Kişilik & Karakter Siz hayata Tutunanlardan mısınız? yoksa Tutunamayanlardan mı? DüşünenMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hayata tutunuyor musunuz? yoksa savrulup gidiyor musunuz? Siz hayata Tutunanlardan mısınız? yoksa Tutunamayanlardan mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Şimdilik tutunmaya çalışıyorum diyebilirim sadece. ama her an her şey olabilir yani anlık yaşıyorum 1 0 Yorumla
İzmirli2735 Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl Akışına bırakıp anı yaşayanım.Tutunmak için amaç gütmüyorum.. 1 0 Yorumla
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sonuna kadar muhalifim hayat konusunda. Hayata tutunmaya devam! 1 0 Yorumla
esmerimbiciiim Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Tutuyonuz tutunamiyoz bi sekilde yasayip gidiyoz iste 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Tutunmaya çalışıyorum diyelim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şimdilik tutunmaya çalışıyorum diyebilirim sadece. ama her an her şey olabilir yani anlık yaşıyorum
Akışına bırakıp anı yaşayanım.
Tutunmak için amaç gütmüyorum..
Sonuna kadar muhalifim hayat konusunda. Hayata tutunmaya devam!
Tutuyonuz tutunamiyoz bi sekilde yasayip gidiyoz iste
Tutunmaya çalışıyorum diyelim
Akışına bırakanlardanım
Tutunamayan