Selâmlar!!
Size hangisi daha yakın...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Size hangisi daha yakın...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Her geçen gün daha yabancı hissediyorum kendimi. Sürekli anı içeren mutlulukların peşinde koşmak akılcıl gelmiyor bana.
Koşmaktan yorulduğun an mutsuz olacaksın hissi yorucu olsa gerek. Daimi mutlulukları olmalı insanın, hayata iyi entegre olmuş, kaygılarını minimize etmiş, bir gün doğumunun bile mutlu edebileceği dingin bir ruh hali.
Ölürken mutlu olmalı insan. Mutlu gitmeli.
Günü birlik ilişkiler hep tazeliğini koruyan çiçek gibidir. Sürekli sulamak beslemek zorunda kalmamak güzel bir şey. Özünü al ve bırak.
Hiç iyi değilim bugünlerde kendim ettim kendim buldum gül gibi sararıp soldum 😔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Yani yabancılaştım hayallerim yıkıldığından beridir bu dünyaya yabancıyım
Ayy böyle düşünmeyin her şey gelip geçici olduğunu düşünün ve anı yaşayın karamsar olmayın...
Bulunduğum ortam beni karamsarlığa umutsuzluğa sevk ediyorsa istediğim kadar uğraşsam da eski neşemi bulamıyorum
Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşma imkânınız var mı peki.
Maalesef hayır
Baş ucu kitabım🙂 An'ı yaşa, esir olma🙂
Tavsiye ediypr musun bu kitabı peki okumalı mıyız..
Ne ara yazdın kız.😄
Benim yazmamla senin cvbın arasında 1 dk bile geçmeyince bir an afalladım. 😄
Cevap
20Cevap
Anlık yaşıyorum. Bu hayat bitecek en azından gülerek bitsin
Değişiyor ağırlık olarak yabancılaşan oluyorum. Nadiren de anı yaşamaktayım.
Anlık yaşıyorum hayatımı
Bazen öyle bazen böyle. Anı deverim

Dün anı severken🙂
Cahillere yabancılaşıp anı yaşayıp huzur bulanlardan
Her zaman anı yaşıyorum. Zamanı geriye almak mümkün değil geçen her anın tadını almak lazım.
Hayatada kendimede yabancilasanlardim peki senin gerçek yasin 40 mı insan 40 geldiğinde bir çok şeyin farkına varirmis
Ben farkındayım ama genel görüşleri de merak ettim...
Ben spontane yasıyorum bir okadarda planlı programlı tabiki hayata az çok gün zaman geçtikçe yabancılasıyorum... 🥂
Bu birazda ruh halimizle alakalı şu ara bende yabancılaşmış gibi hissediyorum neyseki geçici olduğunun bilincindeyim..
Evet geçici bir durum ve tabiki insanın hayatta hiç bir şeye yabancılaşmaması için sürekli kendini geliştirmesi güncelleştirmesi gerekiyor... 🥂
Güncellemek zorundayız yoksa çekilir gibi değil.😄
Evet he zaman Acid_Qeenn... 🥂
Yabancı aslında hayatı dolu dolu yaşayacak kadar çılgınım ama o çılgınlığı paylaşacak kadar dürüst ve samimi birine hiç denk gelmedim herkes mutlaka iyiden değil kötüden nemalanıyor belki ondan olmuyordur
Hayatla iyi anlaşıyoruz, anı yaşamayı tercih ediyorum herkese ve her şeye rağmen. Tek bir hayatım var, tek kullanımlık, kimse yüzünden hayatı ıskalayamam
Huzur bulamıyorum kendi saçma mentalitem yzünden bu durum iyi biliyorum bu kafayla milyarlarım olsa yine mutsuz olacağım elimdekilere şükretmeyi öğrenmem lazım
Ne tam tamına bu hayatın içindeyim ne de dışında. Vazifemizi tamamlayıp vaktimiz geldiginde cekip gideceğiz. Bunun için yaşıyorum.
Her şeye yabancılaştım. Bir kukladan fark yok taklit hareketler ve ezbere sözlerden ibaret bir varlık.
Anı yaşamak her zaman. Yabancılaştığım zamanlar da olmadı değil ama genel olarak her anın değerini bilmeye ve güzelleştirmeye odaklıyım.
Anı yaşarım genelde. Bazen istemeden takılıp kalıyorum bir olaya söyler dururum kendi kendime ama olacak o kadar.
Yabancıyım, yabancılaşanlardanım.. böylesi iyi geliyor.
şu an gittikçe yabancılaşmak gibi duruyor. ama değişmeyi düşünüyorum anı yaşamak en iyisi
Anı yaşayan çok da ayrıntılara boğulmadan yaşamı olduğu gibi kabul edenlerdenim.
Bende bir şey kalmadı maalesef çok yabancılaştım...
Kafamdakini yaşarım sonumu düşünmem her şey olacağına varır cünki değiştiremezsin Relax
Anı yaşıyor gibi görünsem de istediğim gibi yaşayamadığım için yabancılaştığım kesin
yaşamak için güzel şeyler olması lazım değil mi
Anda kalmayi seven biriyim fakat şu sıralar anda kalamıyorum maalesef
Anı yaşamaya çalışıyorum bazen olmuyor.
Olduğum anı önemseyip yaşıyorum. 1 dakika sonrası bile olmayabilir.
Anı yaşarım her zaman.
Yabancılaştıkça anı yaşamaktan daha çok keyif alanım.
Anı yaşayıp huzur bulanlardanım
Ben kendime yabancıyım
Bugüne kadar yabancılaşandım ama bugünden sonra anı yaşayan ve mutlu olan bir insan olacağım🌷
Kendime ve diğer bütün olgulara yabancılaşmış biriyim...
Huzur bulurum
Gittikçe yabancılaşıyorum
Anı yaşıyorum artık
Anımı yasayip huzur buluyorum yetiyor bana.
yabancılaştım resmen. silahını...
Anlık yaşamak daha güzel...
Anı yaşayıp keyfime bakarım.
Hayata yabancılaşmamaya çalışanlardayım..
Ani yaşayıp huzur bulanlardan.
Genelde anı yaşarım.
Anı yaşıyorum
Carpe diem 😁
Yabancıyım
Birincisi
Ikisini de yaşıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?