Hayalleriniz sizi elinizden tutup götürebilseydi şu anda nerede olurdunuz, ve o hayalinizi gerçekleştirme ihtimaliniz sizce nedir?

Hayalleriniz sizi elinizden tutup götürebilseydi şu anda nerede olurdunuz, ve o hayalinizi gerçekleştirme ihtimaliniz sizce nedir?

hayal kurmak istemiyorum düşünmek istemiyorum gözlerimi kapatıp sürekli aynı noktaya gitmek istemiyorum düşünmek istemiyorum artık olmayacak şeylere heves etmek istemiyorum bitsin istiyorum aklım kurmasın hayal istiyorum ve sonunda yine oradayım yine hayaller de..

Hayaller bizi a noktasından b noktasına değil her yere götürüyor ve hayal kurmak kimi zaman insanı mutlu ediyor olsa da kimi zaman da canını yakabiliyor yine de hayal kurmanın güzel olduğu zamanları hepimiz yaşamışızdır hayatımız boyunca..

Peki sizi hayalleriniz elinizden tutup götürebilseydi şu anda nerede olurdunuz peki orada sizi ne bekliyor olurdu? ve o hayali gerçekleştirme ihtimali sizin için nedir?

#DengesizBirAdam