evlencek ya da evlen git diye yapıo
00 Yorumla
1 yılAnne, hayatta sevgisine en çok ihtiyaç duyduğumuz insan, ama sevmese de ne yapabiliriz ki? hiçbir şey çünkü atsan atılmayacak satsan satılmayacak insandır anne.. 💔
00 Yorumla
+1 yılMerhaba beni sevmiyor galiba ablam çalışkan kardeşim güzel peki ya ben? Ne güzel im nede çirkin asla beni sevemez ben olsam da bende sevemem umarım anlarsınız beni
00 Yorumla
+1 yılBenim annem seninkinden daha beter neden böyleler hiç bilmiyorum bana seni sevmiyorum dedi beddua etti ve daha bir sürü şeyler dedi
10 YorumlaBenide sevmiyor ama napıcaksın annen işte kaç yaşındasın büyük ihtimalle çalışmadıgın için öyle yapıyor olabilir benim annemde öyle
00 Yorumlabence annenin psikolojik sorunu olabilir? Ona yardımcı olmaya çalış
00 Yorumla
+1 yılBenımkılerde ayni hep kendıme zarar vermemek için uğraşıyorum
00 YorumlaBENCE ANNELER VE BABALAR EVLATLARINI SEVMEZ DİYE SAÇMA BİR GÖRÜŞ OLAMAZ
01 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Annem beni neden sevmiyor neden, ben onun evladı değil miyim..
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler