Bütün hayallerinizin gerçek olacağı bir dünyada olsanız, neyin hayalini kurardınız?

Bütün hayallerinizin gerçek olacağı bir dünyada olsanız, neyin hayalini kurardınız?

Öncelikle tüm iyi insanların mutlu olmasını isterdim, ona göre hayal kurardım. Bütün iyi olan insanların hiçbir şekilde kötü, hasta olmamasını isterdim. Kendime gelecek olursam da ımm herhalde bi helikopterimin olmasını isterdim. Çok havalı 😄
Güzellik yarışması mi burası konuya dünya barışı ile giriş yaptın 🤣 helikopterini ödünç alırım arada 🤤😏
Hıhı alırsın 😏
Tamam alırım 😏
Filistin özgür olmuş, orta doğunun gayr i meşru çocuğu israil yok olup gitmiş, insanlar 74 öncesindeki gibi mutlu, huzurlu, Kudüs özgür, çocukların sevinç çığlıkları avlusunu dolduruyor Aksa nın...
Öyle bir hayal işte. Hayalde kalmaz inşallah.
Hakeden insanların hayatları boyunca mutlu bir şekilde yaşamalarını, en çok da sevdiklerimin, çocukların asla zarar görmemelerini, kötü düşünceli insanların çocuklardan uzak durmalarını dilerdim sanırım.
Bi kız olarak gece geç saatte sahilde gönül rahatlığıyla yürüyüşe çıkmak ya da tek basıma bir yerde olunca insanın basına bir şey gelmeyeceği bi dünya olsun isterdim ve bunun hayalini kurardım
Güzel bir hayalmis ☺️ umarım gerçek olur
Cevap
5Cevap
Aşk sadece.
Yatimin katimin bir de zengin yakışıklı bir kocamın olmasının hayalini kurardım 🤪🤪 boynuzlar serbest
İşte ondan sonra kocan o yatta alemler yapar 🤪
Ben de yata çıtır çağırırım da korumaları yollamak lazım
Korumalar hemen haber uçurur 😱
Sürekli kış olmasının hayalini kuran tek insan ben olabilirdim
Evet sürekli kış mı olur
Olsun
Ciks olmasın 😏
Dünyanın en güzel ülkesinde yaşıyoruz. Burada tüm ülkemin hakkıyla mutlu adil zengin ve güven içinde yaşamasını
Kendi emeklerimle zengin ve kariyer sahibi olmak.
Annemi hep sağlıklı ve dinç görmek... Vs.
Herkesin vicdan sahibi olduğu bir dünyayı hayal ederdim. Bu sayede her şeye çözüm bulunur.
Huzurlu olim bana yeterli gram stress istemiyorum
Güzel, barışçıl ve adil bir dünyanın hayalini kurardım.
Naruto evreninde yaşardım 😁
O ne oluyor 🤔
Çok ünlü bir anime
Eş hayal ediyorum
Huzurlu, rahat bir gelecek.
Barış dolu bir dünya.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?